"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Lago podziwiam Cie o no jak po terminie i nie sikasz
Oj chciałabym żeby no choć raz mi się spóźnila haha :- P
ale ja jeszcze nie jestem po terminie....@ przewidywalam 3 dni po odstawieniu luteiny jak ostatnio no ale przeciez zawsze musi sie cos spierdzielic. Testy ronilam juz 2 i doopa wiec jako stara emerytka podchodze do tego z mega dystansem. W sumie to w UK maja racje ze czekaja do 12 tygodnia ciazy.....tak sobie teraz mysle, jak ma byc to bedzie
-
Gizmo wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d56c2623117b.png
Paczajcie ile punktów naprztykalamjuz mam brecha ze znow wygram z komputerem
bo cosik ten system często sie myli w obliczeniach
-
Lago wrote:hehehehe to mi hazarden zajezdza...a soad te punkty bierzesz i co one ci daja?
liczy.
W którymś cyklu miałam,juz pozytywny test 100% i chyba pktow cos kolo 90. I co? Jajcofranca przylazla jak zawsze
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Toć wpisuje sobie każdego pierda puszczonego, każde dziabanie po jajcorach i OF pkty za to daje. Ze niby objawy cionrzowe
liczy.
W którymś cyklu miałam,juz pozytywny test 100% i chyba pktow cos kolo 90. I co? Jajcofranca przylazla jak zawsze
bo ten ovu program to oszukista jest jakis hahahhhaah. Ide Gizmek do wyrka, to co widzimy sie rano? z testami? -
Hej dziewczyny,
ja jestem nowa i liczę na wsparcie, bo psychicznie wysiadam... jestem po poronieniu 16.06.16, drugi cykl starań i nic...
zastanawiam się, co źle robimy, tamtym razem tzw. złoty strzał, od razu się udało... mam umowę do końca roku i potem out... wszystko pod górę..
a tak bardzo chcę być mamą, dzisiaj 27dc - test negatywny... nie wiem czy się łudzić...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Hej dziewczyny,
ja jestem nowa i liczę na wsparcie, bo psychicznie wysiadam... jestem po poronieniu 16.06.16, drugi cykl starań i nic...
zastanawiam się, co źle robimy, tamtym razem tzw. złoty strzał, od razu się udało... mam umowę do końca roku i potem out... wszystko pod górę..
a tak bardzo chcę być mamą, dzisiaj 27dc - test negatywny... nie wiem czy się łudzić...
rozgość się ...będzie Ci tu dobrze, mamy wąskie grono ale tym lepiej bo latwiej się poznawać i pisać w takim kameralnym
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Witam Cię.. chyba miałam przyjemność Cię poznać na poronieniach
rozgość się ...będzie Ci tu dobrze, mamy wąskie grono ale tym lepiej bo latwiej się poznawać i pisać w takim kameralnym
Wysyłam wirtualnego przytulaska
Jestem podłamana, nawet z mężem nie mam siły już gadać, bo on tak pragnie dziecka, że sam to przeżywa bardzo...
Nie wiem już co robić żeby się udało... do tego póki co nie zapowowiada się na miesiączkę, cera b. ladna, piersi normalne nawet nie urosły... nie wiem co myśleć, testy negatywne...
chyba kupie cyclotest myplan...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Wysyłam wirtualnego przytulaska
Jestem podłamana, nawet z mężem nie mam siły już gadać, bo on tak pragnie dziecka, że sam to przeżywa bardzo...
Nie wiem już co robić żeby się udało... do tego póki co nie zapowowiada się na miesiączkę, cera b. ladna, piersi normalne nawet nie urosły... nie wiem co myśleć, testy negatywne...
chyba kupie cyclotest myplan...
to była pierwsza strata ?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a kiedy straciłaś?
to była pierwsza strata ?
16.06. w 9t, tak pierwsza... nie byłam łyżeczkowana tylko cyctotec, więc mogłam starać się od razu, ale do tej pory cisza...
dzisiaj 27dc i nic jedna krecha... chyba się nie łudzę już, chociaż nie czuje się jak na okres, piersi normalne, cera piękna, sama nie wiem co myśleć...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:16.06. w 9t, tak pierwsza... nie byłam łyżeczkowana tylko cyctotec, więc mogłam starać się od razu, ale do tej pory cisza...
dzisiaj 27dc i nic jedna krecha... chyba się nie łudzę już, chociaż nie czuje się jak na okres, piersi normalne, cera piękna, sama nie wiem co myśleć...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:wiesz .. objawy ciąży są takie same jak na @... albo ich w ogóle nie ma i też nic z w tym złego... zazwyczaj jakie długie masz cykle? 27dc to juz coś... testowałaś 10tką?
muszę kupić, ale dziwnie bo w tamtym miesiącu to czułam, się jak na @ - opuchnięta, cera okropna,
a teraz nic... ale myślę, że przyjdzie @.
pierwszą po poronieniu @ miałam 25.07,
@ - 17.08
więc jak sama widzisz cykle pierwszy 24, ten 27.. wcześniej miałam miesiączki z reguły 30-35...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....