X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Naszczalam na patyka :D aż razi bielą po slipiach :D

ja swojego rozmontowalam na czesci pierwsze i tak sie w niego gapilam, ze pozniej zerknelam w lusterko, a tam dwie pionowe kreski w zrenicach, hahahahhhahhah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się :)

Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.

<3 :)

I znow płacić za badania jak probka sie nie nadaje??

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.

Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych :)

Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.

Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych :)

Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.
    Ktoras tu pisala wczesniej ze tez gin stwierdził ze juz po owu jest i cykl spisala na straty a okazalo sie ze w ciąży jest. Ale super ze tak na luzie podchodzisz do tego bez żadnej spiny :)

W Pl to chyba nie dają na NFZ skierowania na badanie nasienia. Czy się mylę?

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się :)

Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.

dobrze, ze w miedzy czasie mozecie binga binga:)
    a nie chcesz suplementowac meza w miedzy czasie? tak na zas

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    testuj testuj...ja na poczatku, jak jeszcze emocjonalnie podchodzilam do tego, to nawet jak @ przychodzila nagle to testowalam, dla swietego spokoju, hahah

ej laski, po jakim czasie "nieudawania sie" weszlyscie na to forum i zaczelyscie drazyc tematy zachodzenia?
    ja po 4 miesiącach.... ;) a Ty ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

W Pl to chyba nie dają na NFZ skierowania na badanie nasienia. Czy się mylę?

w PL to Ci daja skierowanie na hormony, tylko zapominaja powiedziec w ktorym dniu cyklu je zrobic, hahahahh

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej <3 Gaduaaa, czekam na Ciebie ;-)
    nie jesteś słodkopierdząca jeśli mam być szczera... i wg mojej opini możesz tu być ile chcesz ;) <3 Tobie nawet serduszko wkleje ;)

Caro lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja po 4 miesiącach.... ;) a Ty ?

no ja jakos po pol roku zaczelam sie zastanawiac czemu sie nie udaje i buszowalam po necie. Zawsze wyskakiwaly mi watki z ovu i w koncu sie zalogowalam

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
    możesz być ;) i nie musisz siedzieć w krzakach - uwierz ;)

a badaniem się nie przjmuj.. jeśli coś jest na rzeczy to bynajmniej to szybko znajdą i zlikwidują ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    <3 Tobie nawet serduszko wkleje ;)

rzyyyyyyyg, hahahhahahahahahhahaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    rzyyyyyyyg, hahahhahahahahahhahaha
    źle gadam ?! ^_^

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no laski, na serio nie musicie sie pytac czy mozecie tu pisac. My na prawde jestesmy fajne, tylko pierdzenie Skitelsami nam sie czasem nudzi:P

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
    nie musisz siedzieć w krzakach ;) i możesz być 5 hehehehe

a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidują :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    źle gadam ?! ^_^

dobrz dobrze, hahahah az bym Ci wodki polala, ale nie pije:P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduła a Ty się jąkać zaczęłaś czy mi się zdaje? :D

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ej no laski, na serio nie musicie sie pytac czy mozecie tu pisac. My na prawde jestesmy fajne, tylko pierdzenie Skitelsami nam sie czasem nudzi:P
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.

Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.

Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa

A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia :)
    A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie :D

Zatem postawilam na luz i free love :D

Gizmo, Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
    nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
    i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....

a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
    od tyle w temacie...

ZAPRASZAMY

hahaha

Pięknie to powiedzialas :) a co mi tam :P tez Ci dam <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gaduła a Ty się jąkać zaczęłaś czy mi się zdaje? :D
    ej a Ty wiesz co..
    to nie jąkanie.. to bardziej rozdwojenie jaźni...

bo ja napisałam ten post... i potem go szukałam.. i se myślę no kur** wjeba*ło... i napisałam na nowo...
    ale czujne wielkie Oko Gizmo niczego nie przeoczy ;)

tudzież myślę o OKU na twarzy ;) ;) hahahaha

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ