"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nadrukowałyście mi stron do nadrobienia... prrryy szalone!
KammaMarra - po poronieniu organizm, trochę dochodzi do siebie, więc daj sobie jeszcze chwilkę. U mnie przez 3 miesiące po poronieniu cykle tak mi się rozregulowały, że nie było szans by trafić w cokolwiek. Dopiero sierpniowy cykl się ustabilizował.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:Ale nadrukowałyście mi stron do nadrobienia... prrryy szalone!
KammaMarra - po poronieniu organizm, trochę dochodzi do siebie, więc daj sobie jeszcze chwilkę. U mnie przez 3 miesiące po poronieniu cykle tak mi się rozregulowały, że nie było szans by trafić w cokolwiek. Dopiero sierpniowy cykl się ustabilizował.
naprawdę? jejku... widzę kochana, że my ten sam tydzień, więc wiesz co czuje.
a co robisz kochana żeby zafasolkować? masz jakieś sposoby?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
hej wszystkim
ja już po urlopie, mega było w górachco prawda tylko Karkonosze, ale i tak spory wysiłek z wdrapaniem się chociażby na Szrenicę
wzięłam się za siebie, za wagę, za ruch, i odpuszczam mega pilnowanie owu, jak się nam nie uda do końca roku to mam nadzieję, że schudnę i wtedy będzie lepiej ze mną, z moimi hormonami
mam niestety nadwagę i jak ostatnio mi rodzinna powiedziała, dobre odżywanie się mocno wpływa na hormony, na naszą płodność, a tłuszczyk na brzuszku i boczkach postarza organizm
-
to prawda dobre odżywianie wpływa korzystnie,
ja po poronieniu nie jem nic smażonego tylko termomix i varoma, wszystko na parze...
LILITH.P wrote:hej wszystkim
ja już po urlopie, mega było w górachco prawda tylko Karkonosze, ale i tak spory wysiłek z wdrapaniem się chociażby na Szrenicę
wzięłam się za siebie, za wagę, za ruch, i odpuszczam mega pilnowanie owu, jak się nam nie uda do końca roku to mam nadzieję, że schudnę i wtedy będzie lepiej ze mną, z moimi hormonami
mam niestety nadwagę i jak ostatnio mi rodzinna powiedziała, dobre odżywanie się mocno wpływa na hormony, na naszą płodność, a tłuszczyk na brzuszku i boczkach postarza organizm05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:to prawda dobre odżywianie wpływa korzystnie,
ja po poronieniu nie jem nic smażonego tylko termomix i varoma, wszystko na parze...
mnie kusi termomix, spory wydatek,ale...zobaczymy
ja skusiłam się na dietę szybkiej przemiany, zobaczymy jakie będą efekty -
ja dopóki nie dostałam go od męża, po poronieniu , bo tak a propo o poronieniu dowiedziałam się w urodziny - super prezent nie?, to nie chciałam go mieć, bo kupa kasy a teraz uważam, że to najcudowniejsze urządzenie świata, a do dzieci- rewelacja...
LILITH.P wrote:mnie kusi termomix, spory wydatek,ale...zobaczymy
ja skusiłam się na dietę szybkiej przemiany, zobaczymy jakie będą efekty05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyHej witam się i ja
Tak gadu właśnie jest tak jak Mówisz wiele osób myśli że wyniki w normie a okazuje się inaczej, za równo godzinę będę rozkladala nogi Panu doktorowi i czekała na wynik OMG mam stresa strasznego
Mam nadzieję że to tylko torbiele tylko albo i aż
Lilith to co czekamy teraz na małą góralke albo gorala:-)
Ja nie lubię gór, jedynie co to często jeździmy do Wisły ale nie na wyprawy
Wolę Wodę..., o mazury morze itp
Kammara Witam Cie w gronie -
Ona29 wrote:Hej witam się i ja
Tak gadu właśnie jest tak jak Mówisz wiele osób myśli że wyniki w normie a okazuje się inaczej, za równo godzinę będę rozkladala nogi Panu doktorowi i czekała na wynik OMG mam stresa strasznego
Mam nadzieję że to tylko torbiele tylko albo i aż
Ja nie lubię gór, jedynie co to często jeździmy do Wisły ale nie na wyprawy
Wolę Wodę..., o mazury morze itp
Kammara Witam Cie w gronie
Dziekuje za miłe przywitanie
trzymam kciuki za Twoją wizytę, ja dzisiaj w beznadziejnym humorze.. chyba miesiączka tuż tuż i nic z dzidzi... ;(05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ona29 wrote:Hej witam się i ja
hej hej
coś Ty, na wyjeździe miałam właśnie @
wszyscy mówili, że z gór wraca się w 3, a do mnie dzień przed wyjazdem przyszła małpa
a nie sądzę, żeby plemniki przeżyły jakieś 7 dni -
KammaMarra wrote:naprawdę? jejku... widzę kochana, że my ten sam tydzień, więc wiesz co czuje.
a co robisz kochana żeby zafasolkować? masz jakieś sposoby?
Nie mam żadnych sposobów. Wspomagam się lekami na owu i tyle. Jestem już na takim etapie starań, że powoli porzucam myśli o własnym dziecku.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara wrote:Nie mam żadnych sposobów. Wspomagam się lekami na owu i tyle. Jestem już na takim etapie starań, że powoli porzucam myśli o własnym dziecku.
Ile masz lat? na pewno się nam uda, musimy w to mocno wierzyć.
a jakie leki bierzesz?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Ile masz lat? na pewno się nam uda, musimy w to mocno wierzyć.
a jakie leki bierzesz?
27 lat.
Od 3 do 7 dnia cyklu biore clo, po tym pregnyl na pekniecie pecherzyka. No i standardowo kwas foliowy.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyHejo laseczki
Was dogonić to graniczy z cudem co Wy tak pędzicieDopiero doczytałam.
Witam nową koleżankę i bardzo współczuję stratymam nadzieję że organizm szybko powróci do siebie i uda Ci się silnie zagroszkować.
Lago i Gizmo wasze teksty mnie rozbrajająhaha
U mnie nudy dziś 22dc a tempka stoi w miejscu jak zaczarowanadupa i z tego cyklu.
-
Samara wrote:27 lat.
Od 3 do 7 dnia cyklu biore clo, po tym pregnyl na pekniecie pecherzyka. No i standardowo kwas foliowy.
ja 25l, jakbym wiedziała to bym się dużo wcześniej do tego zabierała, ale jak patrzyółam na koleżanki to zachodziły na momencie, a ja zapowiada się kolejny nie udany cykl...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Siemka laseczki
Witam nowoprzybyłą KammaMarrei nie poznana jeszcze Samare
Człowiek nie czuje kiedy rymuje
Chwilkę wolnego mam póki obiad nie dojdzie. Od rana spraw troszke latwilam i na szybkie zakupy wyskoczylam jeszcze. Ale o kupnie pinka super czułego zapomniałamMoze jeszcze po poludniu wyskoczę i zakupie od razu ze 2szt
Gadi dziękuję za cudowną wróżkę pod wykresemzaczarujesz mi go tak żeby byl zielony kropek na koniec?? Albo nie. Końca cyklu niech nie bedzie
niech sie ciągnie jeszcze z 8miesiecy
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:A i zapomnialabym. Natsik wez no pokaz jakies foto remontowe
Karolajnaaaa moja tez stoi w miejscuale pamiętasz co miało być??? Wrzesnien jest Nasz. Kiedy sikać razem będziemy?
No jo pamiętamNa niedzielę się przygotowuję dopiero a Ty? Chociaż pewnie i tak nic nie wyjdzie bo przylezie wcześniej ona tak lubi robić podstępna ta maupa
-
Karolina2787 wrote:No jo pamiętam
Na niedzielę się przygotowuję dopiero a Ty? Chociaż pewnie i tak nic nie wyjdzie bo przylezie wcześniej ona tak lubi robić podstępna ta maupa
termin @ mam na czwartek teraz. Wcześniej byl na poniedziałek, potem na sobotę.
huk wie kiedy powinna byc w koncu. To może i ja się skusze na niedzielę
tylko znając życie fr@nca wpadnie w środę pewnie
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:W sobotę juz bielą po oczach dostalam
termin @ mam na czwartek teraz. Wcześniej byl na poniedziałek, potem na sobotę.
huk wie kiedy powinna byc w koncu. To może i ja się skusze na niedzielę
tylko znając życie fr@nca wpadnie w środę pewnie
To co ona taka niezdecydowana? Najlepiej by było gdyby wgl nie przyszła wredna. No to sikamy razem w niedzielę jak nie zawita wcześniej? Bo u mnie tez potrafi czasem się pojawić nieproszonagrrr... a teścior zakupiłaś?