"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:no wlasnie nie wiem.....czytam czasem jak laski pisza, ze maja spuchnieta macice i tak sie zastanawiam czym to sie objawia
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Rozpulchniona w sensie.. To akurat łatwo wyczuć.. Jak wtykasz paluch to jak w gąbke?? Coś takiego.. Inaczej jest twarda.. A Rozpulchniona no to właśnie miękka.. Paluch się zatapia hahaga no mam nadzieje ze rozumiesz teraz hahaha
srednio, ale pocwicze jutro na gabce hahahahahhahah -
Gaduaaa wrote:Rozpulchniona w sensie.. To akurat łatwo wyczuć.. Jak wtykasz paluch to jak w gąbke?? Coś takiego.. Inaczej jest twarda.. A Rozpulchniona no to właśnie miękka.. Paluch się zatapia hahaga no mam nadzieje ze rozumiesz teraz hahaha
to u mnie twardo w takim razie, albo moja gąbka jakaś taka niemiękka -
Gaduaaa wrote:A ty jaka masz?
nie wiem, bo nie grzebie, ale ja i tak nie rozumiem tej szyjki. Tylko mi chodzi o to, ze laski pisaly ze czuly sie w srodku spuchniete w sensie macica a nie szyjka. No ale jak??? Toz do macicy chyba tych paluchow nie wsadzaja....a moze przez brzuch?
Albo po prostu chca byc takie madra i pierdola glupoty...... -
Głupie pytanie
Ale czy w ogole są się wyczuć macice palcem? To nie jest tak, ze szyjka ja chroni?
Słyszałam, że gin podczas badania może stwierdzić, ze macica jest rozpulchniona. Nie wiem czy jakiegos osinienia nie widzi czy czegos takiego, ale chyba samemu ciężko to stwierdzićAle pewnie się mylę także mnie nie słuchajcie
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Głupie pytanie
Ale czy w ogole są się wyczuć macice palcem? To nie jest tak, ze szyjka ja chroni?
Słyszałam, że gin podczas badania może stwierdzić, ze macica jest rozpulchniona. Nie wiem czy jakiegos osinienia nie widzi czy czegos takiego, ale chyba samemu ciężko to stwierdzićAle pewnie się mylę także mnie nie słuchajcie
No wlasnie tak jest Nats, a gin to co innego, bo on wziernika uzywa i moze zajrzec do srodka....a taka madralinska chyba se tam nie zajrzy nie? To obstawiam na pitolenie glupot...ale juz kilka razy czytalam, ze mialy spuchnieta macice......chyba mozgi hahahahah -
Nats wrote:Ja jestem z tych co kompletnie nie znają swojej anatomii. Nawet nie wiem gdzie ta szyjka jest. Ale cytologie mi pobierali to chyba gdzie tam jest ta szyjka, ale pewności nie mam
hahahahhahahahahahhah no i gin ciagle Ci tam grzebie wiec na pewno jestNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Ja dziś dzień lenia:-)
Spalam do 9 potem śniadanie potem jakieś sklepy zakupy wróciliśmy i znów spanie hehe po 18 wstałam i tak coś ogarnelam w domu i teraz leżę i czekam na małza po 2 będzie;-)
Z rzeczy innych testy owu były negatywne a mnie od 3 dni cycki bolą mam mega dużo białego śluzu i ogólnie niewiem o co chodzi bo to wskazuje że owu była aaaa serduszkowania nie:-) luz totalny bo wiem że mam problem ale wiatropylna tymbardziej nie jestem
Rozpulchniona macica ? Ogólnie jak już pyklo to Szyjka powinna się zamknąć chyba i stwardniec podobnie z macica zawsze od podbrzusza pierwsze tygodnie jak macalam to siostrę to szwagierke to miały twardejak się mylę i wprowadzam w błąd to proszę poprawić
A właśnie pamiętam jak kiedyś szwagierka przyszła do mnie i mówi chyba jestem w ciąży pytam chyba ?? Test pozytywny ta mi podnosi koszulkę a tam taka malutka bułka haha widać tak delikatnie wypukla i twarda i ona dalej pewności nie miała heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 22:15
-
Ona tymi testami nie ma co się do końca sugerować. Mi codziennie inny wychodził i nie wiem dalej kiedy ta owu była
Ja na początku ciazy ciazy ogóle tej macicy nie czułam. Teraz dopiero jak pomacam to czuję przez brzuch.
Ps: dzisiaj zaczynamy remont3500 g 54 cm -
Dzień dobry
późno poszłam wczoraj spać... nie mogłam dziś wstać... pół nocy się kręciam..
czyżby TSH wskakiwało na normalne wartości ?
a dziś przede mną ciężki dzień...
Natsik mam nadzieję że będziemy tu mieli foto realację z remontu
Ona za ból cycków odpowiada progesteron w 2 fazie kiedy to mają "pobolewać" i za wysoka prolaktyna w 1 fazie kiedy nie mają "pobolewać" kiedy ostatnio bady miałaś prolaktyne???? aaaa już sobie przypominam... mówiłam Ci żebyś z robiła prolaktynę z obicążeniem mtc...Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa teoretycznie zdaje się że druga faza mi się zaczęła, progesteron chyba odpowiada za mleczny sluz u jego duża ilość dziś 18dc a ja mam 27 -28 dc więc powinna być druga
A prolaktyne miałam robiona ze 3 lata temu , z tego co się orientuję to ja się robi 21dc i u mnie to odpada bo pracuje ... -
Ona29 wrote:Gaduaaa teoretycznie zdaje się że druga faza mi się zaczęła, progesteron chyba odpowiada za mleczny sluz u jego duża ilość dziś 18dc a ja mam 27 -28 dc więc powinna być druga
A prolaktyne miałam robiona ze 3 lata temu , z tego co się orientuję to ja się robi 21dc i u mnie to odpada bo pracuje ...
FabianCyprian
Tymuś