X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Lago podziwiam Cie o no jak po terminie i nie sikasz
    Oj chciałabym żeby no choć raz mi się spóźnila haha :- P

ale ja jeszcze nie jestem po terminie....@ przewidywalam 3 dni po odstawieniu luteiny jak ostatnio no ale przeciez zawsze musi sie cos spierdzielic. Testy ronilam juz 2 i doopa wiec jako stara emerytka podchodze do tego z mega dystansem. W sumie to w UK maja racje ze czekaja do 12 tygodnia ciazy.....tak sobie teraz mysle, jak ma byc to bedzie :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d56c2623117b.png

Paczajcie ile punktów naprztykalam :D juz mam brecha ze znow wygram z komputerem :D bo cosik ten system często sie myli w obliczeniach

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d56c2623117b.png

Paczajcie ile punktów naprztykalam :D juz mam brecha ze znow wygram z komputerem :D bo cosik ten system często sie myli w obliczeniach
    hehehehe to mi hazarden zajezdza...a soad te punkty bierzesz i co one ci daja?

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa teraz zczailam....pewnie z tego bzykania 3 razy dziennie??? hahahahha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hehehehe to mi hazarden zajezdza...a soad te punkty bierzesz i co one ci daja?
    Toć wpisuje sobie każdego pierda puszczonego, każde dziabanie po jajcorach i OF pkty za to daje. Ze niby objawy cionrzowe :D liczy.
    W którymś cyklu miałam,juz pozytywny test 100% i chyba pktow cos kolo 90. I co? Jajco :D franca przylazla jak zawsze

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    aaaaaa teraz zczailam....pewnie z tego bzykania 3 razy dziennie??? hahahahha
    Tera juz poszcze. :/ conajmniej do konca października. No chyba ze gumaczka wyciągnę z szuflady :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Toć wpisuje sobie każdego pierda puszczonego, każde dziabanie po jajcorach i OF pkty za to daje. Ze niby objawy cionrzowe :D liczy.
    W którymś cyklu miałam,juz pozytywny test 100% i chyba pktow cos kolo 90. I co? Jajco :D franca przylazla jak zawsze

bo ten ovu program to oszukista jest jakis hahahhhaah. Ide Gizmek do wyrka, to co widzimy sie rano? z testami?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bo ten ovu program to oszukista jest jakis hahahhhaah. Ide Gizmek do wyrka, to co widzimy sie rano? z testami?
    No rano bede. Ale jedynie na sodę moge lać. Testa kupie po poludniu dopiero i może we wtorek sikne

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A OF faktycznie oszust. No jak mi ovu wyznaczal przy braniu antykow to juz sam siebie przeszedł :D

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Lago??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam ;)

Lago jeszcze spi pewnie heh :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi filmik obejrzalas? :D czy dopiero jak chłopcy do szkoly pójdą?

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    ja jestem nowa i liczę na wsparcie, bo psychicznie wysiadam... jestem po poronieniu 16.06.16, drugi cykl starań i nic...
    zastanawiam się, co źle robimy, tamtym razem tzw. złoty strzał, od razu się udało... mam umowę do końca roku i potem out... wszystko pod górę..
    a tak bardzo chcę być mamą, dzisiaj 27dc - test negatywny... nie wiem czy się łudzić...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Hej dziewczyny,
    ja jestem nowa i liczę na wsparcie, bo psychicznie wysiadam... jestem po poronieniu 16.06.16, drugi cykl starań i nic...
    zastanawiam się, co źle robimy, tamtym razem tzw. złoty strzał, od razu się udało... mam umowę do końca roku i potem out... wszystko pod górę..
    a tak bardzo chcę być mamą, dzisiaj 27dc - test negatywny... nie wiem czy się łudzić...
    Witam Cię.. chyba miałam przyjemność Cię poznać na poronieniach :)
    rozgość się ...będzie Ci tu dobrze, mamy wąskie grono ale tym lepiej bo latwiej się poznawać i pisać w takim kameralnym :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi filmik obejrzalas? :D czy dopiero jak chłopcy do szkoly pójdą?
    obejrzałam hehe obrzydlistwo !!!

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witam Cię.. chyba miałam przyjemność Cię poznać na poronieniach :)
    rozgość się ...będzie Ci tu dobrze, mamy wąskie grono ale tym lepiej bo latwiej się poznawać i pisać w takim kameralnym :)

Wysyłam wirtualnego przytulaska :)

Jestem podłamana, nawet z mężem nie mam siły już gadać, bo on tak pragnie dziecka, że sam to przeżywa bardzo...

Nie wiem już co robić żeby się udało... do tego póki co nie zapowowiada się na miesiączkę, cera b. ladna, piersi normalne nawet nie urosły... nie wiem co myśleć, testy negatywne...
    chyba kupie cyclotest myplan...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Wysyłam wirtualnego przytulaska :)

Jestem podłamana, nawet z mężem nie mam siły już gadać, bo on tak pragnie dziecka, że sam to przeżywa bardzo...

Nie wiem już co robić żeby się udało... do tego póki co nie zapowowiada się na miesiączkę, cera b. ladna, piersi normalne nawet nie urosły... nie wiem co myśleć, testy negatywne...
    chyba kupie cyclotest myplan...
    a kiedy straciłaś?
    to była pierwsza strata ?

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a kiedy straciłaś?
    to była pierwsza strata ?

16.06. w 9t, tak pierwsza... nie byłam łyżeczkowana tylko cyctotec, więc mogłam starać się od razu, ale do tej pory cisza...
    dzisiaj 27dc i nic jedna krecha... chyba się nie łudzę już, chociaż nie czuje się jak na okres, piersi normalne, cera piękna, sama nie wiem co myśleć...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    16.06. w 9t, tak pierwsza... nie byłam łyżeczkowana tylko cyctotec, więc mogłam starać się od razu, ale do tej pory cisza...
    dzisiaj 27dc i nic jedna krecha... chyba się nie łudzę już, chociaż nie czuje się jak na okres, piersi normalne, cera piękna, sama nie wiem co myśleć...
    wiesz .. objawy ciąży są takie same jak na @... albo ich w ogóle nie ma i też nic z w tym złego... zazwyczaj jakie długie masz cykle? 27dc to juz coś... testowałaś 10tką?

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz .. objawy ciąży są takie same jak na @... albo ich w ogóle nie ma i też nic z w tym złego... zazwyczaj jakie długie masz cykle? 27dc to juz coś... testowałaś 10tką?

muszę kupić, ale dziwnie bo w tamtym miesiącu to czułam, się jak na @ - opuchnięta, cera okropna,
    a teraz nic... ale myślę, że przyjdzie @.

pierwszą po poronieniu @ miałam 25.07,
    @ - 17.08

więc jak sama widzisz cykle pierwszy 24, ten 27.. wcześniej miałam miesiączki z reguły 30-35...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ