X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czytałam. I usg na yt widziałam :D
    ja tam weszłam może 3 razy.. na prośbę jednej z dziewczyn bo tam druga miała nieciekawą sytuację i żeśmy ją wspierały... fajnie że tak wyszło nie powiem.. bo jednak trochę się znamy... i wsparcie w trudnych chwilach jest potrzebne....

ale jak przeczytałam jak "jedna" prawie straciła ciąże bo się zdenerwowała to uwierzcie że nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać....
    nosz ku*wa jego mać....

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    na fioletowej stronie mocy... zaciążone mają swój wątek.. nie wiem czy kiedyś miałyście okazję tam poczytać....

ja nie, bo poprzedni watek mi nie pasowal, dlatego jestem tu. Jak zobaczylam ile ich sie tu zlecialo w pewnym momencie, to sie przerazilam. Ale nastapila naturalna selekcja i jest fajnie. Jak na fioletowej jest tak samo slodko jak po sasiedzku (a zapewne jest gorzej, bo hormony ciazowe szaleja) to masakra...hahahahhaha

Ej baby, to my na fioletowej tez bedziemy w 5 plotkowac???? hahahhaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Duzo juz punktów nastukalas w detektorze?
    14 ogólnie.. ale ja na prawdę nie zaznaczam dużo tych objawów.. no bo nie wiem.. ja się czuje prawie codziennie tak samo więc nie biorę częśto tych objawów jako ciążowe... kiedyś miałąm ustukane prawie 40 a @ przylazł więc to wiesz... raczej jako informacja dla mnie... np jak w 7dpo tego cyklu zaznazyłam bolące piersi to sobie porównuje którego dnia po owu w innych cyklach takie coś u mnie wystąpiło.. bo jest to objaw zbliżającego się @.... i po tym wiem mniej wiecej za ile bedzie @...
    na takiej zasadzie z tego korzystam

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    14 ogólnie.. ale ja na prawdę nie zaznaczam dużo tych objawów.. no bo nie wiem.. ja się czuje prawie codziennie tak samo więc nie biorę częśto tych objawów jako ciążowe... kiedyś miałąm ustukane prawie 40 a @ przylazł więc to wiesz... raczej jako informacja dla mnie... np jak w 7dpo tego cyklu zaznazyłam bolące piersi to sobie porównuje którego dnia po owu w innych cyklach takie coś u mnie wystąpiło.. bo jest to objaw zbliżającego się @.... i po tym wiem mniej wiecej za ile bedzie @...
    na takiej zasadzie z tego korzystam

dobra dobra, teraz bedziemy zyly Twoim testowaniem wiec pisz o wszystkich objawach. Ja sie na tym nie znam a dodatkowo moj stary mnie sprowadza na ziemie, bo zawsze jak cos innego zauwaze to on komentuje "to nie mozliwe, za wczesnie na objawy ciazy"...no taki rozsadny ten moj malz, heh

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago to juz tak dokladnie Nas zliczylas? :D tylko piatka Nas tu zostala?? :-O

Gadi wpisuj wszystkie objawy. Przynajmniej bekę z of będziemy miec. Tak jak w przypadku mojej owu w trakcie brania antyków.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    żartujesz?
    od 3 dni widzę jak wypluwam pastę że krew tam jest... a szczoteczka bez zmian.. hmm

No to jest jeden z pierwszych objawów. Krwawiące dziąsła ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Ej baby, to my na fioletowej tez bedziemy w 5 plotkowac???? hahahhaha

jak w takim tempie bedziemy zachodzić to raczej się nie uda :D

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej cos Wam powiem... Tylko proszę mnie od raz jebnac w leb żebym spadla na podłogę :D

Zawsze przed @ mam sranko a teraz bylo zatwardzenie. I nie mówiłam nic ale mi w tym cyklu w ogóle szyja sie nie opuscila ani nie zmiękła. Ciągle jest gdzies tam wysoko i twarda. A zawsze taki kawal galaretowaty w dotyku byl nisko w trakcie @. Zero boli miałam malpowych. I tak Se mysle... A może testa strzelić :D rekreacyjnie haha.
    Przynajmniej sie zbliżę do Maliny z bielą :)

Wiem wiem...pierdziele jak potluczona

zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ej cos Wam powiem... Tylko proszę mnie od raz jebnac w leb żebym spadla na podłogę :D

Zawsze przed @ mam sranko a teraz bylo zatwardzenie. I nie mówiłam nic ale mi w tym cyklu w ogóle szyja sie nie opuscila ani nie zmiękła. Ciągle jest gdzies tam wysoko i twarda. A zawsze taki kawal galaretowaty w dotyku byl nisko w trakcie @. Zero boli miałam malpowych. I tak Se mysle... A może testa strzelić :D rekreacyjnie haha.

Pewnie ze zatestuj..różnie bywa

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja Gizmuś testuj. A może faktycznie będzie mega zaskoczenie? :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago to juz tak dokladnie Nas zliczylas? :D tylko piatka Nas tu zostala?? :-O

toc z doopy wzielam ta 5:P

kurna nie moge sie zalogowac na forum z telefonu...pokazuje mi ze zly login albo konto nie aktywne...
    ja czasem mam wrazenie ze zyje w Matrixie jakims, heh

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

testuj testuj...ja na poczatku, jak jeszcze emocjonalnie podchodzilam do tego, to nawet jak @ przychodzila nagle to testowalam, dla swietego spokoju, hahah

ej laski, po jakim czasie "nieudawania sie" weszlyscie na to forum i zaczelyscie drazyc tematy zachodzenia?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze ze ja odkąd odstawilam pierwszy raz anty w 2014 to zaraz tu konto zalozylam. Ale na żaden watek wbić sie nie mogłam,bo laski raz ze mnie olaly, dwa głupio komentowaly moje obawy i objawy i w ogóle jakas dziwna atmosfera byla. Tak jak to powiedzialas Lago " kolko adoracyjne- wstep wzbroniony".
    A teraz konto mam od lutego tego roku. Nowiuskie, nowy nick :P i cieszę sie ze trafiłam,na Was <3

zapachmalin, Lago, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A teraz konto mam od lutego tego roku. Nowiuskie, nowy nick :P i cieszę sie ze trafiłam,na Was <3

....tylko zboczenia te same hahahahhahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej <3 Gaduaaa, czekam na Ciebie ;-)

Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszczalam na patyka :D aż razi bielą po slipiach :D

Tissaia zaglądaj tu czesciej pliisss
    Caro ...Ty weź nie pierdziel :) Od poczatku uwazalam Cie i nadal uważam za bardzo mądra i zrownowazona osobke <3 a te rzygajace tecza nawet do pięt Ci nie dorastają <3

Caro lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...

.......a ze ja zyje w zawieszeniu, to wychodzi na to, ze cale dnie na forum siedze, hahahah

daj znac jak bedzie wygladal Twoj pierwszy cykl po HSG, bo u mnie cuda niewidy sie dzieja

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej <3 Gaduaaa, czekam na Ciebie ;-)

czyli towarzystwo starych dewot Ci nie straszne? Mozesz nawet zdjecie swojego "huraganu" pokazac jak juz bedziesz miala:P

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się :)

Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ