"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle dziewczyny sie rozpisalyscie, chwilę nie zagladalam a tu 3 strony do nadrobienia. Lago przykro mi, udało mi się doczytać że miałaś iui, a w takiej sytuacji trzymam kciuki zawsze jeszcze mocniej (sama przygotowuje sie do iui jak tylko dostanę zielone światło od gin), a planujesz kolejne podejście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:32
-
Buko wrote:Ale dziewczyny sie rozpisalyscie, chwilę nie zagladalam a tu 3 strony do nadrobienia. Lago przykro mi, udało mi się doczytać że miałaś iui, a w takiej sytuacji trzymam kciuki zawsze jeszcze mocniej (sama przygotowuje sie do iui jak tylko dostanę zielone światło od gin), a planujesz kolejne podejście?
nom, w nastepnym cyklu znow bedziemy probowac i chyba pogadam z ginem zeby mi dawke Clo zwiekszyl, moze wiecej pecherzykow urosnie, bo teraz mialam tylko jeden -
Dziewczynh jestem w kropce. W 14 dc bylam u lekarza na monitoringu okazało soe że jak nigdy na obu jajnikach mam po 5 prawie identycznych pęcherzyków i brak zapowiadajacej się owulacji. Lekarz podał mi jednak pregnyl 10 tyś aby zapobiec torbielom i brałam luteine do tej soboty. W sobote zaczęły sie plamienia w niedzielę delikatny okres az do dziś ( 4 dzien nowego cuklu). Byłam dziś u gina na sprawdzeniu czy nie ma torbieli a tu 18 mm pechezryk w trakcie owulacji...
Poprzedni cykl stymulowalam Clo teraz nawet nie zaczęłam.
Czy to może być jakaś choroba? Endometrium mam malutkie 4mm07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Oreore wrote:Dziewczynh jestem w kropce. W 14 dc bylam u lekarza na monitoringu okazało soe że jak nigdy na obu jajnikach mam po 5 prawie identycznych pęcherzyków i brak zapowiadajacej się owulacji. Lekarz podał mi jednak pregnyl 10 tyś aby zapobiec torbielom i brałam luteine do tej soboty. W sobote zaczęły sie plamienia w niedzielę delikatny okres az do dziś ( 4 dzien nowego cuklu). Byłam dziś u gina na sprawdzeniu czy nie ma torbieli a tu 18 mm pechezryk w trakcie owulacji...
Poprzedni cykl stymulowalam Clo teraz nawet nie zaczęłam.
Czy to może być jakaś choroba? Endometrium mam malutkie 4mm
choroba to na pewno zadna ne jest, spokojnie. Widac jakis pecharzyk nie zareagowal na Pregnyl i postanowil sobie urosnac. Jakies zachwiania hormonalne mozesz miec, albo to po prostu mocniejsze plamienia owulacyjne. Ja bym ten cykl nie brala zadnych hormonow na Twoim miejscu, tylko cierpliwie czekala do nastepnej @Oreore lubi tę wiadomość
-
Lago gin znów kazał brać luteinę przez 10 dni + przez 7 dni od dziś estrofem na przyrost endo przed ewentualnym zagnieżdzeniem
kurcze już głupia jestem...07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Oreore wrote:Lago gin znów kazał brać luteinę przez 10 dni + przez 7 dni od dziś estrofem na przyrost endo przed ewentualnym zagnieżdzeniem
kurcze już głupia jestem...
a no chyba, ze dal Ci estrofem, bo przy endo 4mm szans na ciaze nie ma. Tylko kurcze czy to endo zdazy Ci urosnac skoro pecherzyk juz peka. JEsli bardzo ufasz swojemu lekarzowi i chodzisz juz do niego jakis czas, to wez leki jak Ci przepisal. Od luteiny nic Ci nie bedzie a jak endo podrosnie chociaz do 6-8 mm to juz jakis plus. -
nick nieaktualny
-
A trochę tu trochę tam... Normalnie. Ale chyba wracam tu, bo @ zawitała, zaczęłam 8 cykl starań... Testy owu 25+ 5 ciążowych zamówione, nowy termometr zamówiony, nic tylko działać. hahahaha. No i zobaczymy jak to się dalej potoczy.
A tak poza tym... szwagierka będzie miała dziewczynkę a siostra chłopczyka drugiego. Jest zajebiście +++!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 20:40
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:A trochę tu trochę tam... Normalnie. Ale chyba wracam tu, bo @ zawitała, zaczęłam 8 cykl starań... Testy owu 25+ 5 ciążowych zamówione, nowy termometr zamówiony, nic tylko działać. hahahaha. No i zobaczymy jak to się dalej potoczy.
A tak poza tym... szwagierka będzie miała dziewczynkę a siostra chłopczyka drugiego. Jest zajebiście +++!
taaaak? a ja 16wygralam butle winiacza...kiedy stawiasz??
Ty a moze ja tego kota Ci podrzuce po drodze do UK. Mieszkasz gdzies po drodze? hahahahha -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To się kapnęłam ale skoro im się udało to Tobie też musi z resztą tak jak nam wszystkim
wiem, że nie powinnam tak mówić itd, ale jednak niektórym się nie udaje. I wszystkie o tym wiemy... Oczywiście wierzę, że nam wszystkim się uda i modlę się za to codziennie, ale jednak życie takie jest, nie zawsze mamy to czego chcemy... W każdym razie, mam nadzieję, że na nas wszystkie czeka ta mała groszko-fasolka jednak. -
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:mogę mieszkać
zależy jaki kierunek obierzesz
hahahaha.
No dobra, wygrałaś. Pijemy?
Jak zwykle stary bedzie jechal wiec ja moge winiacza z Malika wysiorbac co drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:09