"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Fajnie by było Jakbyś się czegoś dowiedziała to pisz tutaj albo na priva Z góry dziękuje
Mam na myśli juz dwa motele ale nie pamiętam ulicy jak mąż wróci to spytam i jutro dam znać. A teraz drogie panie życzę miłego wieczoru i owocnych starań. ❤ DobranocKarolina2787, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
Alicjusz -
nick nieaktualnyNats wrote:O no to też masz dobrze
Mój też coś czasami zrobi, ale z cistami raczej nie próbuje. Uwielbiamy za to razem gotować. On najczęściej zajmuje się krojeniem i obieraniem, a ja dyryguje, ale zawsze mamy mega ubaw
hehe Dobre to było on zawsze kroi i obiera a ja dyryguję ale uwielbiamy razem gotować hahaha to Ci się udało Nats ja już mam ubaw heheMargaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicjusz wrote:Mam na myśli juz dwa motele ale nie pamiętam ulicy jak mąż wróci to spytam i jutro dam znać. A teraz drogie panie życzę miłego wieczoru i owocnych starań. ❤ Dobranoc
Dziękuje Ci kochana :* Dobranoc Zielonych snówKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe Dobre to było on zawsze kroi i obiera a ja dyryguję ale uwielbiamy razem gotować hahaha to Ci się udało Nats ja już mam ubaw hehe
heheheheh dobre Najbardziej mi się podoba słowo "ja dyryguję" hehehe I tak trzymać kochanaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe Dobre to było on zawsze kroi i obiera a ja dyryguję ale uwielbiamy razem gotować hahaha to Ci się udało Nats ja już mam ubaw hehe
Taki podział obowiązków w kuchni się sprawdza
On może dyrygowac gdzie indziej
Zresztą zawsze powinno być tak:
Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyMój do ciast to się nie pali a ja nie piekę ani nie próbuje nawet bo jak sam stwierdził że on nie lubi. Mój to wgl słodyczy nie lubi ale to i dobre zawsze więcej dla mnie hihi natomiast dziś na obiadek zrobił botwinkę mniam mniam obiady to on potrafi pyszne gotować
Nats, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Hehe
Taki podział obowiązków w kuchni się sprawdza
On może dyrygowac gdzie indziej
Zresztą zawsze powinno być tak:
haha żebyś wiedziała że ja tak mam podobnie mój tak bardzo lubi gotować to co ja bd się wpierdzielać mu w gary haha jeszcze coś zepsuję nie daj bożeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:51
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Mój do ciast to się nie pali a ja nie piekę ani nie próbuje nawet bo jak sam stwierdził że on nie lubi. Mój to wgl słodyczy nie lubi ale to i dobre zawsze więcej dla mnie hihi natomiast dziś na obiadek zrobił botwinkę mniam mniam obiady to on potrafi pyszne gotować
Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Kochane bo zaraz będę musiała sobie śliniaczek założyć, bo tak mi ślinka przez Was cieknie Koniec tematu o ciastkach, babeczkach, czekoladkach i wszystkich słodkich rzeczach
Margaretko no chyba że o słodkim seksie hihiMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Haha a widzisz polecam z tym zmoczeniem a co do wiórek to tak właśnie pamiętałam ale tu u nas niestety dają to razem haha. Buuu.
Malinka trza się zabawić w kopciuszka i rozdzielić hihi
Nats co tylko zechcę to mam ugotowane hehe tylko się pyta: co mój aniołek na obiadek dziś chce? no to ja to i to. A on: już pędze do sklepu i zaraz się biorę za gotowanie heheMargaretka89, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Margaretko no chyba że o słodkim seksie hihi
Hehehe o tym możemy rozmawiać Zresztą ja zaraz idę wykorzystać mojego bo owulka zbliża się wielkimi krokami Zaczyna mnie brzuch boleć. Nową armię trzeba wysłaćKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Hehehe o tym możemy rozmawiać Zresztą ja zaraz idę wykorzystać mojego bo owulka zbliża się wielkimi krokami Zaczyna mnie brzuch boleć. Nową armię trzeba wysłać
Jestem jak najbardziej za o przypomniałaś mi bo na wykresie miałam zaznaczyć dziś było pod wieczór jeszczeMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Malinka trza się zabawić w kopciuszka i rozdzielić hihi
Nats co tylko zechcę to mam ugotowane hehe tylko się pyta: co mój aniołek na obiadek dziś chce? no to ja to i to. A on: już pędze do sklepu i zaraz się biorę za gotowanie hehe
hehehehe ja tez bym tak chciała Pożycz mi swojego małża chociaż na jeden dzień heheKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny już uciekam spać.
Zazdroszczę Wam, ze owulke już macie i .
U mnie dopiero malpa odpuszcza, ale już niedługo też zaczynamy maraton.
Dobranoc Malinka, Karola i Margaretka. Owocnych .Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny