"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Odrazu mi stanął przed oczami ten inspektor z Różowej panteryrozowyflaming wrote:haha po angielsku z francuzami? no way
 najbardziej lubie jak nie wymawiaja "h"
np. hamburger to jest "amburger"
zapiszesz sie do szkoly jezykowej i dasz rade

Tescik robiony rekreacyjnie, żeby było z czym porównywać jak już owu się pojawi

rozowyflaming lubi tę wiadomość
                                3500 g 54 cm
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

2 razy w roku jestem ... chciałabym częściej.. ale niestety... teraz jak mi się udało wyhaczyć bilety po 35e za osobę w jedną stronę to nie jest źle.. ale na lipiec zaplaciłam za bilety 1100euro !!rozowyflaming wrote:Gaduaa a jak czesto jestes w PL? takie podroze samolotem dla calej rodziny musza byc strasznie drogie..

super, ze z dziadkiem lepiej
Fabian
 Cyprian 
 Tymuś 
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyto prawda jednak jest wygodnie bo my się potrafimy z dnia na dzień ustawić M wsiada w samochód wieczorkiem i rano już jest w łóżku. A loty w ogóle są szybkie bo ok. 1:50 więc dobrze nie wystartujesz a już jest info, ze za pół godz. lądowanie.Gaduaaa wrote:aaa i powiem Ci że wolałabym mieszkać właśnie gdzieś Francja, Niemcy, Holandia, Belgia.. Szwajcaria... bliżej do domu... wsiadasz w samochód i jedziesz...
A niestety z Irl nie tak łatwo się wydostać. Bilety na samolot uzależnione od sezonu.. drogie.. jeden tylko przewoźnik lata na mojej trasie.. masakra...
a tak sobie wsiadasz w auto.. paliwo kosztuje tyle samo dla 2 osób co 4 nie patrzysz czy sezon czy nie.. i wsiadasz i jedziesz.. czy ma to trwać 12godz czy 20 to po prostu jedziesz - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny