"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Hej witam się i ja
Duuuzo piszecieciężko nadrobić
Gadu napisz tak w skrócie jak to z tymi hormonamidwóch lekarzy kierowali mnie na prl i progesteron i tak samo zalecenie 21dc
Czyli tak w 3 dc zrobić Lh Fsh prolaktyne z obciążeniem i ? Progesteronu chyba nie ma sensu robić na początku cyklu - bo ja już głupia
Co sugerujesz co jeszcze zbadać
Ja poprostu pójdę do lekarza jebne mu kartka co chce mieć zrobione na co skierowanie bo inaczej to ja będę kolejne pięć lat wyczekiwac kreski
Nats zaakceptuj moje zaproszenie co Ci adres podam jak mają się tabletki zmarnować to ja je przygarne;-)
Ogólnie pogoda do du .... pada zimno ja dziś szybko z pracy ooo jeden plus ale żadnych planów na popołudnie bo co tu robić...
progesteron badamy 3 razy - 17dc , 19dc, 21 dc..
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyOk w poniedziałek polecę do mojego lab zapytać czy mają tabletkę bo wizytę mam na 13 45 u gina i wrazie czego przepisze receptę
Ciekawa jestem dlaczego nie zauważył niskiego stosunku Lh do Fsh powiedzieć mu o tym ??
I jeszcze jedno pytanie mam przezroczyste kropki na moim wykresie i jedna cała niebieska - wytłumaczycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 17:54
-
nick nieaktualnyNiebieskie kropki = stała pora mierzenia temperatury a przezroczyste są dlatego jeśli pomiar był później, bądź o innej godzinie niż przypisana
Bo wiesz że temperaturę należy mierzyć o jednej stałej porze, godzinie prawda i Zawsze przed wstaniem z łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:12
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Kurcze raz tylko mierzyłam nie o czasie ok dziękuję
A jak ma się prolaktyna do drugiej fazy bo tak mam sporo mlecznego śluzu niby progesteron a z drugiej strony z tymi cyckami nie wyrabiamFabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dzień dobry
Wczoraj odnotowałam pozytywny test owu a dziś rano negatywny ciążowy więc wszystko jest na swoim miejscu
Czekam na @ i będziemy działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 07:26
Karolina2787, Marteczka93, Nats, Caro lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej wszystkim
Gadi to super teraz będzie tylko lepiej!
Lago czekamy na dobre wieści
Co do mnie to of w końcu wyznaczył mi owu jak na razie przerywaną ale jest na 13dc tak jak obstawialam
Wyznaczył przerywaną pewnie ze względu na zaznaczony negatywny test owulacyjny
Ale dobrze, że jednak nie jest cykl stracony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago pisz !!! Testowalas?
Trzymam kciuki
Karolina tak przypuszczalam ten spadek jako owu u mnie dziś tempka w górę ruszyla no ciekawe
Dziś chyba po pracy zamówię testy owu i ciążowe niewiem chce się powkrecac:-P
No i dziś mamy dzwonić bo znaleźliśmy piękny dom w miarę okazyjnej cenie ALE już go ktoś obejrzał i para zdecydowana ale do 15-ej mają być dziś zaliczkę wpłacić tylko nie są pewni czy kredyt dostaną no niby nie powinnam tak mówić ale lepiej żeby nie dostali -
nick nieaktualnyNats wrote:Hej laski
Mam teraz taki młyn, że nie za bardzo mam jak Was czytać. Remont w pełni.
Przyszłam oglądać 2 kreski Lagogdzie ona jest?
Nats zaakceptujesz zaproszenie adres Ci podam w wolnej chwili Twojej będę oczekiwać tabletek:- P -
Ona29 wrote:Pewnie patrzy na test i nie może uwierzyć własnym oczom
Nats zaakceptujesz zaproszenie adres Ci podam w wolnej chwili Twojej będę oczekiwać tabletek:- P
no, patrze na test i nie wierze wlasnym oczom, ze po raz kolejny widze na nim czysta biel... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna Ty sobie ustaw w ustawieniach stałą godzinę pomiaru bo widzę że masz o 4:30 mierzone tempki wszystkie a tylko jedna kropa niebieska a powinno być odwrotnie tylko jedna przezroczysta
ustaw jako domyślną 4:30 i będziesz miała ładny niebieski wężyk
No jeśli chcesz oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 13:03
-
nick nieaktualnyLago Tak!!! Może dzidziuś się później zagniezdzil nadzieję trzeba mieć póki @ nie przyszła
Dodam że mówią że najpewniej 12 dni po zapłodnieniu a i nawet 14 od także nic straconego w takim bądź razie dalej trzymamy kciuki
Karolina
Tak też zaraz zrobię