"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej co z tym OF. Denerwują mnie takie przerwy.
Gizmu- ale Ci zazdroszczę tej działki. Fajna trawka, trampolina i pewnie grill też jakis jest. Piesel zadowolony Super.
Gadu - Ja jestem na telefonie i coś słabo widzę Ale może dlatego, ze telefon. A duże to plamienie masz?
Ja odebralam dzisiaj wyniki. Moja beta to ponad 120 tysięcy niedługo mam wizytę u Gina. Już cała chodze. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok!Gizmo, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ojej co z tym OF. Denerwują mnie takie przerwy.
Gizmu- ale Ci zazdroszczę tej działki. Fajna trawka, trampolina i pewnie grill też jakis jest. Piesel zadowolony Super.
Gadu - Ja jestem na telefonie i coś słabo widzę Ale może dlatego, ze telefon. A duże to plamienie masz?
Ja odebralam dzisiaj wyniki. Moja beta to ponad 120 tysięcy niedługo mam wizytę u Gina. Już cała chodze. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok!
narazie wyjęłam tampona i wzięłam wkładkę bo nie ma tego aż tak duzo.... ale rozkręca sięFabian Cyprian Tymuś -
Gadu - Dobrze, że się nie rozkręca bardziej i, ze wyjelas tego tampona. Ja się zawsze zastanwiam jak Wy na te tampony wsadzacie jak w środku sucho
Ja już po wizycie. Na szczęście wszystko ok groszek ma już prawie 18 mm i super mu bilo serduszko. Mój chłop chłop cieszy jak nie wiem zresztą ja też jestem mega szczęśliwa. Wg usg to 8 tydz 1 dzień.
Może później wrzucę fotkę huraganuGizmo, zapachmalin, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gadu - Dobrze, że się nie rozkręca bardziej i, ze wyjelas tego tampona. Ja się zawsze zastanwiam jak Wy na te tampony wsadzacie jak w środku sucho
Ja już po wizycie. Na szczęście wszystko ok groszek ma już prawie 18 mm i super mu bilo serduszko. Mój chłop chłop cieszy jak nie wiem zresztą ja też jestem mega szczęśliwa. Wg usg to 8 tydz 1 dzień.
Może później wrzucę fotkę huraganuFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Nie lubię tego...
Kurde strasznie to niesprawiedliwe.
Gadu może Lago ma rację i cora będzie w PL splodzona.
ale lipiec, sierpień to moje miesiące hehGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Gadi przykro mi
W polskim cyklu nam obu musi się udać nie ma innej możliwości a dziś razem możemy pić
ale może jutro, piąteczek.. kto wie heheh
jak znajdę jakieś piwo bezglutenowe to se chlapnęzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:owulacja jeszcze w Irlandii będzie hehe jakoś po owu lecimy
ale lipiec, sierpień to moje miesiące heh
Bierz starego na plażę, kupcie tanie wino i niech się dziejeGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm