X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    oj, a u mnie piękne bezchmurne niebo, ale dość chłodno. Mąż w nocy uchylił okno, bo było mu gorąco, to ja rano myślałam, że stopy mi odmarzły.

swinka w stopy w roli termofra nie dziala??? U mnie piesu zawsze dziala :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj słońce świeciło a u was padało, to widzę dzisiaj na odwrót ;)

Jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że za dwa dni ma być prawie 30 stopni.

Lago lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie wczoraj słońce świeciło a u was padało, to widzę dzisiaj na odwrót ;)

Jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że za dwa dni ma być prawie 30 stopni.

ja nie wierze.....matko ile juz razy prognozy sie nie sprawdzaly...moze bedzie cieplej ale na pewno nie az tak, chociaz fajnie by bylo lyknac jeszcze witaminy D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    swinka w stopy w roli termofra nie dziala??? U mnie piesu zawsze dziala :D
    Nie, świnka śpi u siebie bo chrapie (a dokładnie brzmi jak gruchający gołąb (mąż już chciał zglaszać do administracji, że gołębie zamieszkały gdzieś przy naszej wentylacji, zanim odkrylismy, że to świnka), poza tym jako alergik muszę jednak trochę uważać na futrzaka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyneczki :)

U mnie dziś całkiem przyjemna pogoda cieplutko i słonecznie :) Wczoraj też tak było a w prognozie gadali że padać będzie także ja w te ich przepowiastki też nie wierzę ale wiadomo że by się chciało tego słonka jak najdłużej.

Co do mnie to nic ciekawego... Ogólnie Dupa blada bo owu nie ma nadal a tempka u mnie to wgl jakaś porażka nigdy nie miałam tak niskich temperatur nie wiem co się dzieje :/ starzeję się i robię się zimnokrwista...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja :-)

Duuuzo piszecie :-P ciężko nadrobić;-)

Gadu napisz tak w skrócie jak to z tymi hormonami ;-) dwóch lekarzy kierowali mnie na prl i progesteron i tak samo zalecenie 21dc
    Czyli tak w 3 dc zrobić Lh Fsh prolaktyne z obciążeniem i ? Progesteronu chyba nie ma sensu robić na początku cyklu - bo ja już głupia
    Co sugerujesz co jeszcze zbadać;-)
    Ja poprostu pójdę do lekarza jebne mu kartka co chce mieć zrobione na co skierowanie bo inaczej to ja będę kolejne pięć lat wyczekiwac kreski :-/

Nats zaakceptuj moje zaproszenie co Ci adres podam jak mają się tabletki zmarnować to ja je przygarne;-)

Ogólnie pogoda do du .... pada zimno ja dziś szybko z pracy ooo jeden plus ale żadnych planów na popołudnie bo co tu robić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Cześć dziewczyneczki :)

U mnie dziś całkiem przyjemna pogoda cieplutko i słonecznie :) Wczoraj też tak było a w prognozie gadali że padać będzie także ja w te ich przepowiastki też nie wierzę ale wiadomo że by się chciało tego słonka jak najdłużej.

Co do mnie to nic ciekawego... Ogólnie Dupa blada bo owu nie ma nadal a tempka u mnie to wgl jakaś porażka nigdy nie miałam tak niskich temperatur nie wiem co się dzieje :/ starzeję się i robię się zimnokrwista...

Karolina no ja wcześniej nie mierzyłam ale u mnie temperatura nie przekracza 36.4 i to w drugiej fazie niewiem jakiś tam skok jest ale testy owu nie potwierdziły
    Za to dziś mega klul lewy jajnik aż sztywnialam! Ciekawe ;-)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) jak tam? Ja mam dzisiaj taki jakis kiepski dzien... Moze przez pogode? Caly czas mysle czy wszystko jest ok i czy nie strace dziecka tak jak moja kolezanka :( ach nie wiem co mam zrobic zeby wykurzyc ten czarny scenariusz z glowy ;/ milego dnia!

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Karolina no ja wcześniej nie mierzyłam ale u mnie temperatura nie przekracza 36.4 i to w drugiej fazie niewiem jakiś tam skok jest ale testy owu nie potwierdziły
    Za to dziś mega klul lewy jajnik aż sztywnialam! Ciekawe ;-)

Tylko u Ciebie tak równo idzie teraz i spadku nie było i Ci owu wyznaczyło a u mnie to kurde beznadzieja. Powiem Ci że mnie też zaczęły pobolewać od wczoraj szczególnie lewy ale nie zapisuję tego na wykresie bo tego bólem nazwać nie mogę ;) też czekam żeby iść na resztę badań i mam nadzieję że już coś ta moja gina powie ciekawego w końcu.

• gdy_sie_poddalam Nowa

Wysłany: 6 września 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 16:22

Dariuszkaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tylko u Ciebie tak równo idzie teraz i spadku nie było i Ci owu wyznaczyło a u mnie to kurde beznadzieja. Powiem Ci że mnie też zaczęły pobolewać od wczoraj szczególnie lewy ale nie zapisuję tego na wykresie bo tego bólem nazwać nie mogę ;) też czekam żeby iść na resztę badań i mam nadzieję że już coś ta moja gina powie ciekawego w końcu.
    No tak dziś po wpisaniu tempki pokazało mi owu , ale jak widzisz w pobliżu serduszek brak - nie było ciśnienia bo testy owu wychodziły negatywne
    A ja tam u Ciebie spadek widzę to nie owu ?
    Hmm może czas jeszcze:-)

Młoda - wszystko będzie dobrze my to kobiety zawsze panikujemy jak nie brak testu pozytywnego jak jak Teraz ze może coś być nie tak , ogólnie wybierz się do gina jiz chyba możesz po co zwlekać niech popatrzy zobaczy serduszko i tak później usłyszysz zrób to dla świętego spokoju czy chociażby nie widzi przeciwskazan do serduszkowania;-) - bo i tym się ostatnio martwilas aaaa i pamiętaj jak powiedziałam że jesteś w ciąży i jesteś tak teraz mówię że będzie dobrze to będzie!! A obawy zawsze będą, nie myśl o tym jedz zdrowo i odpoczywaj póki możesz;-) jeszcze trochę i przytulisz do siebie upragnione maleństwo:-) tymczasem nudyyyy Ci życzę:-P

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lasencje :)

u mnie piękne słońce, przyjemnie. Zaliczyłam wizytę w Skarbówce i nawet było miło, i panie jakieś miłe takie dziś wyjątkowo :)

Czuć już jesień w powietrzu, a ja nie mogę się doczekać pięknych kolorowych liści wszędzie (matko, a niedawno lata nie mogłam się doczekać) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona właśnie na ten spadek liczyłam że owu się pojawi w 13dc ale jakoś nadal nie chce wyjść :/ najpóźniej miałam 14dc nigdy jeszcze się nie zdarzyło żeby była później no ale możliwe że brak bólu jajcorów zwiastował właśnie brak owu trudno trza się pogodzić.

Caro chyba to ściema z tym urodzinowym najpłodniejszym miesiącem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe u mojego lubego w najbliższej rodzinie wszystkie dzieci są z października czyli musiałabym zajsc w styczniu ja sama jestem z czerwca no to październik haha jest moj ;-)

OK Karolina no u mnie luz bo nie było seksu z dniach okoloowulacyjnych o ile owu wogole była, dziś no łupie lewy jajnik trochę całe podbrzusze i megaaaa bolą cycki zwalam na castangusa bo są tkliwe jakie wcześniej nie były w poprzednich cyklach to napewno a zielsko sumiennie dziennie lykam:-P Karolina no a ten spadek zaraz po tym jak skoczyła może nie wyspalas się czy coś... a może faktycznie czego nie życzę cykl bez jaja bo i takie się trafiaja i mówią że to normalne ...
    Ciekawa jestem sama bo dziś poczułam ten właśnie ból co zawsze na owu pędem test i nic - na szczęście testy mi się skończyły ha ha bo ja w okres i Lh sobie bym sprawdzała:-)
    Idzie zeswirowac serio ...

Hmm no z tą pogoda to dziś tragedyja przynajmniej u mnie na Śląsku rzekomo od jutra ma być ciepło i choć nic do jesieni nie mam niech to ciepło zostanie jak najdłużej:-P

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jesteś ze śląska? A skąd dokładniej jeżeli można wiedzieć? :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ona jesteś ze śląska? A skąd dokładniej jeżeli można wiedzieć? :)

Tak Śląsk:-) okolice Gliwic a bliżej Knurów:-)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Tak Śląsk:-) okolice Gliwic a bliżej Knurów:-)
    To całkiem niedaleko :) ja jestem z Rudy Śląskiej :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No popatrz ja często na Bielszowicach siedzę :-)

kozamonia lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Zabrza pochodzę, małża mam z Gliwic ale mieszkam w dojczlandach. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Malinko pół życia spędziłam i w Zabrzu dokładnie na osiedlu Dzierzonia tam mieszkala moja babcia do której często jeździłam;-)

‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ