"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ja dziewczyny już uciekam spać.
Zazdroszczę Wam, ze owulke już macie i .
U mnie dopiero malpa odpuszcza, ale już niedługo też zaczynamy maraton.
Dobranoc Malinka, Karola i Margaretka. Owocnych .
Już niedługo my Tobie będziemy zazdraszczać bo my na @ będziemy oczekiwać a Ty hihi dobrej nocki Nats i do jutra :*Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ja dziewczyny już uciekam spać.
Zazdroszczę Wam, ze owulke już macie i .
U mnie dopiero malpa odpuszcza, ale już niedługo też zaczynamy maraton.
Dobranoc Malinka, Karola i Margaretka. Owocnych .
Dobranoc kochana Nats Ty też już za niedługo będziesz miała owulkę i a my wtedy będziemy @ wyczekiwać Głowa do góryKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Ja już po mierzeniu i nawet po hihi tempka u mnie dziś taka jak wczoraj 36,87 17dc pogoda pod psem padało i chyba będzie padać dalej a miałam się do miasta bujnąć na zakupy ech... czekam na newsy od Was laskizapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Karola - Twój wykres wygląda super! Ale wiem, wiem wszystko na luzie
Malinka - ale Ty jesteś gorąca dziewczyna. Zawsze masz taka wysoka podstawowa temp?
Ja zjadłam śniadanie. Zaraz idę na zakupy i biorę się za obiad.
Udanej niedzieli!Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats niedługo Twój wykresik będziemy podziwiać 3mam kciuki za wysokie loty kochana. Ja sobie leniuchuje przed tv ale zaraz trza coś wszamać, mój po bułki poszedł hihi
A ja właśnie nie mam pomysłu na obiad, może coś doradzisz? Co dziś pichcisz?Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Nats niedługo Twój wykresik będziemy podziwiać 3mam kciuki za wysokie loty kochana. Ja sobie leniuchuje przed tv ale zaraz trza coś wszamać, mój po bułki poszedł hihi
A ja właśnie nie mam pomysłu na obiad, może coś doradzisz? Co dziś pichcisz?
Ja dzisiaj robie zupę jarzynowa, a na drugie ryż z piersią kurczaka w sosie śmietanowo pomidorowymKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:No widzisz, a ja musze sama iść do sklepu, bo mój na uczelnię pojechał z samego rana. Takiej to dobrze
Ja dzisiaj robie zupę jarzynowa, a na drugie ryż z piersią kurczaka w sosie śmietanowo pomidorowym
Właśnie wsunęłam bułeczkę z konfiturką malinową mniam chodziło za mną tydzień a nigdzie nie mogłam jej dostać i w końcu się doczekałam ale łobiadek to masz the best! Aż smaka mi narobiłaś hmm... muszę coś wymyśleć dobrego tysz ;PNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie czytam o tym inofemie i szukam jak najtaniej. Rzeczywiście lepiej się go opłaca kupić niż ten inofolik bo skład taki sam i takie samo działanbie a o wiele tańszy jest. W jednej aptece internetowej to nawet gratisy dają w postaci testu ciążowego i owulacyjnego chociaż tego to mam w nadmiarze ale oferta ciekawa.
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Obiad troche na szybko, bo nie chce mi się w niedzielę przy garach stać
Trzeba trochę poodpoczywac i poleniuchowac na koniec weekendu.
A pewno kochana w końcu niedziela czas na lenia ale obiadek i tak klawy na te nie chce mi sięNats lubi tę wiadomość