X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Aaaaa widzisz!! Ty to Gadi jesteś Mistrz ;-)
    To od laili :P

Caro lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Hejoooooo! Czy tylko u mnie jest taka obrzydliwa wilgoc w powietrzu??? Jak zyc Panie prezydencie, jak zyc....

To wina Tuska?! :D

Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

zebys wiedziala Malina hahahahha
    Obczaj to https://www.youtube.com/watch?v=lYlX-BKop7g

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok, kończy się już @, jeszcze plamienie ale coraz mniej. :) Czekam aż zacznę szczać na testy owu. :D Pisz coś a nie w krzaczorach siedzisz Karolcia! :D

Caro to weekend był przyjemny- i super! :) Dobrze, ze się odezwałaś bo już się martwiłyśmy normalnie :D <3

Gizmuś- mam pomysła. Może zrobimy sobie listę testujących? :D hahahaha. Bo w sumie troszkę nas przybyło, trzeba by ogarnąć temacik :D

Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gizmo szybko ino wracaj z tym psem, bo Ci nabazgramy tyle stron, że się nie doszukasz ;-)

Co do testowania to hmmm? Takie to pokręcone, bo termin @ mam na środę, dziś 11dpo, nie sikam, i nie wiem czy siknę, ALE! mam misję w czasie, bo MUSZĘ dostać @ dopiero w niedziele, dobre nie? Bo kolejna owulka wypada wtedy kiedy nie ma Małża i taki sobie sprytny plan wymyśliłam, że wezmę jeszcze ze dwa dni dupka i tak po trzech dniach dostaje zazwyczaj Małpiszona więc idealnie wyjdzie hehe ;-) Cykl się przesunie, a owu (daj Boże!) wypadnie w weekend jak Małż akurat zjedzie ;-)

A no bo nie mam po co testować gdyż objawów nuuuulll, brak. Aż zastanawiam się czy w ogóle owu była. Niewielki ból owulacyjny i taki lichy test.

OO! Laila witam kolejną nową osóbkę, rozgość się ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:44

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Caro Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

hahahahahaha :-D :-D DOBRE!!

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Bedzie cisza...zaraz M jak milosc :D
    Wybaczylabym gdybyście serca dorabialy na wykresach ale żeby seriale oglądać a OF zostawić ????? :D

Lago, Gaduaaa, zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina Ty juz mnie nie wkręcaj w żadne listy. Ja zaraz SZKOLE zaczynam o czasu brak bedzie :D

Caro mam rozumiec ze w niedziele testujemy razem? :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testowania naszej nowej koleżanki. Bez obrazy ale wydaje mi się, że troszeczkę przesadzasz. Z tego co zrozumiałam starałaś się jeden cykl- od razu się wam udało. Potem strata- bardzo współczuję- naprawdę. No i teraz drugi cykl kiedy się staracie po stracie. Nie szukałabym w sobie przyczyny, że się nie udaje bo to nie takie proste. Tak naprawdę jest mały odsetek par, którym udaje się tak o. od razu. Reszta musi walczyć. Są tu dziewczyny, które starają się ponad rok, ponad dwa nawet. Ja osobiście mam teraz 8 cykl. Pozostałe około roku. Jeśli już to szukałabym przyczyny poronienia- co oczywiście raczej nie będzie proste. Natomiast jeśli chodzi o starania to wcale nie długo się staracie i jestem pewna, że niedługo się uda. Jeśli chodzi o Twój brak objawów ciąży- to druga kwestia. Mało która dziewczyna ma objawy w potencjalnym 4 tygodniu ciąży. Wszystkie, które występują na tym etapie mogą równie dobrze zwiastować miesiączkę a nie ciążę. I niestety jeśli test nic nie pokazał to nie ma sensu robić ich codziennie- poczekaj jeszcze kilka dni- jeśli po tygodniu spóźnienia nadal nie będzie @ umów się do ginekologa. Aczkolwiek wydaje mi się, że każdy lekarz powie Ci, że dwa cykle po poronieniu to zupełnie normalne, brak regularnych cykli... I jeszcze jedno. Pomyśl o prowadzeniu wykresu od nowego cyklu... Temp, śluz, szyjka, testy owu... Na tej podstawie możesz gdybać czy owulacja mogła być później albo zagnieżdżenie przesunęło się w czasie. W innym wypadku możesz w ciemno szukać przyczyny i niepotrzebnie wkręcać sobie, że może jednak się udało... W końcowym rozrachunku skończy się to tylko jeszcze większym dołem gdy zacznie się @...

Trzymam kciuki za Ciebie jak i za każdą inną z nas tutaj, żeby udało się jak najszybciej, najlepiej w następnym cyklu, ale jeśli chcesz rzetelnych odpowiedzi i prawdy to wyluzuj, bo nakręcanie się nic nie da. Niestety, zazwyczaj w życiu wszystko jest na odwrót.

Dużo siły i krótkich starań Ci życzę...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaaa ale żeś poezje odpalila. Miod na moje uszy :)
    Znaczy nie zeby zakleić sie miały. Tylko tak pięknie i spokojnie to wszystko ujelas. :)
    Kuwa cos mi się jakis nastrój romantico udziela :D

Aj lof ju <3

zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Malinaaaa ale żeś poezje odpalila. Miod na moje uszy :)
    Znaczy nie zeby zakleić sie miały. Tylko tak pięknie i spokojnie to wszystko ujelas. :)
    Kuwa cos mi się jakis nastrój romantico udziela :D

Aj lof ju <3

Ja Ciebie też Gizmiątko <3 byłaś pierwszą dziewczyną w moich "przyjaciółkach" tutaj, od początku mnie wspierasz, już na tamtym wątku. Więc jak Cię nie kochać? :D Mam do Ciebie sentyment żmijko <3 :D ^_^

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja Ciebie też Gizmiątko <3 byłaś pierwszą dziewczyną w moich "przyjaciółkach" tutaj, od początku mnie wspierasz, już na tamtym wątku. Więc jak Cię nie kochać? :D Mam do Ciebie sentyment żmijko <3 :D ^_^
    Żmiją mnie nazywasz? Czyżby jakas aluzja ze jadem pluje???

:D :D :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie reszta ja się pytam :P

Polazly cholery Milosci oglądać kurde no.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Żmiją mnie nazywasz? Czyżby jakas aluzja ze jadem pluje???

:D :D :D

Gdzie tam :D to tak, żeby nie było AŻ TAK słodkopierdząco :D ^_^

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Gdzie tam :D to tak, żeby nie było AŻ TAK słodkopierdząco :D ^_^
    Aaaaa

Pierdow juz mam dosyć. Malo mi doophy nie rozerwie od tych wiatrow :D
    Dzis caly dzien mam smaka na kurczaka. Zjadłam 6palek wędzonych a na obiad pieczonego jadłam. Jeszcze mi trzy uda zostały na dzis :D
    I kurde piwaaaa mi sie chce.

• ania122 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę ze macie tu wesoło :) Mogła bym dołączyć? Staramy się z mężem dopiero 2 cykl, a ja juz mam załamania... Może to moja słabą psychika, może brak możliwości po rozmawiania z kimkolwiek oprócz mojego męża... Po prostu jest mi źle :(

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellou Anka. Rozgosc sie. U Nas od razu Ci sie nastrój poprawi :)

Tylko teraz watek ucichl bo wszystkie Mostowiakow polazly śledzić :/

Boszee widzisz i nie grzmisz!!!
    Baby do raportu!!! Sprawdzam listę obecnosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:26

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ahh mogę zatestować with you, jak wcześniej mój plan nie spali na panewce i RedMonkey mnie nie dopadnie ;-)

Jaaaa wypraszam sobie! MOSTOWIAKÓW nie oglądam ;-)

Byłam sobie nałożyć wielgachną miskę lodów miętowych z czekoladą oniom mniom :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:29

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec... Ale mojemu młodemu krew z nosa leciała i ratowałam.. i w szkole też mu leciała a się nie uderzył ani nic.. Nie wiem co jest grane

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania122 wrote:
    Cześć dziewczyny, widzę ze macie tu wesoło :) Mogła bym dołączyć? Staramy się z mężem dopiero 2 cykl, a ja juz mam załamania... Może to moja słabą psychika, może brak możliwości po rozmawiania z kimkolwiek oprócz mojego męża... Po prostu jest mi źle :(

Uwazaj żebyś nie zostala zhejtowana tak jak ja. Bo w koncu drugi cykl to nic... Wg niektorych a wg innych to dlugo ale coz.

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ