"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Kochana moja Gizmo nie wierzę w to. Ale dziękuję za te miłe słowa
Z miesiąca na miesiąc coraz ładniejsze je masz, te wykresy. A objawy tez widac ze jakies sa
Tulam,tulam cieplo. Żeby temp nie spadla -
Gizmo wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e36e8fb9957.jpg
Moje córy mnie rozpieszczają. Śniadanie do lozka dostałam
wczoraj makijaż.. dziś śniadanko i to serduszkowe zazdro !!Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:No i dupa blada. Kolejny test negatywny
Załamka
I niepotrzebnie w takim razie przedłużyłam branie luteiny (z nadzieją żeby zarodek się lepiej zagnieździł), przez to teraz będę dłużej czekać na @.
oj.. tule...Fabian Cyprian Tymuś -
No i masz ci los. Pochorowałam się. Nie mam siły normalnie. W gardle drapie, kaszel dusi... ale katar przynajmniej odpuścił. Małż pyta co może dla mnie zrobić, bo taka bidulka ze mnie. Mówię no może herbatę? Poszedł, zalał i woła ale chodź posłódź sobie i daj cytryny. No błagam. ;x hahahaha. Ale spoko, liczą się chęci.
czekamy na mecz!Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Malinko na noc polopirynki dwie i pod kołderkę zaopatrz się w strepsilsa i będzie ok mi już przeszło prawie czasem tylko złapie kaszel. Polecam też tatum verde do psikania na gardło. hehe ach ci mężczyźni
Tantum mam i psikam ale polopiryna odpada. Jestem uczulona. Jakby tak mnie ktoś chciał wykończyć to idealne -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Tantum mam i psikam ale polopiryna odpada. Jestem uczulona. Jakby tak mnie ktoś chciał wykończyć to idealne
Oj to ja nie wiedziałam a wykończyć Cię broń boże kochana to strepsilsa w takim razie polecam jeśli Cię nie zabijezapachmalin lubi tę wiadomość