"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ok, kończy się już @, jeszcze plamienie ale coraz mniej.
Czekam aż zacznę szczać na testy owu.
Pisz coś a nie w krzaczorach siedzisz Karolcia!
Caro to weekend był przyjemny- i super!Dobrze, ze się odezwałaś bo już się martwiłyśmy normalnie
Gizmuś- mam pomysła. Może zrobimy sobie listę testujących?hahahaha. Bo w sumie troszkę nas przybyło, trzeba by ogarnąć temacik
Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Hej Gizmo szybko ino wracaj z tym psem, bo Ci nabazgramy tyle stron, że się nie doszukasz
Co do testowania to hmmm? Takie to pokręcone, bo termin @ mam na środę, dziś 11dpo, nie sikam, i nie wiem czy siknę, ALE! mam misję w czasie, bo MUSZĘ dostać @ dopiero w niedziele, dobre nie? Bo kolejna owulka wypada wtedy kiedy nie ma Małża i taki sobie sprytny plan wymyśliłam, że wezmę jeszcze ze dwa dni dupka i tak po trzech dniach dostaje zazwyczaj Małpiszona więc idealnie wyjdzie heheCykl się przesunie, a owu (daj Boże!) wypadnie w weekend jak Małż akurat zjedzie
A no bo nie mam po co testować gdyż objawów nuuuulll, brak. Aż zastanawiam się czy w ogóle owu była. Niewielki ból owulacyjny i taki lichy test.
OO! Laila witam kolejną nową osóbkę, rozgość sięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:44
zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A co do testowania naszej nowej koleżanki. Bez obrazy ale wydaje mi się, że troszeczkę przesadzasz. Z tego co zrozumiałam starałaś się jeden cykl- od razu się wam udało. Potem strata- bardzo współczuję- naprawdę. No i teraz drugi cykl kiedy się staracie po stracie. Nie szukałabym w sobie przyczyny, że się nie udaje bo to nie takie proste. Tak naprawdę jest mały odsetek par, którym udaje się tak o. od razu. Reszta musi walczyć. Są tu dziewczyny, które starają się ponad rok, ponad dwa nawet. Ja osobiście mam teraz 8 cykl. Pozostałe około roku. Jeśli już to szukałabym przyczyny poronienia- co oczywiście raczej nie będzie proste. Natomiast jeśli chodzi o starania to wcale nie długo się staracie i jestem pewna, że niedługo się uda. Jeśli chodzi o Twój brak objawów ciąży- to druga kwestia. Mało która dziewczyna ma objawy w potencjalnym 4 tygodniu ciąży. Wszystkie, które występują na tym etapie mogą równie dobrze zwiastować miesiączkę a nie ciążę. I niestety jeśli test nic nie pokazał to nie ma sensu robić ich codziennie- poczekaj jeszcze kilka dni- jeśli po tygodniu spóźnienia nadal nie będzie @ umów się do ginekologa. Aczkolwiek wydaje mi się, że każdy lekarz powie Ci, że dwa cykle po poronieniu to zupełnie normalne, brak regularnych cykli... I jeszcze jedno. Pomyśl o prowadzeniu wykresu od nowego cyklu... Temp, śluz, szyjka, testy owu... Na tej podstawie możesz gdybać czy owulacja mogła być później albo zagnieżdżenie przesunęło się w czasie. W innym wypadku możesz w ciemno szukać przyczyny i niepotrzebnie wkręcać sobie, że może jednak się udało... W końcowym rozrachunku skończy się to tylko jeszcze większym dołem gdy zacznie się @...
Trzymam kciuki za Ciebie jak i za każdą inną z nas tutaj, żeby udało się jak najszybciej, najlepiej w następnym cyklu, ale jeśli chcesz rzetelnych odpowiedzi i prawdy to wyluzuj, bo nakręcanie się nic nie da. Niestety, zazwyczaj w życiu wszystko jest na odwrót.
Dużo siły i krótkich starań Ci życzę... -
Gizmo wrote:Malinaaaa ale żeś poezje odpalila. Miod na moje uszy
Znaczy nie zeby zakleić sie miały. Tylko tak pięknie i spokojnie to wszystko ujelas.
Kuwa cos mi się jakis nastrój romantico udziela
Aj lof ju
Ja Ciebie też Gizmiątkobyłaś pierwszą dziewczyną w moich "przyjaciółkach" tutaj, od początku mnie wspierasz, już na tamtym wątku. Więc jak Cię nie kochać?
Mam do Ciebie sentyment żmijko
-
zapachmalin wrote:Ja Ciebie też Gizmiątko
byłaś pierwszą dziewczyną w moich "przyjaciółkach" tutaj, od początku mnie wspierasz, już na tamtym wątku. Więc jak Cię nie kochać?
Mam do Ciebie sentyment żmijko
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Gdzie tam
to tak, żeby nie było AŻ TAK słodkopierdząco
Pierdow juz mam dosyć. Malo mi doophy nie rozerwie od tych wiatrow
Dzis caly dzien mam smaka na kurczaka. Zjadłam 6palek wędzonych a na obiad pieczonego jadłam. Jeszcze mi trzy uda zostały na dzis
I kurde piwaaaa mi sie chce.zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, widzę ze macie tu wesoło
Mogła bym dołączyć? Staramy się z mężem dopiero 2 cykl, a ja juz mam załamania... Może to moja słabą psychika, może brak możliwości po rozmawiania z kimkolwiek oprócz mojego męża... Po prostu jest mi źle
-
Hellou Anka. Rozgosc sie. U Nas od razu Ci sie nastrój poprawi
Tylko teraz watek ucichl bo wszystkie Mostowiakow polazly śledzić
Boszee widzisz i nie grzmisz!!!
Baby do raportu!!! Sprawdzam listę obecnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:26
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo ahh mogę zatestować with you, jak wcześniej mój plan nie spali na panewce i RedMonkey mnie nie dopadnie
Jaaaa wypraszam sobie! MOSTOWIAKÓW nie oglądam
Byłam sobie nałożyć wielgachną miskę lodów miętowych z czekoladą oniom mniomWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:29
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
ania122 wrote:Cześć dziewczyny, widzę ze macie tu wesoło
Mogła bym dołączyć? Staramy się z mężem dopiero 2 cykl, a ja juz mam załamania... Może to moja słabą psychika, może brak możliwości po rozmawiania z kimkolwiek oprócz mojego męża... Po prostu jest mi źle
Uwazaj żebyś nie zostala zhejtowana tak jak ja. Bo w koncu drugi cykl to nic... Wg niektorych a wg innych to dlugo ale coz.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....