"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:estradiol po owulacji spada. Twój pokazuje, że coś się na pewno działo. Tzn, że były pęcherzyki i owulacja (oczywiście teoretycznie)...
taki lekko podwyższony możesz miec przez tarczycę[/QUOT
moze głupie pytanie b ciężko mi sie ogarnąć z tymi hormonami
a to jeśli estriadol mi nie spadł a powinnien po owulacji to co może być przyczyną ?? -
Quote:Judi22 wrote:Gaduaaa wrote:estradiol po owulacji spada. Twój pokazuje, że coś się na pewno działo. Tzn, że były pęcherzyki i owulacja (oczywiście teoretycznie)...
taki lekko podwyższony możesz miec przez tarczycę
moze głupie pytanie b ciężko mi sie ogarnąć z tymi hormonami
a to jeśli estriadol mi nie spadł a powinnien po owulacji to co może być przyczyną ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 15:23
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Judi czemu? prolaktyna jeśli jest od tarczycy to to chwila moment wszytsko pospada.. ja to miałam też jak zaczynałam leczyć tarczycę.. raz zbita prolaktyna nigdy wiecej nie powróciła tfu tfu ! weźmiesz kilka dostinexów i będzie po sprawieFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
butla wina i paczka migdalow juz czeka, sesesese troche wczesniej zaczynam hodowac to endometrium, ale co tam niech se rosnie
Wlasnie przeczytalam historie dziewczyny, ktora miala 3 pecherzyki i lekarz jej powiedzial ze nie pekly, ona zalamana, ale @ jej sie spozniala 3 dni wiec zrobila bete....zgadnijcie jaki wynik -
Lago wrote:butla wina i paczka migdalow juz czeka, sesesese troche wczesniej zaczynam hodowac to endometrium, ale co tam niech se rosnie
Wlasnie przeczytalam historie dziewczyny, ktora miala 3 pecherzyki i lekarz jej powiedzial ze nie pekly, ona zalamana, ale @ jej sie spozniala 3 dni wiec zrobila bete....zgadnijcie jaki wynik
wynik z 10 tysięcy bo pewnie trojaczkiFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny