"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Przypomisz w czym problem u Was z zajściem? I jak długo sie staracie. O pierwsze, kolejne dziecko??
Osz Kuźwa ale gapa ze mnie. Podpisu nie zobaczyłam
Haha spoczko.
Staramy się o pierwsze. A oficjalnie problemu żadnego nie ma. Mąż jak to stwierdził lekarz ma nasienie takie, że " chyba nawet Jezus takiego nie miał" - autentyczny cytat.
A ja chodzący okaz zdrowia, mogli by mnie za przykład podawać i ustawić w jakimś muzeum.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Być może. Nie wnikam póki co bo wsiąknę. Czekam do 16-09 i testuję, jak będą II no to będziemy na siebie uważać, a jak nie będzie to badania, badania i jeszcze raz badania.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie ....
Wszystkie hormony mam robić jutro telefon do gina i w październiku na laparoskopie
Z jednego mięśniaka zrobiły się 3 - jestem załamana
Cała prawie macica w miesniakach, jeden miał 25 mm teraz ma ponad 30 a dwa pozostałe niewiem skąd się wzięły:-/ -
Ona29 wrote:Ja już po wizycie ....
Wszystkie hormony mam robić jutro telefon do gina i w październiku na laparoskopie
Z jednego mięśniaka zrobiły się 3 - jestem załamana
Cała prawie macica w miesniakach, jeden miał 25 mm teraz ma ponad 30 a dwa pozostałe niewiem skąd się wzięły:-/
ale z tego wszystkiego dobre jest to że wiesz co masz... i wyleczą !FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGadulko ja się staram parę lat a mięśniaka pierwszego wykryto u mnie rok temu także gin wykluczył że to przez to- owszem teraz może być problem bo jajo nie miałoby się gdzie zagniezdzic .
Zresztą nawet nie wiadomo czy będą usuwane podczas laparoskopi podejmą decyzję czy przeszkadzają czy nie tak go zrozumiałam
Starać kazał się dalej , chociaż widziałam na monitorze pokazywał raczej szansę są niewielkie ten największy miesniak utworzył się na przedniej ścianie
Jeśli chodzi o prolaktyne z obciążeniem to tylko endokrynog tak usłyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 16:42
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:A ja po pracy wrocilam do domu pospalam i sama nie wiem. Raz mam mega morko raz sucho o co kaman nie wiem.
Ja jestem tydzień przed @ a od dwóch dni mam bóle brzucha jak na France a cycebola bolą jiz z tydzień- także czekamy razem !
Niech boli niech ciągnie niech się leje niech się dzieje co chce byle efektem była zielona kropaGizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Pokaż gadu te wyniki
Ja jestem tydzień przed @ a od dwóch dni mam bóle brzucha jak na France a cycebola bolą jiz z tydzień- także czekamy razem !
Niech boli niech ciągnie niech się leje niech się dzieje co chce byle efektem była zielona kropa
Wlasnie ich szukam bo gdzies zapchalam eh.
Dziwne ze przed franca mam takie uczucie mokrosci ale skoro szyjka dziwna w dotyku taka pulchna i twarda rownoczesnie. Jitro 28dc nie woem czy isc bete robic czy za szybko05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gizmo wrote:A gdzie bylas??
A wiemsultanke patrzylas jak moja matula haha
i byłam u lekarza... tarczycę zbadać.. i pizda mi zbadała na miejscu.. a ja rano brałam tabletkę... no ale trudno... chyba to przejdzie.. nie mam innego wyjsciaFabianCyprian
Tymuś
-
KammaMarra wrote:Wlasnie ich szukam bo gdzies zapchalam eh.
Dziwne ze przed franca mam takie uczucie mokrosci ale skoro szyjka dziwna w dotyku taka pulchna i twarda rownoczesnie. Jitro 28dc nie woem czy isc bete robic czy za szybko
mi pozytywny test 25tka z moczu popołudniowego wyszła 11dpo....zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:słuchaj.. ja ma coś być to już jest.. jak nie ma to nie ma....
mi pozytywny test 25tka z moczu popołudniowego wyszła 11dpo....
To mi powinien juz wyjsc chyba nie? Chyba jutro p0jde bete zrobic...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....