X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie ma co opowiadac, tylko samemu czytac....Akupunktura! Ja generalnie wierze w niekonwencjonalne metody leczenia i kurde chyba te igielki moga mi pomoc w wielu zawirowaniach....moze dzieki nim przestane wierzyc w teorie spiskowe, hahahahha
    mój maż chodził do chińczyka na akupuntre... na kręgoslup.. mówił ze mu pomaga... i tak raz do roku stara się chodzić na seans

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko moja kochana gdzies Ty mi sie zagubila????? Tylko nie mow, ze Niemcom kibicujesz:P
    Kiedy sikasz? Wlasnie obczailam Twoj wykres. Jestes drugim po Gizmo demonem seksu...albo moze i pierwszym, bo musisz TO robic z inwalida, hahahahahahhah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 22:17

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Wyniki odebrane! :D
    Wychodzi na to, że z plemniczkami wszystko w porządku, uf kamień z serca :)

Bardzo dobra wiadomość! To teraz tylko szybko zafasolkować! <3

Lago, co do akupunktury to miałam tu na forum taką dziewczynę która z tego korzystała. Muszę poszukać jej nick, jak znajdę to dam Ci znać ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:

Lago, co do akupunktury to miałam tu na forum taką dziewczynę która z tego korzystała. Muszę poszukać jej nick, jak znajdę to dam Ci znać ;-)

daj daj do poczytania. Pomijajac sprawy dzieciowe, taka aku to chyba fajna sprawa z tego co czytalam

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    daj daj do poczytania. Pomijajac sprawy dzieciowe, taka aku to chyba fajna sprawa z tego co czytalam

Pewnie odstresować się idzie i w ogóle zrelaksować co nie? Ciekawe to bynajmniej :-) Nick tej dziewczyny to "cryha" ale ona ogólnie nie ma pamiętnika, tylko widziałam w jej notatkach że ma często wpisane - akupunktura.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Pewnie odstresować się idzie i w ogóle zrelaksować co nie? Ciekawe to bynajmniej :-) Nick tej dziewczyny to "cryha" ale ona ogólnie nie ma pamiętnika, tylko widziałam w jej notatkach że ma często wpisane - akupunktura.

no o odstresowanie mi chodzi najbardziej, bo nawet jak czlowiek nie czuje stresu to on jest. U mnie takie cos zaobserwowalam, wiem ze podswiadomie sie stresuje przez prace i wogole mega latwo sie denerwuje. Potrafie sie smiac a za chwile ryczec, hahahahahah no rozchwiana emocjonalnie jestem. Poczytam o tej dziewczynie, ale na aku chyba sie zdecyduje, tak eksperymentalnie

jakby co, to w ciazy tez jest zalecana:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 22:29

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no o odstresowanie mi chodzi najbardziej, bo nawet jak czlowiek nie czuje stresu to on jest. U mnie takie cos zaobserwowalam, wiem ze podswiadomie sie stresuje przez prace i wogole mega latwo sie denerwuje. Potrafie sie smiac a za chwile ryczec, hahahahahah no rozchwiana emocjonalnie jestem. Poczytam o tej dziewczynie, ale na aku chyba sie zdecyduje, tak eksperymentalnie

jakby co, to w ciazy tez jest zalecana:)

No to jak jak w ciąży jest zalecana, to tym bardziej można korzystać, bo napewno nie wprowadzi jakichś niekorzystnych fluidów. Może wyjdzie to na plus :-D

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Malinko moja kochana gdzies Ty mi sie zagubila????? Tylko nie mow, ze Niemcom kibicujesz:P
    Kiedy sikasz? Wlasnie obczailam Twoj wykres. Jestes drugim po Gizmo demonem seksu...albo moze i pierwszym, bo musisz TO robic z inwalida, hahahahahahhah

Staram się jak mogę Kochana :D hahaha ^_^ Jutro sikam rano. :P Nie mam pojęcia w sumie czy jest sens ale fakty są takie, że @ nie ma a miała być wczoraj (najpóźniej). hah. No zobaczymy :)
    Kibicowałam naszym a moje biedactwo w szpitalu też kibicowało. Ciężki dzień, mój inwalida miał dzisiaj tą operację więc dopiero dochodzę do siebie w sumie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 23:34

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Staram się jak mogę Kochana :D hahaha ^_^ Jutro sikam rano. :P Nie mam pojęcia w sumie czy jest sens ale fakty są takie, że @ nie ma a miała być wczoraj (najpóźniej). hah. No zobaczymy :)
    Kibicowałam naszym a moje biedactwo w szpitalu też kibicowało. Ciężki dzień, mój inwalida miał dzisiaj tą operację więc dopiero dochodzę do siebie w sumie :)

Trzymam kciuki za teściora <3 Rano wyczekuje fotki i relacji :-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc relacja i foteczka :P

Test wielkie nic- biało aż wali po gałach :D Ale spoko, nie załamuje się ani nic, czekam tylko na tą wredną.... ciekawe co ją zatrzymało po drodze? Objazd był czy co? :D

tutaj fotencja na dowód:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2f20010a08f.jpg

a co do relacji... zatkałam dziś kibelek :D i płakałam nad nim bo nie umiałam sobie poradzić z tą pieprzoną spiralą a cholernej przepychaczki się jeszcze nie dorobiliśmy :/ hahaha. serio normalnie myślałam, że się zabije. :| Tyle ojro w dupe na fachowca... Ale wyczaiłam taki zajebisty pomysł z butelką i się odetkało. Prawie na kolanach dziękowałam opaczności :D Ze wzruszenia spuściłam potem wodę jeszcze 4 razy aby mieć pewność :D Choć pewność-niepewna :D
    Ale tym sposobem tak poprawił mi się humor, że już nawet okres mi niestraszny. Byle się odnalazł i ogarnął bo jak staruszka wypuszczą to wyposzczeni będziemy :D

Amen.
    Pozdrawiam ;) <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!!

Malina no kurde myślałam że kreski będą dwie... :( what the fuck?

Dobrze ze Małż po operacji.. Przebiegła pomyślnie? Wszystko okey? Czuję się dobrze?

No i hihi śmieszna sprawa z tą łazienka haha zawsze wśród negatywnych sytuacji znajdzie się i coś pozytywnego :*

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago - a gdzie twój @?? Plamien nie ma? Cisza??

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hejka!!

Malina no kurde myślałam że kreski będą dwie... :( what the fuck?

Dobrze ze Małż po operacji.. Przebiegła pomyślnie? Wszystko okey? Czuję się dobrze?

No i hihi śmieszna sprawa z tą łazienka haha zawsze wśród negatywnych sytuacji znajdzie się i coś pozytywnego :*

No o dziwo podobno nawet nie jest źle bo nie boli. Ale zobaczymy co będzie dalej. Dzisiaj mamy rozmowę z lekarzem bo siostra mojego będzie za tłumacza robić. Myślę, że ok w kazdym razie. Głodny był bardzo a do rana na wodzie ale na szczęście się zlitowali i dali mu kolację :) to stwierdził, że dawno mu tak razowy chleb nie smakował :D

A co do łłazienki. Dobrze, że się pozytywnie zakończyło bo bałam się jak diabli :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No o dziwo podobno nawet nie jest źle bo nie boli. Ale zobaczymy co będzie dalej. Dzisiaj mamy rozmowę z lekarzem bo siostra mojego będzie za tłumacza robić. Myślę, że ok w kazdym razie. Głodny był bardzo a do rana na wodzie ale na szczęście się zlitowali i dali mu kolację :) to stwierdził, że dawno mu tak razowy chleb nie smakował :D

A co do łłazienki. Dobrze, że się pozytywnie zakończyło bo bałam się jak diabli :D
    To wszystko dopiero później zaczyna boleć..Jak te znieczulenia puszczą.. Jak głodny to dobry znak.. Trzymam kciuki że y szybko do siebie doszedł

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Malina nie wierze nadal w tą biel :/
    A co z Twoja temp? No i gdzie jest ta mauupa :-O
    Juz różne kombinacje cuduje z Twoim wykresem. Czy może owu byla pozniej??
    A może stres ją zatrzymal? Nosz kurna co się dzieje.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A więc relacja i foteczka :P

a co do relacji... zatkałam dziś kibelek :D i płakałam nad nim bo nie umiałam sobie poradzić z tą pieprzoną spiralą a cholernej przepychaczki się jeszcze nie dorobiliśmy :/ hahaha. serio normalnie myślałam, że się zabije. :| Tyle ojro w dupe na fachowca... Ale wyczaiłam taki zajebisty pomysł z butelką i się odetkało. Prawie na kolanach dziękowałam opaczności :D Ze wzruszenia spuściłam potem wodę jeszcze 4 razy aby mieć pewność :D Choć pewność-niepewna :D
    Ale tym sposobem tak poprawił mi się humor, że już nawet okres mi niestraszny. Byle się odnalazł i ogarnął bo jak staruszka wypuszczą to wyposzczeni będziemy :D

Amen.
    Pozdrawiam ;) <3

z testem przykro, ale bzykamy dalej ciotka:)

a z kibla sie obsmialam. Jak male dziecko Malina stoi i spuszcza wode, hahahaha, sprzedaj patent z butelka!

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago - a gdzie twój @?? Plamien nie ma? Cisza??

nowy cykl:) ja pierdziele jak w zegarku

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina miałam Ci pisać.. wczoraj na grupie Hashimotek na fb.. dziewczyna wrzuciła fote testu ciążowego.. miesiąc po spóżniającej się @ dopiero miała lekko widoczną drugą kreseczkę :) wcześniej jej testy nie wychodziły :) także głowa do góry , są różne przypadki

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nowy cykl:) ja pierdziele jak w zegarku
    oj Lago.....
    :( :( :(

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Cześć
    Malina nie wierze nadal w tą biel :/
    A co z Twoja temp? No i gdzie jest ta mauupa :-O
    Juz różne kombinacje cuduje z Twoim wykresem. Czy może owu byla pozniej??
    A może stres ją zatrzymal? Nosz kurna co się dzieje.
    oooo Gizmo... wylazła z działki !!! Ty weź sobie tam jakieś router z wi-f zamontuj i będzie grało hahahaha
    albo abonamenci z LTE ;)

‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ