"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlamingu nasz wątek jest wręcz idealny bo my jesteśmy pozytywne kobiety wszystkie i wiemy że nie należy się smutać bo to nie pomaga groszkowi się pojawić. Każda z nas potrzebuje czasem odetchnąć i się odstresować także Wątek dla Tych wszystkich co mają dość właśnie smutków ja mykam kochane do spisanka bayo
rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale macie tematy Laski! O pierdach haha A wiecie, że u nas to w ogóle jest zawsze taka beka z tego bo mój Małż mówi "Pierłem" a ja mówię "Pierdłam" i to "d" jest zawsze powodem śmiechu hehe
W ogóle co do pierdów podczas serduszkowania to mojemu Małżowi kiedyś zdarzyło się pierdnać. Ja pierdziele myślałam że zjade na zawał. Śmiałam się pół nocyNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Jezu laski 3 ostatnie strony niemal na bezdechu od śmiechu jadę co do pierdów bardzo często na pieska tak mamy masakra mój się też śmieje, że jej najwyraźniej dobrze bardzo
A co do zrytych akcji to nie dalej jak w nocy dzisiaj jedziemy z koksem, mój się nachyla żeby się całować, wszystko pięknie ładnie, a że chwilę wcześniej pił colę to dosłownie w ostatniej chwili odwrócił głowę i hep hep hep. I do mnie przepraszam... Mało nie popuściłam ze śmiechujkarozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Jezu laski 3 ostatnie strony niemal na bezdechu od śmiechu jadę co do pierdów bardzo często na pieska tak mamy masakra mój się też śmieje, że jej najwyraźniej dobrze bardzo
A co do zrytych akcji to nie dalej jak w nocy dzisiaj jedziemy z koksem, mój się nachyla żeby się całować, wszystko pięknie ładnie, a że chwilę wcześniej pił colę to dosłownie w ostatniej chwili odwrócił głowę i hep hep hep. I do mnie przepraszam... Mało nie popuściłam ze śmiechujka
ty ale jaki dzentelmen z niego przeprosil
hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:czekam na fote!!!!!
moze wysikasz 3 kreski kiedys widzialam u jednej skosna kreske hahaha
Ale na owu u mnie za szybko, więc luz.
Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie nasikac
Paluszki już swedzialyzapachmalin, rozowyflaming, Zołza:) lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pytanie do stosujących technikę "palec grzebalec" przy badaniu śluzu:p
Palcujeta Wy się ile razy dziennie?
Wyczytałam że najlepiej robić "to" 3x dziennie o tych samych porach.
Jak z tym u Was? Ile razy dziennie "to" robicie?
Ale ogólnie to rzadko "to" robierozowyflaming, Zołza:) lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Pytanie do stosujących technikę "palec grzebalec" przy badaniu śluzu:p
Palcujeta Wy się ile razy dziennie?
Wyczytałam że najlepiej robić "to" 3x dziennie o tych samych porach.
Jak z tym u Was? Ile razy dziennie "to" robicie?
ja zawsze przy podcieraniu widze co w trawie piszczy albo w majtach
lykaj Wieska, jest Wiesiek jest zabawaZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny