"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oj tam o głupotach popitolić.. co na obiad... czy se nowe buty kupiłaś.. albo co w sklepie w promocji.. co oglądałaś w tv... whatever
obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy leniabutów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P.
w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam
jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy
ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Jo bo nasi "celebryci" to znaja swiat przez pryzmat hoteli 5 gwiazdkowych all inclusive. Jedynie Pascal to normalny koles. Widac ze sporo podrozuje i potrafi uszanowac inna kulture.
nawet ta Lisówna jakaś zdeka wygła... hah
no normalnie byłam w szoku po pierwszym odcinkuLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:No i proszę jak się gwarno zrobilo. A tylko poszłam obiad nalozyc. Dziś chinszczyzna u mnie króluje na stole
a w gębie i tak czuje jakis grepfrutowy gorzki posmak
Lago a na kiedy masz termin @ teraz??
A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahah -
Karolina2787 wrote:obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy lenia
butów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P.
w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam
jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy
ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahahi te plamienia zaznaczone.
Kiedy teraz testujesz??? -
Gizmo wrote:Uuu kochana to chyba cos się święci jednak u Ciebie
i te plamienia zaznaczone.
Kiedy teraz testujesz???
juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie... -
Lago wrote:Gizmo ciotka a co z Twoim gardlem? Zagoilo sie?
Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 15:26
Lago, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie...
oj nadal Ci poprostu kibicuje
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam
Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzień
ale w podniebieniu w sensie ze nad jezykiem masz ta dziure???? I jedzenie Ci nie wypada nosem jak jesz? sorka ale moja wyobraznia robi nadgodziny chyba...
a wez do innego szpital
a moze? bo to chyba niebezpieczne jest z taka dziura chodzic co?
albo wez ich do sadu, ze spowodowali uszczerbek na zdrowiu -
Gizmo wrote:Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam
Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzieńLago, Posok82 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem
-
Gizmo wrote:Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem
w każdym razie lepiej to sprawdzić bo kto wie o co tam chodziFabianCyprian
Tymuś