"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:nie ma co opowiadac, tylko samemu czytac....Akupunktura! Ja generalnie wierze w niekonwencjonalne metody leczenia i kurde chyba te igielki moga mi pomoc w wielu zawirowaniach....moze dzieki nim przestane wierzyc w teorie spiskowe, hahahahha
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Malinko moja kochana gdzies Ty mi sie zagubila????? Tylko nie mow, ze Niemcom kibicujesz:P
Kiedy sikasz? Wlasnie obczailam Twoj wykres. Jestes drugim po Gizmo demonem seksu...albo moze i pierwszym, bo musisz TO robic z inwalida, hahahahahahhahWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 22:17
zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Wyniki odebrane!
Wychodzi na to, że z plemniczkami wszystko w porządku, uf kamień z serca
Bardzo dobra wiadomość! To teraz tylko szybko zafasolkować!
Lago, co do akupunktury to miałam tu na forum taką dziewczynę która z tego korzystała. Muszę poszukać jej nick, jak znajdę to dam Ci znaćpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:
Lago, co do akupunktury to miałam tu na forum taką dziewczynę która z tego korzystała. Muszę poszukać jej nick, jak znajdę to dam Ci znać
daj daj do poczytania. Pomijajac sprawy dzieciowe, taka aku to chyba fajna sprawa z tego co czytalam
-
Lago wrote:daj daj do poczytania. Pomijajac sprawy dzieciowe, taka aku to chyba fajna sprawa z tego co czytalam
Pewnie odstresować się idzie i w ogóle zrelaksować co nie? Ciekawe to bynajmniej Nick tej dziewczyny to "cryha" ale ona ogólnie nie ma pamiętnika, tylko widziałam w jej notatkach że ma często wpisane - akupunktura.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Pewnie odstresować się idzie i w ogóle zrelaksować co nie? Ciekawe to bynajmniej Nick tej dziewczyny to "cryha" ale ona ogólnie nie ma pamiętnika, tylko widziałam w jej notatkach że ma często wpisane - akupunktura.
no o odstresowanie mi chodzi najbardziej, bo nawet jak czlowiek nie czuje stresu to on jest. U mnie takie cos zaobserwowalam, wiem ze podswiadomie sie stresuje przez prace i wogole mega latwo sie denerwuje. Potrafie sie smiac a za chwile ryczec, hahahahahah no rozchwiana emocjonalnie jestem. Poczytam o tej dziewczynie, ale na aku chyba sie zdecyduje, tak eksperymentalnie
jakby co, to w ciazy tez jest zalecana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 22:29
-
Lago wrote:no o odstresowanie mi chodzi najbardziej, bo nawet jak czlowiek nie czuje stresu to on jest. U mnie takie cos zaobserwowalam, wiem ze podswiadomie sie stresuje przez prace i wogole mega latwo sie denerwuje. Potrafie sie smiac a za chwile ryczec, hahahahahah no rozchwiana emocjonalnie jestem. Poczytam o tej dziewczynie, ale na aku chyba sie zdecyduje, tak eksperymentalnie
jakby co, to w ciazy tez jest zalecana:)
No to jak jak w ciąży jest zalecana, to tym bardziej można korzystać, bo napewno nie wprowadzi jakichś niekorzystnych fluidów. Może wyjdzie to na pluspoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Lago wrote:Malinko moja kochana gdzies Ty mi sie zagubila????? Tylko nie mow, ze Niemcom kibicujesz:P
Kiedy sikasz? Wlasnie obczailam Twoj wykres. Jestes drugim po Gizmo demonem seksu...albo moze i pierwszym, bo musisz TO robic z inwalida, hahahahahahhah
Staram się jak mogę Kochana hahaha Jutro sikam rano. Nie mam pojęcia w sumie czy jest sens ale fakty są takie, że @ nie ma a miała być wczoraj (najpóźniej). hah. No zobaczymy
Kibicowałam naszym a moje biedactwo w szpitalu też kibicowało. Ciężki dzień, mój inwalida miał dzisiaj tą operację więc dopiero dochodzę do siebie w sumieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 23:34
-
zapachmalin wrote:Staram się jak mogę Kochana hahaha Jutro sikam rano. Nie mam pojęcia w sumie czy jest sens ale fakty są takie, że @ nie ma a miała być wczoraj (najpóźniej). hah. No zobaczymy
Kibicowałam naszym a moje biedactwo w szpitalu też kibicowało. Ciężki dzień, mój inwalida miał dzisiaj tą operację więc dopiero dochodzę do siebie w sumie
Trzymam kciuki za teściora Rano wyczekuje fotki i relacjipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
A więc relacja i foteczka
Test wielkie nic- biało aż wali po gałach Ale spoko, nie załamuje się ani nic, czekam tylko na tą wredną.... ciekawe co ją zatrzymało po drodze? Objazd był czy co?
tutaj fotencja na dowód:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2f20010a08f.jpg
a co do relacji... zatkałam dziś kibelek i płakałam nad nim bo nie umiałam sobie poradzić z tą pieprzoną spiralą a cholernej przepychaczki się jeszcze nie dorobiliśmy hahaha. serio normalnie myślałam, że się zabije. Tyle ojro w dupe na fachowca... Ale wyczaiłam taki zajebisty pomysł z butelką i się odetkało. Prawie na kolanach dziękowałam opaczności Ze wzruszenia spuściłam potem wodę jeszcze 4 razy aby mieć pewność Choć pewność-niepewna
Ale tym sposobem tak poprawił mi się humor, że już nawet okres mi niestraszny. Byle się odnalazł i ogarnął bo jak staruszka wypuszczą to wyposzczeni będziemy
Amen.
Pozdrawiam -
Hejka!!
Malina no kurde myślałam że kreski będą dwie... what the fuck?
Dobrze ze Małż po operacji.. Przebiegła pomyślnie? Wszystko okey? Czuję się dobrze?
No i hihi śmieszna sprawa z tą łazienka haha zawsze wśród negatywnych sytuacji znajdzie się i coś pozytywnego :*Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hejka!!
Malina no kurde myślałam że kreski będą dwie... what the fuck?
Dobrze ze Małż po operacji.. Przebiegła pomyślnie? Wszystko okey? Czuję się dobrze?
No i hihi śmieszna sprawa z tą łazienka haha zawsze wśród negatywnych sytuacji znajdzie się i coś pozytywnego :*
No o dziwo podobno nawet nie jest źle bo nie boli. Ale zobaczymy co będzie dalej. Dzisiaj mamy rozmowę z lekarzem bo siostra mojego będzie za tłumacza robić. Myślę, że ok w kazdym razie. Głodny był bardzo a do rana na wodzie ale na szczęście się zlitowali i dali mu kolację to stwierdził, że dawno mu tak razowy chleb nie smakował
A co do łłazienki. Dobrze, że się pozytywnie zakończyło bo bałam się jak diabli -
zapachmalin wrote:No o dziwo podobno nawet nie jest źle bo nie boli. Ale zobaczymy co będzie dalej. Dzisiaj mamy rozmowę z lekarzem bo siostra mojego będzie za tłumacza robić. Myślę, że ok w kazdym razie. Głodny był bardzo a do rana na wodzie ale na szczęście się zlitowali i dali mu kolację to stwierdził, że dawno mu tak razowy chleb nie smakował
A co do łłazienki. Dobrze, że się pozytywnie zakończyło bo bałam się jak diabliFabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:A więc relacja i foteczka
a co do relacji... zatkałam dziś kibelek i płakałam nad nim bo nie umiałam sobie poradzić z tą pieprzoną spiralą a cholernej przepychaczki się jeszcze nie dorobiliśmy hahaha. serio normalnie myślałam, że się zabije. Tyle ojro w dupe na fachowca... Ale wyczaiłam taki zajebisty pomysł z butelką i się odetkało. Prawie na kolanach dziękowałam opaczności Ze wzruszenia spuściłam potem wodę jeszcze 4 razy aby mieć pewność Choć pewność-niepewna
Ale tym sposobem tak poprawił mi się humor, że już nawet okres mi niestraszny. Byle się odnalazł i ogarnął bo jak staruszka wypuszczą to wyposzczeni będziemy
Amen.
Pozdrawiam
z testem przykro, ale bzykamy dalej ciotka:)
a z kibla sie obsmialam. Jak male dziecko Malina stoi i spuszcza wode, hahahaha, sprzedaj patent z butelka!
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Malina miałam Ci pisać.. wczoraj na grupie Hashimotek na fb.. dziewczyna wrzuciła fote testu ciążowego.. miesiąc po spóżniającej się @ dopiero miała lekko widoczną drugą kreseczkę wcześniej jej testy nie wychodziły także głowa do góry , są różne przypadki
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Cześć
Malina nie wierze nadal w tą biel
A co z Twoja temp? No i gdzie jest ta mauupa
Juz różne kombinacje cuduje z Twoim wykresem. Czy może owu byla pozniej??
A może stres ją zatrzymal? Nosz kurna co się dzieje.
albo abonamenci z LTEFabian Cyprian Tymuś