"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakładam nowy wątek dla wszystkich starających się już jakiś czas, dla tych które czekają na swoje szczęście i starają się nie zwariować. Mimo tylu prób, czasu który płynie jak szalony i specyfików które zostały zażyte Zapraszam wszystkie kobietki by porozmawiać a możemy o wszystkim, o całym bólu i nie powodzeniach podzielmy się doświadczeniami oraz wesprzyjmy pomocną radą
Margaretka89, zapachmalin, Alicjusz, Caro, Marteczka93, Greetta, Judi22, Ona29, E_wela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże ja ciut zawyżyłam nasze starania ale kiedyś nie sądziłam, że będzie to takie trudne myslałam pyk cyk i już a to eee niestety trza się trochę bardziej postarać no to bez tamtych miesięcy co tak myślałam sobie tylko będzie też jakieś 1,5 roku
Margaretka89, zapachmalin, oczekująca 11 lubią tę wiadomość
-
Kochane za parę lat będziemy te staranka jeszcze miło wspominać Naszym wnuką będziemy opowiadać o stronie ovufriend i o osobach jakie tu poznałyśmy Patrzcie ile plusów z tych naszych starań Jeszcze będziemy za tym tęsknić
Karolina2787, zapachmalin, Caro, Marteczka93, K.a.s.i.a, Justyneczkaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wgl mam mega mieszane uczucia co do tego cyklu coś czuję, że nic tego nie będzie ale nie załamuje się, dzisiaj cały dzień wodnisty śluz także być może zbliżamy się do godziny zero hahaha. Ale jeśli faktycznie nic z tego nie będzie to w następnym postaram się ruszyć z kopyta, od samego początku
Margaretka89, Karolina2787, Nats, oczekująca 11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Ja wgl mam mega mieszane uczucia co do tego cyklu coś czuję, że nic tego nie będzie ale nie załamuje się, dzisiaj cały dzień wodnisty śluz także być może zbliżamy się do godziny zero hahaha. Ale jeśli faktycznie nic z tego nie będzie to w następnym postaram się ruszyć z kopyta, od samego początku
kochana toć to począteczek jazda jazda i nie ma co gadać tylko działać a nóż będzie ten szczęśliwyMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Widzę, ze nowy wątek.
Postanowiłam, ze też się przyłączę. Mam 24 lata. Właśnie zaczynamy 3 cykl staran. Moim problemem jest podwyzszona prolaktyna i nieregularne cykle. Wierzę, ze tym razem się uda
Trzymam kciuki, żeby każda z nas spełniła swoje małe marzenieKarolina2787, Margaretka89, zapachmalin, Marteczka93, Alunis lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Haha. No niby początek ale i nie do końca bo właściwe odkąd mały skończył 8 miesięcy czyli już ponad rok jedziemy na żywioł bez antek, kalendarzy itp. Więc teoretycznie długo. Po prostu trzy miesiące temu stwierdziliśmy że najwyższa pora wziąć się poważnie do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 21:56
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Czesc dziewczyny
Widzę, ze nowy wątek.
Postanowiłam, ze też się przyłączę. Mam 24 lata. Właśnie zaczynamy 3 cykl staran. Moim problemem jest podwyzszona prolaktyna i nieregularne cykle. Wierzę, ze tym razem się uda
Trzymam kciuki, żeby każda z nas spełniła swoje małe marzenie
Kochana jak najbardziej zapraszamy i Witamy Ciebie A Ty coś bierzesz na te zaburzenia może? Bo ja niedawno byłam na badaniach hormonalnych i też mi coś tam wyszło za wysoka ale prolaktyna chyba była w normie hmmmMargaretka89 lubi tę wiadomość