"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Zobaczycie dziewczyny Maj będzie nasz
My też już po kolacji, a właściwie obiadokolacji. Nawet po lampce wina się napilismy, a co trzeba korzystać póki jest taka możliwość
Zrobiłam jeszcze dzisiaj babeczki kopiec kreta. Polecam - proste i smaczne.
Taka nasza leniwa sobota we dwoje
O tak ja też polecam moje chłopaki uwielbiają zwłaszcza ten starszy łatwe, szybkie i pyszne. Najgorzej czekać tylko aż się ładnie zetnie w lodówce ale nawet zamiast tortu na urodziny mojemu robiłam bo uwielbiaNats, Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Alicjusz wrote:Hej dziewczyny widzę nowy wątek wiec się dołączę próbowałam się dołączyć do sinych wątków ale dziewczyny jakoś juz zgrane że ciężko
Proszę się rozgoscic i poopowiadac coś o sobie. Długo się statacie?Karolina2787, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
zapachmalin wrote:Gorzej, że po 9 miesiącach nie da się dorysować groszka haha. Ale pomysł zacny!
hehehe no niestety nie ma tak dobrze Ale technika idzie do przodu i za niedługo penie coś wymyślą hehezapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:JADŁ
hehe w małych ilościach nie szkodliwe ale czytałam że o to: Soja nie powinna być spożywana przez mężczyzn oraz przez dzieci ze względu na obecność fitoestrogenów. Są one dla nich szkodliwe, jednak niezbędne dla kobiet w okresie menopauzy.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:O tak ja też polecam moje chłopaki uwielbiają zwłaszcza ten starszy łatwe, szybkie i pyszne. Najgorzej czekać tylko aż się ładnie zetnie w lodówce ale nawet zamiast tortu na urodziny mojemu robiłam bo uwielbia
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:hehe w małych ilościach nie szkodliwe ale czytałam że o to: Soja nie powinna być spożywana przez mężczyzn oraz przez dzieci ze względu na obecność fitoestrogenów. Są one dla nich szkodliwe, jednak niezbędne dla kobiet w okresie menopauzy.
Łoooo to mi troszki ulżyło bo chyba dużo nie zeżarł heheKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ej takiego smaka mi żeście narobiły że chyba się skuszę a to jest kopiec kreta w tym pudełku tam od tego doktorka tak?
Jest albo ciasto kopiec kreta, albo właśnie babeczki. Ciasta nigdy nie robiłam, ale babeczki sa superKarolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyAlicjusz wrote:My staraliśmy się 3 lata w styczniu się udalo ale nie na długo w marcu nasz aniołek odszedł. Ale my nie czekaliśmy na nic i znów podjęliśmy starania
Współczuję kochana to straszne stracić dzieciątko Przytulam mocno. Życzę Wam z całego serduszka by się w niedługim czasie udało szczęśliwie zagroszkować a skąd do nas klikasz jeśli można wiedzieć?Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny