"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Haha. No niby początek ale i nie do końca bo właściwe odkąd mały skończył 8 miesięcy czyli już ponad rok jedziemy na żywioł bez antek, kalendarzy itp. Więc teoretycznie długo. Po prostu trzy miesiące temu stwierdziliśmy że najwyższa pora wziąć się poważnie do pracy
kurczę a mówią że po pierwszym dziecku trza uważać bo szybko idzie zajść w ciążę chyba jednak się to nie sprawdzaMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:kurczę a mówią że po pierwszym dziecku trza uważać bo szybko idzie zajść w ciążę chyba jednak się to nie sprawdza
No najwyraźniej nie zawsze też to słyszałam i na początku bardzo uważałam bo się bałam tak od razu bo miałam cesarke i nie mogłam wgl tak od razu. A potem wyszło jak wyszło...Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kochana jak najbardziej zapraszamy i Witamy Ciebie A Ty coś bierzesz na te zaburzenia może? Bo ja niedawno byłam na badaniach hormonalnych i też mi coś tam wyszło za wysoka ale prolaktyna chyba była w normie hmmm
Karolina2787, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dzięki Margaretka
Ja mam jakoś w tym cyklu też do wszystkiego luźno podchodzę. Jakoś tak mam bardzo pozytywne przeczucia i mam nadzieję, ze słuszne.
Ciesze się że coraz więcej nas przechodzi na "luz" hihi Będziemy luzarskimi dziewuszkami hehe Miejmy nadzieje Nats że masz zdolności wróżbiarskie i się okaże że miałaś rację
A mi co przepowiesz?zapachmalin, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:No najwyraźniej nie zawsze też to słyszałam i na początku bardzo uważałam bo się bałam tak od razu bo miałam cesarke i nie mogłam wgl tak od razu. A potem wyszło jak wyszło...
Udać się na pewno uda kochana nam wszystkim się uda główka do góry i do przodu trza być silną i wytrwałą a my kobiety właśnie takie jesteśmy.
Nats 3 mam kciuki by do tej pory się coś zagnieździłoNats, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No najwyraźniej nie zawsze też to słyszałam i na początku bardzo uważałam bo się bałam tak od razu bo miałam cesarke i nie mogłam wgl tak od razu. A potem wyszło jak wyszło...
Malinko u mnie było podobnie. Na początku nie mogliśmy mieć bo po cesarce, a potem stwierdziliśmy że jednak może jeszcze poczekamy i tak czekaliśmy, a teraz nam się nie udaje -
Margaretka89 wrote:Ciesze się że coraz więcej nas przechodzi na "luz" hihi Będziemy luzarskimi dziewuszkami hehe Miejmy nadzieje Nats że masz zdolności wróżbiarskie i się okaże że miałaś rację
A mi co przepowiesz?
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Przepowiadam, ze luz dobrze nam wszystkim zrobi, a maju na tym wątku będzie pełno zdjęć testów z dwoma soczystymi kreseczkami
Jupiiiiii Miejmy teraz nadzieje że jesteś dobrą wróżbitką A jak nie to każda z nas domaluje sobie drugą kreseczkę I będzie gitNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zobaczycie dziewczyny Maj będzie nasz
My też już po kolacji, a właściwie obiadokolacji. Nawet po lampce wina się napilismy, a co trzeba korzystać póki jest taka możliwość
Zrobiłam jeszcze dzisiaj babeczki kopiec kreta. Polecam - proste i smaczne.
Taka nasza leniwa sobota we dwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:16
Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Zobaczycie dziewczyny Maj będzie nasz
My też już po kolacji, a właściwie obiadokolacji. Nawet po lampce wina się napilismy, a co trzeba korzystać z ostatnich chwil takiej możliwości
Zrobiłam jeszcze dzisiaj babeczki kopiec kreta. Polecam - proste i smaczne.
Taka nasza leniwa sobota we dwoje
Supcio! Ja tam też dziś łyknęłam sobie warkę tą co reklamowali nową jabłko z gruszką powiem że D...y nie urywa ale załyczyć możnaMargaretka89, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Jupiiiiii Miejmy teraz nadzieje że jesteś dobrą wróżbitką A jak nie to każda z nas domaluje sobie drugą kreseczkę I będzie git
Gorzej, że po 9 miesiącach nie da się dorysować groszka haha. Ale pomysł zacny!Karolina2787, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość