"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ja pierdziule Ty to się masz !
w każdym razie lepiej to sprawdzić bo kto wie o co tam chodzi
jo jo zeby nie bylo pozniej, ze nie daj Bog cos ci tam bedzie zalegac i jakies zatrucie organizmu.
Ty idz Gizmo jak Ci kazali i wypytaj o wszystko! -
Gizmo wrote:Musze się nastroić na wizytę
moze po 20tym sie pokaze u weta.
Dobra dość o mnie. Gadać co u Was
Gadi jak chłopcy zaczęli rok szkolny??
Lago zostajecie w Pl w końcu czy przeprowadzacie sie?
jak nastepna IUI sie nie uda to wyjezdzamy na bank. Jutro jedziemy do ambasady UK zalatwiac malzowi papiery. Nawet sie ciesze, bo lubie bardzo zmiany...jak jest za duzo monotonii to mnie nosi. Juz mam z mama obgadane ze jak w UK nam sie uda zajsc to przjedzie do pomocy, bo ja bede chciala szybko do pracy wrocic. A poza tym to siedze w domu i sprzatam kocie gownaGizmo a moze Ty chcesz kota? hahahahah juz tylko 2 mi zostaly
-
Gizmo wrote:Musze się nastroić na wizytę
moze po 20tym sie pokaze u weta.
Dobra dość o mnie. Gadać co u Was
Gadi jak chłopcy zaczęli rok szkolny??
Lago zostajecie w Pl w końcu czy przeprowadzacie sie?FabianCyprian
Tymuś
-
Lagus ja mam psa w domu, dwie malpiatki i goryla na wyjeździe
poza tym Ali ma silną alergie na kota.
Wyprawki nie kupiłam jeszcze bo nie wiem tak naprawde co kupicryze papieru ksero Se kupie chyba na notatki haha. Nawet nie wiem o której godz jest rozpoczęcie roku ni nic. Sprawdzam ciagle na stronce uczelni ale tez nie ma jeszcze żadnego info.
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo a noe boisz sie????? kuran ile kucia bedziesz miala.....te wszystkie kosci i nazwy lacinskie
Ja po ostatniej wizycie na SORze w sumie stwierdzilam ze chcialabym byc ratownikiem medycznym....ale pozniej sobie pomyslalam ze przeciez pacjenci sa rozni i wtedy mi sie odechcialo, sesese -
Lago wrote:Gizmo a noe boisz sie????? kuran ile kucia bedziesz miala.....te wszystkie kosci i nazwy lacinskie
Ja po ostatniej wizycie na SORze w sumie stwierdzilam ze chcialabym byc ratownikiem medycznym....ale pozniej sobie pomyslalam ze przeciez pacjenci sa rozni i wtedy mi sie odechcialo, seseseLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ale czego sie bać? Nauka jak nauka. Mi tego bardzo brak. Tego narzucenia od GÓRY ze musze cos zrobic, naumiec sie. Siedząc w domu nie chciałoby mi sie np eksternistycznie czy jakos tak uczyć. A tak na uczelni kreci mnie ten pęd i rywalizacja
(chyba??)
-
Gizmo wrote:Ale czego sie bać? Nauka jak nauka. Mi tego bardzo brak. Tego narzucenia od GÓRY ze musze cos zrobic, naumiec sie. Siedząc w domu nie chciałoby mi sie np eksternistycznie czy jakos tak uczyć. A tak na uczelni kreci mnie ten pęd i rywalizacja
(chyba??)
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Jakos na luzie do tego podchodzę. Bardziej sie wstydzę ze jako jedyna "emerytka" bede wśród tych młodych laseczek
u mojej sis była na ratownictwie babka w Twoim wieku... i kilku kolesi...FabianCyprian
Tymuś