X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Naszczalam na patyka :D aż razi bielą po slipiach :D

ja swojego rozmontowalam na czesci pierwsze i tak sie w niego gapilam, ze pozniej zerknelam w lusterko, a tam dwie pionowe kreski w zrenicach, hahahahhhahhah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się :)

Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.

<3 :)

I znow płacić za badania jak probka sie nie nadaje??

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.

Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych :)

Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.

Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych :)

Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.
    Ktoras tu pisala wczesniej ze tez gin stwierdził ze juz po owu jest i cykl spisala na straty a okazalo sie ze w ciąży jest. Ale super ze tak na luzie podchodzisz do tego bez żadnej spiny :)

W Pl to chyba nie dają na NFZ skierowania na badanie nasienia. Czy się mylę?

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się :)

Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.

dobrze, ze w miedzy czasie mozecie binga binga:)
    a nie chcesz suplementowac meza w miedzy czasie? tak na zas

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    testuj testuj...ja na poczatku, jak jeszcze emocjonalnie podchodzilam do tego, to nawet jak @ przychodzila nagle to testowalam, dla swietego spokoju, hahah

ej laski, po jakim czasie "nieudawania sie" weszlyscie na to forum i zaczelyscie drazyc tematy zachodzenia?
    ja po 4 miesiącach.... ;) a Ty ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

W Pl to chyba nie dają na NFZ skierowania na badanie nasienia. Czy się mylę?

w PL to Ci daja skierowanie na hormony, tylko zapominaja powiedziec w ktorym dniu cyklu je zrobic, hahahahh

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej <3 Gaduaaa, czekam na Ciebie ;-)
    nie jesteś słodkopierdząca jeśli mam być szczera... i wg mojej opini możesz tu być ile chcesz ;) <3 Tobie nawet serduszko wkleje ;)

Caro lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja po 4 miesiącach.... ;) a Ty ?

no ja jakos po pol roku zaczelam sie zastanawiac czemu sie nie udaje i buszowalam po necie. Zawsze wyskakiwaly mi watki z ovu i w koncu sie zalogowalam

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
    możesz być ;) i nie musisz siedzieć w krzakach - uwierz ;)

a badaniem się nie przjmuj.. jeśli coś jest na rzeczy to bynajmniej to szybko znajdą i zlikwidują ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    <3 Tobie nawet serduszko wkleje ;)

rzyyyyyyyg, hahahhahahahahahhahaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    rzyyyyyyyg, hahahhahahahahahhahaha
    źle gadam ?! ^_^

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no laski, na serio nie musicie sie pytac czy mozecie tu pisac. My na prawde jestesmy fajne, tylko pierdzenie Skitelsami nam sie czasem nudzi:P

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
    nie musisz siedzieć w krzakach ;) i możesz być 5 hehehehe

a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidują :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    źle gadam ?! ^_^

dobrz dobrze, hahahah az bym Ci wodki polala, ale nie pije:P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduła a Ty się jąkać zaczęłaś czy mi się zdaje? :D

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ej no laski, na serio nie musicie sie pytac czy mozecie tu pisac. My na prawde jestesmy fajne, tylko pierdzenie Skitelsami nam sie czasem nudzi:P
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.

Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.

Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa

A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia :)
    A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie :D

Zatem postawilam na luz i free love :D

Gizmo, Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Pięknie to powiedzialas :) a co mi tam :P tez Ci dam <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gaduła a Ty się jąkać zaczęłaś czy mi się zdaje? :D
    ej a Ty wiesz co..
    to nie jąkanie.. to bardziej rozdwojenie jaźni...

bo ja napisałam ten post... i potem go szukałam.. i se myślę no kur** wjeba*ło... i napisałam na nowo...
    ale czujne wielkie Oko Gizmo niczego nie przeoczy ;)

tudzież myślę o OKU na twarzy ;) ;) hahahaha

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ