"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się laski
i nową koleżankę miło ze ktoś nowy znów do nas zawitał
Lago kolejny objaw ciąży jest emocje i zmiana nastrojów haha
U mnie lipa owu jak nie było tak nie ma ani testy ani tempka nawet jajniki, nic, cisza, zero, kaput normalnie także i ten cykl do D... -
Karolina2787 wrote:Witam się laski
i nową koleżankę miło ze ktoś nowy znów do nas zawitał
Lago kolejny objaw ciąży jest emocje i zmiana nastrojów haha
U mnie lipa owu jak nie było tak nie ma ani testy ani tempka nawet jajniki, nic, cisza, zero, kaput normalnie także i ten cykl do D... -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Może owu będzie w tym miesiącu później? Albo w gorszej wersji to jest ten cykl bezowulacyjny, który podobno raz na rok się zdarza
Mi by pasowało na ten 13dc jednak bo testy coś tam pokazywały blade ale były te kreski. Później niż 14dc nigdy nie miałam owu no chyba że rzeczywiście się coś zmienia albo właśnie bez owuliczę że jutro się wyjaśni.
-
Karolina2787 wrote:Mi by pasowało na ten 13dc jednak bo testy coś tam pokazywały blade ale były te kreski. Później niż 14dc nigdy nie miałam owu no chyba że rzeczywiście się coś zmienia albo właśnie bez owu
liczę że jutro się wyjaśni.
-
nick nieaktualny
-
Zdyyyyyycham!!!!! Deszcze leje niemilosiernie ze nosa z domu nie ma co wystawiac, cisnienie niskie ze nawet kawa nie pomaga.
NATS nawet nei wiesz jak Ci zazdroszcze repomntu mieszkania dla nowego przybysza!!! Przeciez to musi byc cudowne uczucie. A macie oddzielny pokoj dla malucha czy z Wami w sypialni? -
nick nieaktualny
-
Siema wszsystkim. Witam nową koleżankę
Ja dziś spałam do 11!!! Ale przynajmniej wyspałam się, a pogoda pod psem dziś. Wszyscy śpimy porozkładani po całym domu. Okna pootwierane i napawam się mokrym powietrzem
Odliczam do czwartku już!
LAGO kiedy Ty testujesz? -
Zdjęcia Wam wrzucę jak już będzie pięknie
narazie mam 3 wiaderka gruzu.
Karola może faktycznie owu później będzie, albo już była tylko testy do kitu.
Lago Narazie maluch będzie z nami, a później się zobaczygeneralnie mieszkamy z moja mama jak narazie, ale prawie cale mieszkanie mamy dla siebie (ponad 100 m ).Ogolnie mamy opcję przebudować trochę strych, albo będziemy się w ogóle przeprowadzac. Wszystko zależy od tego jak się życie pouklada
3500 g 54 cm -
Lulianna wrote:Siema wszsystkim. Witam nową koleżankę
Ja dziś spałam do 11!!! Ale przynajmniej wyspałam się, a pogoda pod psem dziś. Wszyscy śpimy porozkładani po całym domu. Okna pootwierane i napawam się mokrym powietrzem
Odliczam do czwartku już!
LAGO kiedy Ty testujesz?
w srode -
Nats wrote:Zdjęcia Wam wrzucę jak już będzie pięknie
narazie mam 3 wiaderka gruzu.
Karola może faktycznie owu później będzie, albo już była tylko testy do kitu.
Lago Narazie maluch będzie z nami, a później się zobaczygeneralnie mieszkamy z moja mama jak narazie, ale prawie cale mieszkanie mamy dla siebie (ponad 100 m ).Ogolnie mamy opcję przebudować trochę strych, albo będziemy się w ogóle przeprowadzac. Wszystko zależy od tego jak się życie pouklada
Jasne, ze nie ma co wybiegac tak daleko w przyszlosc. Bylam tylko ciekawa jak to sie robi z noworodkiem czy od razy w oddzielnym pokoju zeby sie przyzwyczajal czy z rodzicami najpierw.
Ja wczoraj pytam starego "a bedziesz w nocy wstawal do Grinka?" a ten do mnie "moge wstawac, ale po co? przeciez i tak nie mam cyckow"...
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
NATS zazdroszczę remontu
My znaleźliśmy cudowny dom, ale do remontu. Fakt kosztuje śmieszne pieniądze więc kusi... Koniec września jedziemy oglądać
Boję się remontu, bo niedawno jeden zakończyliśmy tu gdzie mieszkamy i zaraz kolejny wraz z zakupem domu się szykuje...
LAGO trzymam kciuki i tak bardzo mocno wierzę, że będą 2 krechy! Chociaż moja koleżanka była w ciąży i testy nic. Beta nic, poszła do doktora na wizytę - a tam Kropek mieszkał sobie jużwięc wierzę już w takie cuda
Oglądałam w IKEA meble i tak sobie nawet skompletowałam, to co bym mogła do pokoiku dziecięcego wstawićBo jak dom kupimy, to meble będą na późniejszym planie, najpierw podłogi, ściany, kuchnia i łazienka. Część mebli zabierzemy z mieszkania na bank
Lago lubi tę wiadomość
-
Lulianna wrote:NATS zazdroszczę remontu
My znaleźliśmy cudowny dom, ale do remontu. Fakt kosztuje śmieszne pieniądze więc kusi... Koniec września jedziemy oglądać
Boję się remontu, bo niedawno jeden zakończyliśmy tu gdzie mieszkamy i zaraz kolejny wraz z zakupem domu się szykuje...
LAGO trzymam kciuki i tak bardzo mocno wierzę, że będą 2 krechy! Chociaż moja koleżanka była w ciąży i testy nic. Beta nic, poszła do doktora na wizytę - a tam Kropek mieszkał sobie jużwięc wierzę już w takie cuda
Oglądałam w IKEA meble i tak sobie nawet skompletowałam, to co bym mogła do pokoiku dziecięcego wstawićBo jak dom kupimy, to meble będą na późniejszym planie, najpierw podłogi, ściany, kuchnia i łazienka. Część mebli zabierzemy z mieszkania na bank
heh ja tez wierze, ale roznie to moze byc
a pochwal sie w jakiej okolicy dom? okolice wawy? Ja tak bardzo lubie urzadzac i remontowac, gdyby nie to, ze nieruchomosci teraz stoja to kto wie czy ze starym nie wzielibysmy sie za taki interes. Kupowanie domow do remontu i ich odnawianie a pozniej na sprzedaz. Uwielbiam to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:32
-
Nie, nie dom zupełnie w innej części Polski. Jak się okaże, że to jest ten, to powiem
Pod Wawą myśleliśmy o domu. Ale musielibyśmy liczyć koło miliona, na dobrze usytuowaną nieruchomość z fajną działką. I wolimy uciec gdzieś zupełnie daleko
Ja w ogóle chciałam uciec daleko do Skandynawii, ale chłop mówi, że w deprechę popadnie - wiecznie zimno i dni krótsze
Lago lubi tę wiadomość
-
Lulianna wrote:Nie, nie dom zupełnie w innej części Polski. Jak się okaże, że to jest ten, to powiem
Pod Wawą myśleliśmy o domu. Ale musielibyśmy liczyć koło miliona, na dobrze usytuowaną nieruchomość z fajną działką. I wolimy uciec gdzieś zupełnie daleko
Ja w ogóle chciałam uciec daleko do Skandynawii, ale chłop mówi, że w deprechę popadnie - wiecznie zimno i dni krótsze
Jo, jakby u nas byl taki zajebisty klimat. O ile dobrze pamietam to u nas listopad- marzec to jakas masakra jest co roku. JA tam wtedy wpadam w chroniczna depresje z braku slonca.A lato jak lato, w Skandynawii tez jest -
Lago wrote:Jo, jakby u nas byl taki zajebisty klimat. O ile dobrze pamietam to u nas listopad- marzec to jakas masakra jest co roku. JA tam wtedy wpadam w chroniczna depresje z braku slonca.A lato jak lato, w Skandynawii tez jest
ale zimniej jednakmi się marzy Norwegia - kocham
u nas jednak cieplej i słoneczniej poważnie
jezu sąsiedzi racuchy jakieś smażą - czują przez balkonidę omleta zrobić