"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:W temacie poślizgu... dobry film to wieczny student :p
W 2 chyba ten hindus wysmarowal sie oliwka... skoczył na laske która leżała na łóżku... i poooooolecial po niej dalej :p i spadł z łóżka ;P
Zołza miałam to napisać hehe dopiero by było jakbyś tak poleciała ziiuuu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:W temacie poślizgu... dobry film to wieczny student :p
W 2 chyba ten hindus wysmarowal sie oliwka... skoczył na laske która leżała na łóżku... i poooooolecial po niej dalej :p i spadł z łóżka ;P
Także wiesz, ostrożnie z tym żelem bo przy takim poślizgu to żołnierzyki wyjdą z progu jak Adam MałyszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 12:50
rozowyflaming, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Dajesz Maleńka
Kiedyś ( jak byłam młoda i wygimnastykowana ) próbowaliśmy taką pozycję...(tylko nogi okrakiem ) wysmarowana piknie... że aż świeciło.... w trakcie takie głośne piardy szły że jemu ze śmiechu oklapł a ja prawie popuścilam
Canti 90, Karolina2787, Nats, rozowyflaming, rozowyflaming, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wy tu mowicie o.pierdach a ja mam tak czesto jak mięśnie mi sie rozluznia ,na poczatku mojego to smieszylo bo jak wstalan to pierd pierd ruszyc sie nie dalo.
A teraz tylko mowi musialo byc ci jaknw niebie jak.takie pytania piękne odgłosy wydajeszNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Wy tu mowicie o.pierdach a ja mam tak czesto jak mięśnie mi sie rozluznia ,na poczatku mojego to smieszylo bo jak wstalan to pierd pierd ruszyc sie nie dalo.
A teraz tylko mowi musialo byc ci jaknw niebie jak.takie pytania piękne odgłosy wydajesz
U mnie się tak czasem dzieję w trakcie jak mój mocno puka to powietrze w cipkę wlatuje podczas tarci i potem takie odgłosy są hihiNats, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny