"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się
Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.
I znow płacić za badania jak probka sie nie nadaje?? -
nick nieaktualnyLago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.
Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych
Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Lago, Gizmo szkoda ze u was drugiej kreski brak.
Ja w tym cyklu wiem że ciąży nie będzie na bank i se przynajmniej odpoczne od szukania oznak ciążowych
Na szczęście na badanie było skierowanie więc nic nie placilismy. Na to następne też skierowanie mamy.
W Pl to chyba nie dają na NFZ skierowania na badanie nasienia. Czy się mylę? -
Tissaia wrote:Gizmo skoro tak ładnie prosisz to postaram się
Byłam wczoraj po wyniki chłopa mego. Kazali powtórzyć za 8 tyg bo znaleźli ślady infekcji jakiejś i ta próbka nie nadawała się do badania czy coś tam. To se poczekamy znów całe wieki... Cholera no.
dobrze, ze w miedzy czasie mozecie binga binga:)
a nie chcesz suplementowac meza w miedzy czasie? tak na zas -
Lago wrote:testuj testuj...ja na poczatku, jak jeszcze emocjonalnie podchodzilam do tego, to nawet jak @ przychodzila nagle to testowalam, dla swietego spokoju, hahah
ej laski, po jakim czasie "nieudawania sie" weszlyscie na to forum i zaczelyscie drazyc tematy zachodzenia?Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Aj Dziewczyny, bo tak poczytałam co pisałyście i nie chciałbym Wam tu rzygać tęcza, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko jak Was z krzaków podpatruje i czasem coś skomentuje? Kibicuje Wam Wszystkim teraz jeszcze mocniej Gaduaaa, czekam na Ciebie
Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
a badaniem się nie przjmuj.. jeśli coś jest na rzeczy to bynajmniej to szybko znajdą i zlikwidująFabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Lago jak nie masz pomysłu to tą 5 mogę być JA. Choć szczerze powiem ostatnio to się udzielam jedynie jak mi się w robocie nudzi. Hahahaaa...
a badaniem sie nie przejmuj... jesli coś jest faktycznie na rzeczy to szybko to znajdą i zlikwidująFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:ej no laski, na serio nie musicie sie pytac czy mozecie tu pisac. My na prawde jestesmy fajne, tylko pierdzenie Skitelsami nam sie czasem nudzi:P
nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....
a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
od tyle w temacie...
ZAPRASZAMY
hahahaGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyJa na forum wladowalam się od razu jak zaczęliśmy się starać.
Chłopa suplementuje witaminami. Siebie zresztą też.
Weź mi Gizmo nawet o takich przypadkach nie mów bo znów zacznie mi ryć mózg ciąża urojona. Hahahaa
A tak na poważnie to miałam kilka tygodni temu dość głębsze przemyślenia odnośnie starań. Wyszło mi, że skoro hormony ok i tam w środku że mną też ok to oprócz brania witamin i bajabongo z moim M. nic nie da się więcej zrobić. Mierzenie temperatury, sprawdzanie szyjki, śluzu jakoś super nie wpłynie na szybkie zajście. A tylko wkoorwia
A o robieniu świecy, rowerkow, rozgwiazdy itp po kopulacji to już mówić nie będę. Mam na ten temat osobiste zdanie
Zatem postawilam na luz i free loveGizmo, Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:do Nas przykleiła sie łatka.. po tym jak margaretka naskoczyła na Elunie..
nie mam nic osobiście do margaretki... ale od tego się zaczęło że wszyscy stąd spierniczyli...
i teraz faktycznie chyba sie boją odezwać....
a my jesteśmy może troszkę specyficzne... ale taka oryginalność też jest zajebista... nigdy nie kłamiemy, zawsze jesteśmy szczere... i Nasze serduszka i rzyganie tęcza jeśli juz się pojawia to jako okaz pozytwnych emocji a nie po to żeby było kolorowo i ktoś zwrócił na nas uwagę...
od tyle w temacie...
ZAPRASZAMY
hahaha
Pięknie to powiedzialas a co mi tam tez Ci dam
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Gaduła a Ty się jąkać zaczęłaś czy mi się zdaje?
to nie jąkanie.. to bardziej rozdwojenie jaźni...
bo ja napisałam ten post... i potem go szukałam.. i se myślę no kur** wjeba*ło... i napisałam na nowo...
ale czujne wielkie Oko Gizmo niczego nie przeoczy
tudzież myślę o OKU na twarzy hahahahaFabian Cyprian Tymuś