"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie musisz siedzieć w krzakach i możesz być 5 hehehehe
a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidują
Ej no weźcie no. To trochę tak z przymrużeniem oka było.
Jakoś dłuższy czas nie miałam weny być na forum i dopiero po tym HSG wzięło mnie znówGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Ja na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.
Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.
Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa
A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia
A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie
Zatem postawilam na luz i free love
I taka Tissai'e pamiętam
Szczera i szalona babka
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....
a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
od tyle w temacie...
ZAPRASZAMY
hahaha
Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh
o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh
o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!
To fakt. Faceci to jak coś mają do siebie to dadzą sobie po mordzie a później pójdą na wódkę. I po sprawie.
Szkoda ze wiele bab tak nie umie.
Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
-
O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem samaGizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:a ja wlasnie nie pamietam z tamtego watku, jak jeszcze go tylko czytalam. Chyba wlasnie przez ogrom tych obrazkow i slodyczy posty fajnych dziewczyn mi uciekaly....
Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny
Ja to jak spotykam się z kumpelami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...
Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawiaja. Nie odnajduje się w tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:04
Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama -
Tissaia wrote:Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny
Ja to jak spotykam się z kumplami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...
Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawia. Nie odnajduje się w tym.
hahahahaha joooo pogadaj z Malina, ta to pociska, az mi komplesy przeszly...Gizmo, Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama
musze Cie zmartwic. Ta choroba dotyczy nas wszystkich, hahahahahGizmo, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hejo Posok blagam nie uciekaj stad jak tylko moje teksty Ci nie spasuja to poprostu ignora strzel. i wolaj tu resztę towarzystwa które sie zmylo 2dni temu
Wlasnie jestem tutaj bo teksty sa de best duzo na luzie i to jest to co mi odpowiadaGizmo lubi tę wiadomość
-
dobra zmienie temat....ciagle widze jak mi kampery pod oknem przejezdzaja. Moje marzenie kupic kampera i pojezdzic po swiecie. Ostatnio w DDTVN widzialam pare, co z plecakami i dwojka dzieci sobie rok jezdzili, zajafajne to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:18
-
Gaduaaa wrote:Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie
no dobra, skoro masz tyle objawow to Ci odpuszcze! Mozesz zajsc wczesniej odemnie:) Blogoslawie Cie ciotka:)Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie
zapachmalin lubi tę wiadomość