"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Czytałam. I usg na yt widziałam
ale jak przeczytałam jak "jedna" prawie straciła ciąże bo się zdenerwowała to uwierzcie że nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać....
nosz ku*wa jego mać....Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:na fioletowej stronie mocy... zaciążone mają swój wątek.. nie wiem czy kiedyś miałyście okazję tam poczytać....
ja nie, bo poprzedni watek mi nie pasowal, dlatego jestem tu. Jak zobaczylam ile ich sie tu zlecialo w pewnym momencie, to sie przerazilam. Ale nastapila naturalna selekcja i jest fajnie. Jak na fioletowej jest tak samo slodko jak po sasiedzku (a zapewne jest gorzej, bo hormony ciazowe szaleja) to masakra...hahahahhaha
Ej baby, to my na fioletowej tez bedziemy w 5 plotkowac???? hahahhaha -
Gizmo wrote:Duzo juz punktów nastukalas w detektorze?
na takiej zasadzie z tego korzystamFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:14 ogólnie.. ale ja na prawdę nie zaznaczam dużo tych objawów.. no bo nie wiem.. ja się czuje prawie codziennie tak samo więc nie biorę częśto tych objawów jako ciążowe... kiedyś miałąm ustukane prawie 40 a @ przylazł więc to wiesz... raczej jako informacja dla mnie... np jak w 7dpo tego cyklu zaznazyłam bolące piersi to sobie porównuje którego dnia po owu w innych cyklach takie coś u mnie wystąpiło.. bo jest to objaw zbliżającego się @.... i po tym wiem mniej wiecej za ile bedzie @...
na takiej zasadzie z tego korzystam
dobra dobra, teraz bedziemy zyly Twoim testowaniem wiec pisz o wszystkich objawach. Ja sie na tym nie znam a dodatkowo moj stary mnie sprowadza na ziemie, bo zawsze jak cos innego zauwaze to on komentuje "to nie mozliwe, za wczesnie na objawy ciazy"...no taki rozsadny ten moj malz, heh -
Ej cos Wam powiem... Tylko proszę mnie od raz jebnac w leb żebym spadla na podłogę
Zawsze przed @ mam sranko a teraz bylo zatwardzenie. I nie mówiłam nic ale mi w tym cyklu w ogóle szyja sie nie opuscila ani nie zmiękła. Ciągle jest gdzies tam wysoko i twarda. A zawsze taki kawal galaretowaty w dotyku byl nisko w trakcie @. Zero boli miałam malpowych. I tak Se mysle... A może testa strzelić rekreacyjnie haha.
Przynajmniej sie zbliżę do Maliny z bielą
Wiem wiem...pierdziele jak potluczonazapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ej cos Wam powiem... Tylko proszę mnie od raz jebnac w leb żebym spadla na podłogę
Zawsze przed @ mam sranko a teraz bylo zatwardzenie. I nie mówiłam nic ale mi w tym cyklu w ogóle szyja sie nie opuscila ani nie zmiękła. Ciągle jest gdzies tam wysoko i twarda. A zawsze taki kawal galaretowaty w dotyku byl nisko w trakcie @. Zero boli miałam malpowych. I tak Se mysle... A może testa strzelić rekreacyjnie haha.
Wiem wiem...pierdziele jak potluczonaFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Lago to juz tak dokladnie Nas zliczylas? tylko piatka Nas tu zostala??
toc z doopy wzielam ta 5:P
kurna nie moge sie zalogowac na forum z telefonu...pokazuje mi ze zly login albo konto nie aktywne...
ja czasem mam wrazenie ze zyje w Matrixie jakims, hehGizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ej cos Wam powiem... Tylko proszę mnie od raz jebnac w leb żebym spadla na podłogę
Wiem wiem...pierdziele jak potluczona
testuj testuj...ja na poczatku, jak jeszcze emocjonalnie podchodzilam do tego, to nawet jak @ przychodzila nagle to testowalam, dla swietego spokoju, hahah
ej laski, po jakim czasie "nieudawania sie" weszlyscie na to forum i zaczelyscie drazyc tematy zachodzenia? -
Powiem szczerze ze ja odkąd odstawilam pierwszy raz anty w 2014 to zaraz tu konto zalozylam. Ale na żaden watek wbić sie nie mogłam,bo laski raz ze mnie olaly, dwa głupio komentowaly moje obawy i objawy i w ogóle jakas dziwna atmosfera byla. Tak jak to powiedzialas Lago " kolko adoracyjne- wstep wzbroniony".
A teraz konto mam od lutego tego roku. Nowiuskie, nowy nick i cieszę sie ze trafiłam,na Waszapachmalin, Lago, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej Gaduaaa, czekam na Ciebie
Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Naszczalam na patyka aż razi bielą po slipiach
Tissaia zaglądaj tu czesciej pliisss
Caro ...Ty weź nie pierdziel Od poczatku uwazalam Cie i nadal uważam za bardzo mądra i zrownowazona osobke a te rzygajace tecza nawet do pięt Ci nie dorastająCaro lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
.......a ze ja zyje w zawieszeniu, to wychodzi na to, ze cale dnie na forum siedze, hahahah
daj znac jak bedzie wygladal Twoj pierwszy cykl po HSG, bo u mnie cuda niewidy sie dzieja -
Caro wrote:Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej Gaduaaa, czekam na Ciebie
czyli towarzystwo starych dewot Ci nie straszne? Mozesz nawet zdjecie swojego "huraganu" pokazac jak juz bedziesz miala:PCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny