"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ja dziś gotuje 3 inne dodatki do sosu.. sobie i Fabiemu kasze gryczaną... R. ryż... i Cypek - ziemniaki... masakra
A mąż co będzie jadł? Może makaron?
Gadu - myślisz, ze powinnam zbadać sobie jeszcze tsh? Ostatnio miałam 2,17. Ft3 i ft4 wysoko, ale w ciazy podobno tarczyca lubi szaleć. Jak uwazasz?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dla każdego coś innego
A mąż co będzie jadł? Może makaron?
Gadu - myślisz, ze powinnam zbadać sobie jeszcze tsh? Ostatnio miałam 2,17. Ft3 i ft4 wysoko, ale w ciazy podobno tarczyca lubi szaleć. Jak uwazasz?
mąż ryżNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Natsik piekna historia chociaż krotka bo 3cykle to nie wiele ale za to pelne wrażeń
Przyjechałam na dzialke i siedzę i sie gapie przed siebie. Dola lapie juz. Nic kompletnie nic nie chce mi się robic. Zaraz wracam do domu i wale się spac. Myślałam ze jak wynurzę się z chałupy to mi przejdzie a tu jeszcze gorzej się robi.Nats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Natsik piekna historia chociaż krotka bo 3cykle to nie wiele ale za to pelne wrażeń
Przyjechałam na dzialke i siedzę i sie gapie przed siebie. Dola lapie juz. Nic kompletnie nic nie chce mi się robic. Zaraz wracam do domu i wale się spac. Myślałam ze jak wynurzę się z chałupy to mi przejdzie a tu jeszcze gorzej się robi.
cyc do przodu jak to Lago mówi korone poprawić i iść dalejLago, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Przyjechałam na dzialke i siedzę i sie gapie przed siebie. Dola lapie juz. Nic kompletnie nic nie chce mi się robic. Zaraz wracam do domu i wale się spac. Myślałam ze jak wynurzę się z chałupy to mi przejdzie a tu jeszcze gorzej się robi.
Gizmo tylko nie dol! Blagam Cie! Wystarczy ze ja chodze jak zbity pies od kilku dni, a kazdy cos kurwa ode mnie chce. Przed chwila bylam w sklepie i mijalam sie z jakims dziadem a ten mi tak zajebal koszykiem bo brzuchu, ze az na polke polecialam. No chcialam mu jebnac w pysk doslownie.... -
Gaduaaa wrote:co za stary głupi dziad...
tacy myślą że im wszystko wolno...
ja generalnie bardzo lubie starszych ludzi i ich szanuje, ale czasem to mnie krew zalewa. On idzie wiec wszyscy z drogi, a ja na prawde nie mialam gdzie sie przesunac....wrrrrrrr Ale zjadlam krowke mordoklejke i mi lepiejGizmo lubi tę wiadomość
-
Chyba poprostu zmęczona jestem. A jeszcze kupa roboty mnie czeka dopóki Dudi nie wyjedzie. Niech juz ta szkola się konczy czym prędzej bo jak pomysle ze jutro znów musze się picowac to aż mnie skręca. Dzialke trza zaczac obrzadzac abarot od nowa.
I nie wiem w co ręce mam juz włożyć.
Wiem ze marudzę ...
Jeszcze o tym badaniu Tii mysle. Juz się boje ze źle wyjdą przez te opryski. Boje się jego reakcji, ze się zalamie -
Gizmo wrote:Chyba poprostu zmęczona jestem. A jeszcze kupa robaoty mnie czeka dopóki Dudi nie wyjedzie. Niech juz ta szkola się konczy czym prędzej bo jak pomysle ze jutro znów musze się picowac to aż mnie skręca. Dzialke trza zaczac obrzadzac abarot od nowa.
Wiem ze marudzę ...
Jeszcze o tym badaniu Tii mysle. Juz się boje ze źle wyjdą przez te opryski. Boje się jego reakcji, ze się zalamie
weź no teraz sobie jakieś grabki i sie wyżyjLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Chyba poprostu zmęczona jestem. A jeszcze kupa roboty mnie czeka dopóki Dudi nie wyjedzie. Niech juz ta szkola się konczy czym prędzej bo jak pomysle ze jutro znów musze się picowac to aż mnie skręca. Dzialke trza zaczac obrzadzac abarot od nowa.
Wiem ze marudzę ...
Jeszcze o tym badaniu Tii mysle. Juz się boje ze źle wyjdą przez te opryski. Boje się jego reakcji, ze się zalamie
no Gizmek, nie wybiegaj daleko w przyszlosc i nie mysl co bedzie, bo przeciez my tego nie zmienimy. Dobrze jest tu i teraz! Zjedz truskawke...a ze masz duzo pracy to dobrze, bo inaczej by Ci sie dluzylo, a tak to pyk pyk dzien za dniem i Tii jest spowrotem