"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Malina miałam Ci pisać.. wczoraj na grupie Hashimotek na fb.. dziewczyna wrzuciła fote testu ciążowego.. miesiąc po spóżniającej się @ dopiero miała lekko widoczną drugą kreseczkę wcześniej jej testy nie wychodziły także głowa do góry , są różne przypadki
no coś Ty! ale kapsko Ale nie nie ja raczej nie z tych -
zapachmalin wrote:Spoko, w sumie tego się spodziewałam, po prostu moglibyśmy nie robić dziwnego zastoju, bo irytuje mnie takie czekanie bez celu
Nie wiem czy jak małe dziecko natomiast jak przerażone na pewno. Patent z butelką? Moje 25 centów musiałam kurna poświęcić (lepiej to niż hydraulik ) Obcinasz spód butelki, nacinasz po trochę co kawałek, jakbyś chciała "kwiatka" zrobić i zakręcasz korek. Potem do środka i ruszasz trochę. Zupełnie jak przepychaczka. Ino nie ze zbyt wielkim zaangażowaniem- w zależności co pływa w środku hahahahaha. Ja miałam na szczęście przygodę z papierem- wyrzuciłam smarkatki hahahaha.
MAlina jestes moim guru, hahahhahahahahahhahahahhaaah -
Gaduaaa wrote:lubicie rzyganie tęczą? bo ja nie .....
i czasami mam ochotę sie zrzygać na słodkopierdzenie.....
pewnie nie wiecie o co mi chodzi... spoko
no ja to chyba znana juz jestem z niecheci do "ciumkania" a co? no pooooowiedz, bo smutno mi sie kawe pije....zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:PRZECIWLEGLE..... -->
hahahahha a nie mowilam, ze rozpier..la watek? Tutaj bylo tak samo, pamietam jak rozmawialam chyba z Gadi i nagle bum! Przyglupawe obrazki i serduszka.....i tak 2 strony forum. Ale to chyba przypadlosc ludzi, ktorzy chca byc w centrum a nie maja nic madrego do powiedzenia:)
to zem doje...laGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahahha a nie mowilam, ze rozpier..la watek? Tutaj bylo tak samo, pamietam jak rozmawialam chyba z Gadi i nagle bum! Przyglupawe obrazki i serduszka.....i tak 2 strony forum. Ale to chyba przypadlosc ludzi, ktorzy chca byc w centrum a nie maja nic madrego do powiedzenia:)
to zem doje...laLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:hahahahha a nie mowilam, ze rozpier..la watek? Tutaj bylo tak samo, pamietam jak rozmawialam chyba z Gadi i nagle bum! Przyglupawe obrazki i serduszka.....i tak 2 strony forum. Ale to chyba przypadlosc ludzi, ktorzy chca byc w centrum a nie maja nic madrego do powiedzenia:)
to zem doje...la
Laguś Laguś Lagusiątko hahahhahaha.
pobawimy się ? (przestań zboku- nie to miałam na myśli )
nie no nie mogę, nie dość że rzygam dzisiaj cały dzień to w necie też rzygam. Nie ma szans. słabo miWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 09:22
Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Laguś Laguś Lagusiątko hahahhahaha.
pobawimy się ? (przestań zboku- nie to miałam na myśli )
nie no nie mogę, nie dość że rzygam dzisiaj cały dzień to w necie też rzygam. Nie ma szans. słabo mi
ooooo nie! Nie ze mna te numery Bruner, nie bawie sie hahhaha
Dobra laski ja juz nie podgladam, bo na bank nas tu czytaja i jeszcze bedzie wojna miedzywatkowa....kto dalej rzyga tecza, hahahhah chociaz ja wole pierdziec na slodko:Pzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:zygnij im tam tymi sercami i paczusiami:))))
jest tam kilka osób z którymi lubię popisac.. o glutenie itd....
a wiesz co by było jakby napisała to co tutaj --> TAM....
zajdłyby mnie na śniadanie ...Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:ooooo nie! Nie ze mna te numery Bruner, nie bawie sie hahhaha
Dobra laski ja juz nie podgladam, bo na bank nas tu czytaja i jeszcze bedzie wojna miedzywatkowa....kto dalej rzyga tecza, hahahhah chociaz ja wole pierdziec na slodko:P
ja tak właściwie to nie rozumiem jedynie czemu ona kurwa nie może powiedzieć że się udało? w 12tyg? .... ale cóż, pierdy pierdy a głupiemu radość.
KONIEC czytania nie nasz wątek nie nasza sprawa hihihiGaduaaa, Lago lubią tę wiadomość