"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:oooo Gizmo... wylazła z działki !!! Ty weź sobie tam jakieś router z wi-f zamontuj i będzie grało hahahaha
albo abonamenci z LTE -
Gizmo wrote:Nie bylam na dzialce, pogoda do doopy, dzis tez pada. Wczoraj znów nerwy przez Ali szkole wrrr. Zjopalam jej wychowawczynie i dzis Ali siedzi w domu. Wieczorkiem wypad za miasto zrobiłam odstresowac sie u znajomej meczyk obejrzałam i poszłam grzecznie spac.
ale dobry abonament z LTE by Ci sie przydał heheFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Czy ja moge nie komentować powitania wredot??
Zaczyna mnie deprecha dopadać jak Wam sie nie udaje
Kiedy ta zla passa sie skończy??
spoko, hahahah
ej no, ale przeciez juz 2 zaskoczyly, to na taka garsteczka jaka nas tu jest, to chyba statystycznie wychodzi co? -
Gizmo wrote:No dobra, poddaje sie bez bicia mam net w telefonie ale ...moja wina, moja wina...prosze o jak najmniejszy wymiar kary
(tak wiem.. dla Ciebie pewnie to nie kara ) hahahGizmo, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:spoko, hahahah
ej no, ale przeciez juz 2 zaskoczyly, to na taka garsteczka jaka nas tu jest, to chyba statystycznie wychodzi co?
Aj tam ... Jakis mam nastrój zjopany dzis.
Chyba sobie poplacze w krzaczkachLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:spoko, hahahah
ej no, ale przeciez juz 2 zaskoczyly, to na taka garsteczka jaka nas tu jest, to chyba statystycznie wychodzi co?Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Ale ja bym chciala żeby juz kazda mogla sie cieszyć z brzuszka. Żebyście juz nie musiały zrec tyle tych prochów, latać po tych labo i ciągle krew upuszczać. Żeby tak kazda mogla odpoczac od @.
Aj tam ... Jakis mam nastrój zjopany dzis.
Chyba sobie poplacze w krzaczkachFabian Cyprian Tymuś -
My zostaniemy na sam koniec jak takie kwoki.. z tamtego wątku, wszystkie stare staraczki już prawie zaciążyły... no a my widocznie jesteśmy zbyt sarkastyczne i ześwirowane żeby zaciążyć hahaha
Karolinka where are you ??!!Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:a gdzie są Nasze nowe koleżanki ? które dwa dni temu dołączyły i tak żwawo pisały
Wracajcie. Ja nie taka zła, tylko czasem glodze mojego mózgojadaGaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:My zostaniemy na sam koniec jak takie kwoki.. z tamtego wątku, wszystkie stare staraczki już prawie zaciążyły... no a my widocznie jesteśmy zbyt sarkastyczne i ześwirowane żeby zaciążyć hahaha
Karolinka where are you ??!!
Weteranki hahaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Cześć
Malina nie wierze nadal w tą biel
A co z Twoja temp? No i gdzie jest ta mauupa
Juz różne kombinacje cuduje z Twoim wykresem. Czy może owu byla pozniej??
A może stres ją zatrzymal? Nosz kurna co się dzieje.
Nie mam pojęcia Gizmuś. Wcięło małpę kajś. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Od rana wymiotuje znowu, normalnie masakra. Wszystko przez to przeziębienie. A temp nie mierzyłam dzisiaj przez przygodę w kiblu. -
Lago wrote:z testem przykro, ale bzykamy dalej ciotka:)
a z kibla sie obsmialam. Jak male dziecko Malina stoi i spuszcza wode, hahahaha, sprzedaj patent z butelka!
Spoko, w sumie tego się spodziewałam, po prostu moglibyśmy nie robić dziwnego zastoju, bo irytuje mnie takie czekanie bez celu
Nie wiem czy jak małe dziecko natomiast jak przerażone na pewno. Patent z butelką? Moje 25 centów musiałam kurna poświęcić (lepiej to niż hydraulik ) Obcinasz spód butelki, nacinasz po trochę co kawałek, jakbyś chciała "kwiatka" zrobić i zakręcasz korek. Potem do środka i ruszasz trochę. Zupełnie jak przepychaczka. Ino nie ze zbyt wielkim zaangażowaniem- w zależności co pływa w środku hahahahaha. Ja miałam na szczęście przygodę z papierem- wyrzuciłam smarkatki hahahaha.Lago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:My zostaniemy na sam koniec jak takie kwoki.. z tamtego wątku, wszystkie stare staraczki już prawie zaciążyły... no a my widocznie jesteśmy zbyt sarkastyczne i ześwirowane żeby zaciążyć hahaha
Karolinka where are you ??!!
a bo tam to laski pojawialy sie po jednym miesiacu nie udanym i wielkie halo.......minely kolejne 2-3 miesiace to i zaciazyly. Mlode takie, tylko cierpliwosci im brakowalo.
-
Lago wrote:a bo tam to laski pojawialy sie po jednym miesiacu nie udanym i wielkie halo.......minely kolejne 2-3 miesiace to i zaciazyly. Mlode takie, tylko cierpliwosci im brakowalo.
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Nie mam pojęcia Gizmuś. Wcięło małpę kajś. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Od rana wymiotuje znowu, normalnie masakra. Wszystko przez to przeziębienie. A temp nie mierzyłam dzisiaj przez przygodę w kiblu.Fabian Cyprian Tymuś