"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulianna wrote:szukamy domu z widokiem
musi być duży, mieć duszę i mieć piękny widok :)miałam już etap domu na plaży, ale jednak za dużo turystów
najchętniej to w górach, wysoko żeby ludzie nie docierali
ale muszę mieć net do pracy, więc odpada
Mazury albo Podlasie. Tam sa tak piekne stare chaty, ktore mozna przerobic w cudowne domy. Duzego domu nie poelcam....za duzo sprzatania, no chyba ze ma sie gosposie hahahahahahahah -
Lago wrote:Mazury albo Podlasie. Tam sa tak piekne stare chaty, ktore mozna przerobic w cudowne domy. Duzego domu nie poelcam....za duzo sprzatania, no chyba ze ma sie gosposie hahahahahahahah
Musi być duży - muszą się znajomi pomieścić, których tu zostawimy i my i dzieci i psymy duże stadko jesteśmy i mamy duże potrzeby (dzieci też chcę min. 2 a najlepiej troje
Lago lubi tę wiadomość
-
A mnie sie snilo ze nasza Gizmo paracuje w urzedzie skarbowym i przeprowadza kontrole mojej firmy. Kazala mi przywiezc papiery do siebie do domu, no to jej zawiozlam, ta grzebie w tych papierach i nagle do mnie "zrob mi kawe", a ja nawet nie wiem gdzie jest kuchnia. Pamietam, ze miekszanie zrobilo na mnie duze wrazene, bo bylo ogromne. 4 pokoje i z kazdego wyjscie na balkon, bardzo swietliste. Opowiadal mi, ze to mieszkania odziedziczyla jej corka, ale Gizmo jej zabrala (w sensie ze na siebie przepisala) i cala rodzina sie tam wprowadzili. Nagle pies sie poruszyl i sie obudzilam....
a teraz kawka
-
Lago wrote:A mnie sie snilo ze nasza Gizmo paracuje w urzedzie skarbowym i przeprowadza kontrole mojej firmy. Kazala mi przywiezc papiery do siebie do domu, no to jej zawiozlam, ta grzebie w tych papierach i nagle do mnie "zrob mi kawe", a ja nawet nie wiem gdzie jest kuchnia. Pamietam, ze miekszanie zrobilo na mnie duze wrazene, bo bylo ogromne. 4 pokoje i z kazdego wyjscie na balkon, bardzo swietliste. Opowiadal mi, ze to mieszkania odziedziczyla jej corka, ale Gizmo jej zabrala (w sensie ze na siebie przepisala) i cala rodzina sie tam wprowadzili. Nagle pies sie poruszyl i sie obudzilam....
a teraz kawka
mi się takie debilne rzeczy śniły teraz w ciążyNats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hej ho
Chłop zabrał psy do lasu na bieganie, a ja siedzę i pracuję
matko wychodzi na to, że ja wiecznie pracuję i nic innego nie robię
ale już obejrzeliśmy House of Cards (dopiero się zabraliśmy za ten serial i 2 sezon oglądamy) i kawę popijam.
Lago lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Lago Toż Ty naprawdę masz dziwaczne sny. O człowieku! Ale Gaduaaa i Karola mają rację, pierwszy objaw ciąży hihi. Groszek już tam może miesza Ci w głowie
Co so pogody to fakt, nie rozpieszcza. Chociaż u mnie jest całkiem znośnie, gdyby nie wiatr. A jeszcze moi rodzice chcą kupić nowy samochód, a jeżdżenie z nimi to męka Pańska. Co chwilę inna decyzja i inna marka. Łeee Panie, ja już wysiadam...Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Poszłam do marketu. Poszłam zrobiłam zakupy. Poszłam na dział z kosmetykami. Wychodziłam już z niego i bach testy ciążowe. Promocja, paskowe 2 w cenie jednego. To kupiłam. Zatestowałam. Oczywiście nawet cienia cienia nie widać. Z drugiej strony czego spoedziwałam się testując 4 dni przed terminem @, w dodatku o 15.00! Teraz siedzę i martwię się, że pobolewa mnie brzucho i coś mi jest... Facepalm!
-
Lulianna wrote:Poszłam do marketu. Poszłam zrobiłam zakupy. Poszłam na dział z kosmetykami. Wychodziłam już z niego i bach testy ciążowe. Promocja, paskowe 2 w cenie jednego. To kupiłam. Zatestowałam. Oczywiście nawet cienia cienia nie widać. Z drugiej strony czego spoedziwałam się testując 4 dni przed terminem @, w dodatku o 15.00! Teraz siedzę i martwię się, że pobolewa mnie brzucho i coś mi jest... Facepalm!
i była jasna kreskaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ej ja testowałam z popołudniowego moczu 11dpo...
i była jasna kreskano ale durna baba, to durna baba. BRAWO JA! Jak w czwartek nie będzie @, to idę do lekarza żeby zajrzał do środka, bo muszę brać leki od razu.
-
Lulianna wrote:no właśnie nie powinnam była w ogóle testować i wiem o tym. To 9dpo i czego się spodziewałam
no ale durna baba, to durna baba. BRAWO JA! Jak w czwartek nie będzie @, to idę do lekarza żeby zajrzał do środka, bo muszę brać leki od razu.
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Lulianna mi wyszedł w 10dpo
Ale każdy cykl i organizm jest inny. Zależy kiedy było ewentualne zagnieżdżenie. Trzymam kciuki bynajmniej
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Lulianna mi wyszedł w 10dpo
Ale każdy cykl i organizm jest inny. Zależy kiedy było ewentualne zagnieżdżenie. Trzymam kciuki bynajmniej
no jestem świadoma tego, wiem, że test powinnam później robić i może nie w środku dniaale wiedza wiedzą, a praktyka o