X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie musisz siedzieć w krzakach ;) i możesz być 5 hehehehe

a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidują :)

Ej no weźcie no. To trochę tak z przymrużeniem oka było.

Jakoś dłuższy czas nie miałam weny być na forum i dopiero po tym HSG wzięło mnie znów :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Ja na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.

Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.

Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa

A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia :)
    A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie :D

Zatem postawilam na luz i free love :D

I taka Tissai'e pamiętam :D
    Szczera i szalona babka :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    czyli taka do kompletu... na nasze zacne progi ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh

o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

Zatem postawilam na luz i free love :D

...i nie golenie pach jak prawdziwa hipiska, hahhahahaha

Gizmo, Tissaia, Caro lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

a ja wlasnie nie pamietam z tamtego watku, jak jeszcze go tylko czytalam. Chyba wlasnie przez ogrom tych obrazkow i slodyczy posty fajnych dziewczyn mi uciekaly....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jestem z Ciebie dumna "sistah", hahahahh

o jezoooo bo baby to takie pamietliwe sa, zamiast zrzucic balast i zapomniec to sie bocza na siebie o byle go..no!

To fakt. Faceci to jak coś mają do siebie to dadzą sobie po mordzie a później pójdą na wódkę. I po sprawie.
    Szkoda ze wiele bab tak nie umie.

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
    Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama

Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a ja wlasnie nie pamietam z tamtego watku, jak jeszcze go tylko czytalam. Chyba wlasnie przez ogrom tych obrazkow i slodyczy posty fajnych dziewczyn mi uciekaly....

Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny :D

Ja to jak spotykam się z kumpelami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...

Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawiaja. Nie odnajduje się w tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:04

Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    O rany nie zagladalam tutaj prze jeden dzien a tu takie wiesci ciąże albo biel klująca w oczy
    Myslalam ze tylko ja mam takie szalone pomysly aby rozmontowywac test na czynniki pierwsze bo może ta druga kreska gdzies sie schowala ale kamień z serca ze nie jestem sama
    Hejo Posok :) blagam nie uciekaj stad :P jak tylko moje teksty Ci nie spasuja to poprostu ignora strzel. :D i wolaj tu resztę towarzystwa które sie zmylo 2dni temu

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Bo jak nastała era jednorozcow, kucykow pony i troskliwych misiów to się z deka wycofalam. Chyba zadziałał mój instynkt obronny :D

Ja to jak spotykam się z kumplami to se lubimy poprzeklinac, poswintuszyc itepe itede...

Landrynki, serduszka i picie z porcelanowej filiżanki do mnie nie przemawia. Nie odnajduje się w tym.

hahahahaha joooo pogadaj z Malina, ta to pociska, az mi komplesy przeszly...

Gizmo, Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

musze Cie zmartwic. Ta choroba dotyczy nas wszystkich, hahahahah

Gizmo, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo Posok :) blagam nie uciekaj stad :P jak tylko moje teksty Ci nie spasuja to poprostu ignora strzel. :D i wolaj tu resztę towarzystwa które sie zmylo 2dni temu

Wlasnie jestem tutaj bo teksty sa de best duzo na luzie i to jest to co mi odpowiada

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahaha joooo pogadaj z Malina, ta to pociska, az mi komplesy przeszly...
    to fakt hahahahah :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmienie temat....ciagle widze jak mi kampery pod oknem przejezdzaja. Moje marzenie kupic kampera i pojezdzic po swiecie. Ostatnio w DDTVN widzialam pare, co z plecakami i dwojka dzieci sobie rok jezdzili, zajafajne to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:18

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Boże ja mam na prawdę urojenia ...świerzbi mnie w tej psiosze że głowa mała... no ja nie wyrobie

no dobra, skoro masz tyle objawow to Ci odpuszcze! Mozesz zajsc wczesniej odemnie:) Blogoslawie Cie ciotka:)

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gadi z krzesła spadłam jak czytałam o swierzbiacej psiosze :D poważnie. I pomyślałam od razu ze to dobry objaw, kichnelam na TAK i jebut do tylu polecialam.

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi z krzesła spadłam jak czytałam o swierzbiacej psiosze :D poważnie. I pomyślałam od razu ze to dobry objaw, kichnelam na TAK i jebut do tylu polecialam.
    5c6880bd4a4f1128fdefc4e9da9581904125ac72c68e89e53db5c2cccf1f3f62.jpg

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że wam się nie spodobał mój obrazek..
    zażenowalam Was? hahahahaa

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ