X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie musisz siedzieć w krzakach ;) i możesz być 5 hehehehe

a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidują :)

Ej no weźcie no. To trochę tak z przymrużeniem oka było.

Jakoś dłuższy czas nie miałam weny być na forum i dopiero po tym HSG wzięło mnie znów :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Ja na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.

Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.

Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa

A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia :)
    A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie :D

Zatem postawilam na luz i free love :D

I taka Tissai'e pamiętam :D
    Szczera i szalona babka :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    czyli taka do kompletu... na nasze zacne progi ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh

o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

Zatem postawilam na luz i free love :D

...i nie golenie pach jak prawdziwa hipiska, hahhahahaha

Gizmo, Tissaia, Caro lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

a ja wlasnie nie pamietam z tamtego watku, jak jeszcze go tylko czytalam. Chyba wlasnie przez ogrom tych obrazkow i slodyczy posty fajnych dziewczyn mi uciekaly....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh

o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!

To fakt. Faceci to jak coś mają do siebie to dadzą sobie po mordzie a później pójdą na wódkę. I po sprawie.
    Szkoda ze wiele bab tak nie umie.

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
    Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama

Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a ja wlasnie nie pamietam z tamtego watku, jak jeszcze go tylko czytalam. Chyba wlasnie przez ogrom tych obrazkow i slodyczy posty fajnych dziewczyn mi uciekaly....

Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny :D

Ja to jak spotykam się z kumpelami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...

Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawiaja. Nie odnajduje się w tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:04

Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
    Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama
    Hejo Posok :) blagam nie uciekaj stad :P jak tylko moje teksty Ci nie spasuja to poprostu ignora strzel. :D i wolaj tu resztę towarzystwa które sie zmylo 2dni temu

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny :D

Ja to jak spotykam się z kumplami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...

Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawia. Nie odnajduje się w tym.

hahahahaha joooo pogadaj z Malina, ta to pociska, az mi komplesy przeszly...

Gizmo, Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

musze Cie zmartwic. Ta choroba dotyczy nas wszystkich, hahahahah

Gizmo, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo Posok :) blagam nie uciekaj stad :P jak tylko moje teksty Ci nie spasuja to poprostu ignora strzel. :D i wolaj tu resztę towarzystwa które sie zmylo 2dni temu

Wlasnie jestem tutaj bo teksty sa de best duzo na luzie i to jest to co mi odpowiada

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahaha joooo pogadaj z Malina, ta to pociska, az mi komplesy przeszly...
    to fakt hahahahah :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmienie temat....ciagle widze jak mi kampery pod oknem przejezdzaja. Moje marzenie kupic kampera i pojezdzic po swiecie. Ostatnio w DDTVN widzialam pare, co z plecakami i dwojka dzieci sobie rok jezdzili, zajafajne to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:18

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie

no dobra, skoro masz tyle objawow to Ci odpuszcze! Mozesz zajsc wczesniej odemnie:) Blogoslawie Cie ciotka:)

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gadi z krzesła spadłam jak czytałam o swierzbiacej psiosze :D poważnie. I pomyślałam od razu ze to dobry objaw, kichnelam na TAK i jebut do tylu polecialam.

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi z krzesła spadłam jak czytałam o swierzbiacej psiosze :D poważnie. I pomyślałam od razu ze to dobry objaw, kichnelam na TAK i jebut do tylu polecialam.
    5c6880bd4a4f1128fdefc4e9da9581904125ac72c68e89e53db5c2cccf1f3f62.jpg

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że wam się nie spodobał mój obrazek..
    zażenowalam Was? hahahahaa

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ