"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:wierzę Lago
jestem troszkę aspołeczna... ludzie mnie wkurzają heh
a skąd Twój nick?
Serio???? Kamien z serca, bo myslalam ze cos ze mna nie tak. Mnie po prostu mecza i wogole jakos tak ludzie chyba troche staneli w rozwoju...moze przez ta technologie?
A kiedys pracowalam w firmie o nazwie Lago Mar i bardzo milo wspominam ten czas. LAgo to po wlosku jezioro:) -
Margaretka89 wrote:To ja też poproszę troszkę
PROSZĘ
PROSZĘ
PROSZĘ
Dla każdej trochę cierpliwości i uśmiechu
Spadam na chwilę zająć się Małżem.. Wrócił z pracy i chyba jest chory
A wiecie jak to jest.. Mój Małż nie choruje, on walczy o przetrwanieZołza:), Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:PROSZĘ
PROSZĘ
PROSZĘ
Dla każdej trochę cierpliwości i uśmiechu
Spadam na chwilę zająć się Małżem.. Wrócił z pracy i chyba jest chory
A wiecie jak to jest.. Mój Małż nie choruje, on walczy o przetrwanie
Dziękujemy kochana
Pozdro dla męża i wyrazy współczucia dla Ciebie hehe bo wiem co to znaczy mieć chorego chłopa w domuCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:heheh ale już i tak dużo wytrzymałaś
Juz witam sie z 11 cyklem chociaz juz mam dosc tych staran. Wiec nie wiem czy na wakacje sie nie odciac od tego. -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Juz witam sie z 11 cyklem chociaz juz mam dosc tych staran. Wiec nie wiem czy na wakacje sie nie odciac od tego.
Przerwa duzo daje. Moze nie koniecznie sie odcinaj,ale jesli czujesz ze nie masz ochoty na obserwacje i ciagle analizy to po prostu idz na zywiol i co bedzie to bedzie:) miesiac w ta czy w ta nie robi roznicy, a moze pomoc zrelaksowac sie psychicznie:)Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Nie wytrzymalam dlugo bo test zamierzalam zrobic tak jak pisalam, ale dzis cos mnie podkusilo i poszlam na bete (9dpo) wydalam 35 zl i moge spac spokojnie do 30-go kwietnia w oczekiwaniu na okres. Nie przyznalam Wam sie bo nie chcialam zapeszyc. Ale wyszlo jak wyszlo wiec przyznaje sie bez bicia.
Juz witam sie z 11 cyklem chociaz juz mam dosc tych staran. Wiec nie wiem czy na wakacje sie nie odciac od tego.
kiedy wynik?zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny