X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i proszę jak się gwarno zrobilo. A tylko poszłam obiad nalozyc. Dziś chinszczyzna u mnie króluje na stole :D a w gębie i tak czuje jakis grepfrutowy gorzki posmak :/

Lago a na kiedy masz termin @ teraz??

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj tam o głupotach popitolić.. co na obiad... czy se nowe buty kupiłaś.. albo co w sklepie w promocji.. co oglądałaś w tv... whatever ^_^

obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy lenia ;) butów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P. :) w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam :/ jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy :P ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jo bo nasi "celebryci" to znaja swiat przez pryzmat hoteli 5 gwiazdkowych all inclusive. Jedynie Pascal to normalny koles. Widac ze sporo podrozuje i potrafi uszanowac inna kulture.
    żebyś wiedziała...
    nawet ta Lisówna jakaś zdeka wygła... hah
    no normalnie byłam w szoku po pierwszym odcinku

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dla mnie tak czy siak to i tak jesteś w ciąży :D

nie pitol Karola hahahahha :P

zrobilam porzadek w malowidlach i kurna brakuje mi pedzla do brazera, ktorego i tak nie umiem uzywac. Youtubie przybywam sesesese

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No i proszę jak się gwarno zrobilo. A tylko poszłam obiad nalozyc. Dziś chinszczyzna u mnie króluje na stole :D a w gębie i tak czuje jakis grepfrutowy gorzki posmak :/

Lago a na kiedy masz termin @ teraz??

A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
    Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy lenia ;) butów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P. :) w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam :/ jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy :P ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o ;)
    no widzisz.. i trzeba bylo tak od razu hehe ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
    Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahah
    Uuu kochana to chyba cos się święci jednak u Ciebie ;) i te plamienia zaznaczone.

Kiedy teraz testujesz??? :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ciotka a co z Twoim gardlem? Zagoilo sie?

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Uuu kochana to chyba cos się święci jednak u Ciebie ;) i te plamienia zaznaczone.

Kiedy teraz testujesz??? :P

juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmo ciotka a co z Twoim gardlem? Zagoilo sie?
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprobowalam :D
    Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzień :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 15:26

Lago, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie...
    A wiesz ze brak objawów to tez objaw? :) oj nadal Ci poprostu kibicuje <3

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam :D
    Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzień :/

ale w podniebieniu w sensie ze nad jezykiem masz ta dziure???? I jedzenie Ci nie wypada nosem jak jesz? sorka ale moja wyobraznia robi nadgodziny chyba...

a wez do innego szpital
    a moze? bo to chyba niebezpieczne jest z taka dziura chodzic co?
    albo wez ich do sadu, ze spowodowali uszczerbek na zdrowiu

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam :D
    hyhy lodzik powinien tak uleczyć że i dziura powinna zostać zatkana hahaha

Lago, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A wiesz ze brak objawów to tez objaw? :) oj nadal Ci poprostu kibicuje <3

wiem wiem, Gadi tez mi to ciagle powtarza z tymi objawami :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hyhy lodzik powinien tak uleczyć że i dziura powinna zostać zatkana hahaha

hahahahhahahaha ale Ty goooopia jestes hahahahahahahhahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86f52aad3337.jpg

Gardło nie moje ale zaznaczylam gdzie dziurę mam i mniej wiecej takiej wielkości. Doktor nazwala to łukiem podniebienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 15:33

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86f52aad3337.jpg

Gardło nie moje ale zaznaczylam gdzie dziurę mam i mniej wiecej takiej wielkości. Doktor nazwala to łukiem podniebienia
    a czy to w czymś przeszkadza?

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

ale mowili czy to niebezpeiczne? w sensie ze jakbys nie zaszyla

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem
    ja pierdziule Ty to się masz !
    w każdym razie lepiej to sprawdzić bo kto wie o co tam chodzi

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ