X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Alicjusz Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Fajnie by było :D Jakbyś się czegoś dowiedziała to pisz tutaj albo na priva ;) Z góry dziękuje ;)

Mam na myśli juz dwa motele ale nie pamiętam ulicy jak mąż wróci to spytam i jutro dam znać. A teraz drogie panie życzę miłego wieczoru i owocnych starań. ❤ Dobranoc :)

Karolina2787, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

Alicjusz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    O no to też masz dobrze :)
    Mój też coś czasami zrobi, ale z cistami raczej nie próbuje. Uwielbiamy za to razem gotować. On najczęściej zajmuje się krojeniem i obieraniem, a ja dyryguje, ale zawsze mamy mega ubaw :)

hehe Dobre to było :D on zawsze kroi i obiera a ja dyryguję ale uwielbiamy razem gotować hahaha :D to Ci się udało Nats :D ja już mam ubaw hehe

Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjusz wrote:
    Mam na myśli juz dwa motele ale nie pamiętam ulicy jak mąż wróci to spytam i jutro dam znać. A teraz drogie panie życzę miłego wieczoru i owocnych starań. ❤ Dobranoc :)

Dobrej nocki i do jutra :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjusz wrote:

Dziękuje Ci kochana :* Dobranoc ;) Zielonych snów <3

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe Dobre to było :D on zawsze kroi i obiera a ja dyryguję ale uwielbiamy razem gotować hahaha :D to Ci się udało Nats :D ja już mam ubaw hehe

heheheheh dobre :D Najbardziej mi się podoba słowo "ja dyryguję" hehehe I tak trzymać kochana ;D ;D ;D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a widzisz polecam z tym zmoczeniem :) a co do wiórek to tak właśnie pamiętałam ale tu u nas niestety dają to razem :( haha. Buuu.

Margaretka89, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hehe :D
    Taki podział obowiązków w kuchni się sprawdza :P
    On może dyrygowac gdzie indziej :D
    Zresztą zawsze powinno być tak:

miejsce-kobiety-jest-w-kuchni-miejsce-kobiety-jest-w-kuchni-powinna-siedziec-z-nogami-na-stole-popijajac-wino-i-patrzec-jak-jej-facet-robi-obiad.jpeg

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój do ciast to się nie pali a ja nie piekę ani nie próbuje nawet bo jak sam stwierdził że on nie lubi. Mój to wgl słodyczy nie lubi ale to i dobre zawsze więcej dla mnie :D hihi natomiast dziś na obiadek zrobił botwinkę mniam mniam :) obiady to on potrafi pyszne gotować :)

Nats, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hehe :D
    Taki podział obowiązków w kuchni się sprawdza :P
    On może dyrygowac gdzie indziej :D
    Zresztą zawsze powinno być tak:

miejsce-kobiety-jest-w-kuchni-miejsce-kobiety-jest-w-kuchni-powinna-siedziec-z-nogami-na-stole-popijajac-wino-i-patrzec-jak-jej-facet-robi-obiad.jpeg

haha żebyś wiedziała że ja tak mam podobnie :D mój tak bardzo lubi gotować :D to co ja bd się wpierdzielać mu w gary :D haha jeszcze coś zepsuję nie daj boże :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:51

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane bo zaraz będę musiała sobie śliniaczek założyć, bo tak mi ślinka przez Was cieknie :P Koniec tematu o ciastkach, babeczkach, czekoladkach i wszystkich słodkich rzeczach :D :D :D

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mój do ciast to się nie pali a ja nie piekę ani nie próbuje nawet bo jak sam stwierdził że on nie lubi. Mój to wgl słodyczy nie lubi ale to i dobre zawsze więcej dla mnie :D hihi natomiast dziś na obiadek zrobił botwinkę mniam mniam :) obiady to on potrafi pyszne gotować :)
    Mhhh w sumie bym zjadła botwinkę. No to masz skarb w domu skoro takie cuda potrafi robić :)

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Kochane bo zaraz będę musiała sobie śliniaczek założyć, bo tak mi ślinka przez Was cieknie :P Koniec tematu o ciastkach, babeczkach, czekoladkach i wszystkich słodkich rzeczach :D :D :D

Margaretko no chyba że o słodkim seksie :D hihi <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Haha a widzisz polecam z tym zmoczeniem :) a co do wiórek to tak właśnie pamiętałam ale tu u nas niestety dają to razem :( haha. Buuu.

Malinka trza się zabawić w kopciuszka i rozdzielić ;) hihi

Nats co tylko zechcę to mam ugotowane hehe tylko się pyta: co mój aniołek na obiadek dziś chce? no to ja to i to. A on: już pędze do sklepu i zaraz się biorę za gotowanie :D hehe

Margaretka89, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Margaretko no chyba że o słodkim seksie :D hihi <3

Hehehe o tym możemy rozmawiać :D :D Zresztą ja zaraz idę wykorzystać mojego bo owulka zbliża się wielkimi krokami ;) Zaczyna mnie brzuch boleć. Nową armię trzeba wysłać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Hehehe o tym możemy rozmawiać :D :D Zresztą ja zaraz idę wykorzystać mojego bo owulka zbliża się wielkimi krokami ;) Zaczyna mnie brzuch boleć. Nową armię trzeba wysłać ;)

Jestem jak najbardziej za :D o przypomniałaś mi bo na wykresie miałam zaznaczyć <3 dziś było pod wieczór jeszcze ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malinka trza się zabawić w kopciuszka i rozdzielić ;) hihi

Nats co tylko zechcę to mam ugotowane hehe tylko się pyta: co mój aniołek na obiadek dziś chce? no to ja to i to. A on: już pędze do sklepu i zaraz się biorę za gotowanie :D hehe

hehehehe ja tez bym tak chciała :D :D Pożycz mi swojego małża chociaż na jeden dzień :P hehe

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jestem jak najbardziej za :D o przypomniałaś mi bo na wykresie miałam zaznaczyć <3 dziś było pod wieczór jeszcze ;)

No ładnie :P My tu gadu, gadu, a Karola bzyku, bzyku :D hehe

Karolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehehe ja tez bym tak chciała :D :D Pożycz mi swojego małża chociaż na jeden dzień :P hehe

hehe a co chcesz go wykorzystać w kuchni? :D hehe

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny już uciekam spać.
    Zazdroszczę Wam, ze owulke już macie i <3.
    U mnie dopiero malpa odpuszcza, ale już niedługo też zaczynamy maraton.
    Dobranoc Malinka, Karola i Margaretka. Owocnych <3.

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    No ładnie :P My tu gadu, gadu, a Karola bzyku, bzyku :D hehe

haha to było jeszcze wcześniej kochana :D hihi teraz to ja mykam w kimę zaraz kochane

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ