"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A w ogóle jak Wy babki patrzycie na dni plodne i terminy fr@ncy? W statystykach pod wykresem czy prognozach cykli?
Mi sie bardzo często zdarza, ze mam rozbieżności w datach miedzy jednym a drugim. Tzn miedzy statystykami a prognozami
Bo to co mam w prognozie trochę odbiega od rzeczywistości o parę dni. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:A w ogóle jak Wy babki patrzycie na dni plodne i terminy fr@ncy? W statystykach pod wykresem czy prognozach cykli?
Mi sie bardzo często zdarza, ze mam rozbieżności w datach miedzy jednym a drugim. Tzn miedzy statystykami a prognozami
U mnie zwykle się sprawdza w prognozie bo zazwyczaj mam od 10/11dc już płodne a owu przeważnie 12/13dc wypada -
Karolina2787 wrote:To co ona taka niezdecydowana? Najlepiej by było gdyby wgl nie przyszła wredna. No to sikamy razem w niedzielę jak nie zawita wcześniej? Bo u mnie tez potrafi czasem się pojawić nieproszona
grrr... a teścior zakupiłaś?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Ja patrzę głównie na statystykę na bieżącym wykresie łącząc ją z własnym doświadczeniem
Bo to co mam w prognozie trochę odbiega od rzeczywistości o parę dni.kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:No chyba dzis po 16skocze do Rossmana. Od razu bym jakies pampersy kupiła dla psiapsiuly. Wczoraj wyszla ze szpitala po cesarce no i trza maluszka odwiedzić w domku
Gizmuś to już na zapas nie bierz testów co by nie zapeszaćA synek czy córcia jej się urodziła?
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:dziewczyny a jak szyjka jest pulchna to co oznacza?
Ja na szyjce niestety się nie znam więc nie pomogę ostatnio myślałam że się znam ale jednak nie dlatego odpuściłam sobie sprawdzanie.
Właśnie chciałam to napisać co Gizmoprzed @ taka się staje. (ponoć)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:03
-
Karolina2787 wrote:Gizmuś to już na zapas nie bierz testów co by nie zapeszać
A synek czy córcia jej się urodziła?
Szymek ma na imię. Ma juz starszego syna 13letniego i córkę Paulę, ktora chodzi z moja Ali do klasy.
Tak jej strasznie zazdroszczęale i pozytywnie tez. My z jednego wieku jestesmy. Wiedziała o moich staraniach od poczatku. Jej się udalo chociaż nie planowala, myślała ze menopauza jej się zaczyna a tu o. Pyk i ciaza. No a ja nadal sie koleboce z bzykankiem bez skutku
-
Gizmo wrote:Siemka laseczki
Witam nowoprzybyłą KammaMarrei nie poznana jeszcze Samare
Człowiek nie czuje kiedy rymuje
Chwilkę wolnego mam póki obiad nie dojdzie. Od rana spraw troszke latwilam i na szybkie zakupy wyskoczylam jeszcze. Ale o kupnie pinka super czułego zapomniałamMoze jeszcze po poludniu wyskoczę i zakupie od razu ze 2szt
Gadi dziękuję za cudowną wróżkę pod wykresemzaczarujesz mi go tak żeby byl zielony kropek na koniec?? Albo nie. Końca cyklu niech nie bedzie
niech sie ciągnie jeszcze z 8miesiecy
hehehe
a ja właśnie zrobiłam spagetti carbonara... dzięki Lago zakochałam się ponownie w makaronachFabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Ty juz tam nie gmeraj tej szyi żeby @ nie wywolac
testuj z Nami w niedziele
ach... doszukuje się wszystkiego - kochana myślę, że niedzieli nie doczekam, chociaż może Bóg zrobi mi prezent, skoro na urodziny dostałam prezent w postaci poronienia, to może 16go na imieniny w postaci II kresek?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Syna teraz urodziła
Szymek ma na imię. Ma juz starszego syna 13letniego i córkę Paulę, ktora chodzi z moja Ali do klasy.
Tak jej strasznie zazdroszczęale i pozytywnie tez. My z jednego wieku jestesmy. Wiedziała o moich staraniach od poczatku. Jej się udalo chociaż nie planowala, myślała ze menopauza jej się zaczyna a tu o. Pyk i ciaza. No a ja nadal sie koleboce z bzykankiem bez skutku
No to gratulejszyn dla kumpelii mam nadzieję że jak ją odwiedzisz to niedzielne testowanie chociaż Tobie plusika przyniesie. Bo tyle serduch co u Ciebie w jednym cyklu to ja we wszystkich razem nie mam
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:15
-
Karolina2787 wrote:No to gratulejszyn dla kumpeli
i mam nadzieję że jak ją odwiedzisz to niedzielne testowanie chociaż Tobie plusika przyniesie. Bo tyle serduch co u Ciebie w jednym cyklu to ja we wszystkich razem nie mam
haha
-
Samara wrote:U mnie @ przychodzi punktualnie co 28 dni. Spóźnień mogę wyliczyć na palcach jednej ręki. Ustawiać zegarki sobie pod nią mogę.
-
Samara wrote:Żeby one jeszcze sprawę ułatwiały...
Osz Kuźwa ale gapa ze mnie. Podpisu nie zobaczyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:41