X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Haha. No niby początek ale i nie do końca bo właściwe odkąd mały skończył 8 miesięcy czyli już ponad rok jedziemy na żywioł bez antek, kalendarzy itp. Więc teoretycznie długo. Po prostu trzy miesiące temu stwierdziliśmy że najwyższa pora wziąć się poważnie do pracy :D

kurczę a mówią że po pierwszym dziecku trza uważać bo szybko idzie zajść w ciążę :/ chyba jednak się to nie sprawdza

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Margaretka :)
    Ja mam jakoś w tym cyklu też do wszystkiego luźno podchodzę. Jakoś tak mam bardzo pozytywne przeczucia i mam nadzieję, ze słuszne. :)

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy już drugą stronę :D :D :D
    Brawo MY ;D ;D hihi

Karolina2787, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    kurczę a mówią że po pierwszym dziecku trza uważać bo szybko idzie zajść w ciążę :/ chyba jednak się to nie sprawdza

No najwyraźniej nie zawsze :( też to słyszałam i na początku bardzo uważałam bo się bałam tak od razu bo miałam cesarke i nie mogłam wgl tak od razu. A potem wyszło jak wyszło...

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochana jak najbardziej zapraszamy i Witamy Ciebie :) A Ty coś bierzesz na te zaburzenia może? Bo ja niedawno byłam na badaniach hormonalnych i też mi coś tam wyszło za wysoka ale prolaktyna chyba była w normie :/ hmmm
    Jak narazie to biorę tylko castagnusa. W następnym tygodniu powtarzam prolaktyne, bo 2 maja mam wizytę u Gina i zobaczymy co powie :)

Karolina2787, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dzięki Margaretka :)
    Ja mam jakoś w tym cyklu też do wszystkiego luźno podchodzę. Jakoś tak mam bardzo pozytywne przeczucia i mam nadzieję, ze słuszne. :)

Ciesze się że coraz więcej nas przechodzi na "luz" ;) hihi Będziemy luzarskimi dziewuszkami :D hehe Miejmy nadzieje Nats że masz zdolności wróżbiarskie i się okaże że miałaś rację ;)
    A mi co przepowiesz? :D

zapachmalin, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Język mi się plącze, to z głodu :D zapomniałam o kolacji właśnie się zorientowałam :D

Margaretka89, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No najwyraźniej nie zawsze :( też to słyszałam i na początku bardzo uważałam bo się bałam tak od razu bo miałam cesarke i nie mogłam wgl tak od razu. A potem wyszło jak wyszło...

Udać się na pewno uda kochana <3 nam wszystkim się uda główka do góry i do przodu trza być silną i wytrwałą a my kobiety właśnie takie jesteśmy.

Nats 3 mam kciuki by do tej pory się coś zagnieździło ;)

Nats, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Malinko u mnie było podobnie. Na początku nie mogliśmy mieć bo po cesarce, a potem stwierdziliśmy że jednak może jeszcze poczekamy i tak czekaliśmy, a teraz nam się nie udaje :/

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ciesze się że coraz więcej nas przechodzi na "luz" ;) hihi Będziemy luzarskimi dziewuszkami :D hehe Miejmy nadzieje Nats że masz zdolności wróżbiarskie i się okaże że miałaś rację ;)
    A mi co przepowiesz? :D
    Przepowiadam, ze luz dobrze nam wszystkim zrobi, a maju na tym wątku będzie pełno zdjęć testów z dwoma soczystymi kreseczkami :)

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Język mi się plącze, to z głodu :D zapomniałam o kolacji właśnie się zorientowałam :D

Buahahahahahahahahaha :D :D :D Skleroza to się nazywa :D :D Leć szybko coś zjeść bo nam jeszcze tu zasłabniesz :P

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Przepowiadam, ze luz dobrze nam wszystkim zrobi, a maju na tym wątku będzie pełno zdjęć testów z dwoma soczystymi kreseczkami :)

Jupiiiiii :D :D Miejmy teraz nadzieje że jesteś dobrą wróżbitką ;) A jak nie to każda z nas domaluje sobie drugą kreseczkę ;) I będzie git ;)

Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po kolacji ale jakoś wszystkiego nie mogłam zjeść mój jak walnie porcję to do jutra można żreć. A sam śpi teraz ;)

Margaretka89, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już po kolacji ;) Można powiedzieć że miałam dwie :P Najpierw kiełbaska z ogniska a teraz kotlecik sojowy ;)

Karolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczycie dziewczyny Maj będzie nasz :)
    My też już po kolacji, a właściwie obiadokolacji. Nawet po lampce wina się napilismy, a co trzeba korzystać póki jest taka możliwość :)
    Zrobiłam jeszcze dzisiaj babeczki kopiec kreta. Polecam - proste i smaczne.
    Taka nasza leniwa sobota we dwoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:16

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja też już po kolacji ;) Można powiedzieć że miałam dwie :P Najpierw kiełbaska z ogniska a teraz kotlecik sojowy ;)

A wiedziałaś że soja szkodzi dla mężczyzn? Mam nadzieję że Twój nie jadł ;)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Zobaczycie dziewczyny Maj będzie nasz :)
    My też już po kolacji, a właściwie obiadokolacji. Nawet po lampce wina się napilismy, a co trzeba korzystać z ostatnich chwil takiej możliwości :)
    Zrobiłam jeszcze dzisiaj babeczki kopiec kreta. Polecam - proste i smaczne.
    Taka nasza leniwa sobota we dwoje :)

Supcio! Ja tam też dziś łyknęłam sobie warkę tą co reklamowali nową jabłko z gruszką powiem że D...y nie urywa ale załyczyć można ;)

Margaretka89, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• Alicjusz Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę nowy wątek wiec się dołączę próbowałam się dołączyć do sinych wątków ale dziewczyny jakoś juz zgrane że ciężko

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

Alicjusz
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Jupiiiiii :D :D Miejmy teraz nadzieje że jesteś dobrą wróżbitką ;) A jak nie to każda z nas domaluje sobie drugą kreseczkę ;) I będzie git ;)

Gorzej, że po 9 miesiącach nie da się dorysować groszka :( haha. Ale pomysł zacny!:)

Karolina2787, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A wiedziałaś że soja szkodzi dla mężczyzn? Mam nadzieję że Twój nie jadł ;)

:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O JADŁ :| :| :|

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ