X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i proszę jak się gwarno zrobilo. A tylko poszłam obiad nalozyc. Dziś chinszczyzna u mnie króluje na stole :D a w gębie i tak czuje jakis grepfrutowy gorzki posmak :/

Lago a na kiedy masz termin @ teraz??

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj tam o głupotach popitolić.. co na obiad... czy se nowe buty kupiłaś.. albo co w sklepie w promocji.. co oglądałaś w tv... whatever ^_^

obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy lenia ;) butów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P. :) w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam :/ jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy :P ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jo bo nasi "celebryci" to znaja swiat przez pryzmat hoteli 5 gwiazdkowych all inclusive. Jedynie Pascal to normalny koles. Widac ze sporo podrozuje i potrafi uszanowac inna kulture.
    żebyś wiedziała...
    nawet ta Lisówna jakaś zdeka wygła... hah
    no normalnie byłam w szoku po pierwszym odcinku

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dla mnie tak czy siak to i tak jesteś w ciąży :D

nie pitol Karola hahahahha :P

zrobilam porzadek w malowidlach i kurna brakuje mi pedzla do brazera, ktorego i tak nie umiem uzywac. Youtubie przybywam sesesese

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No i proszę jak się gwarno zrobilo. A tylko poszłam obiad nalozyc. Dziś chinszczyzna u mnie króluje na stole :D a w gębie i tak czuje jakis grepfrutowy gorzki posmak :/

Lago a na kiedy masz termin @ teraz??

A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
    Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    obiadu wczoraj nie robiliśmy bo u rodziców byliśmy a dziś pierogi będą bo mamy lenia ;) butów sobie nie kupiłam ale za to Depilator jutro ma do mnie przyjść DHL-em to prezent na urodziny od mojego P. :) w tv oglądałam łzy słońca z Wilisem i potem w depreche wpadłam :/ jak dla mnie bardzo smutny film i chyba prl mi skoczyła pod sufit wtedy :P ale ogólnie to godny polecania. To by było na tyle o ;)
    no widzisz.. i trzeba bylo tak od razu hehe ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A chuj go wie Gizmek...juz wkurwa mam od rana dzis. Niby dzis 26 dc a luteiny nie biore od wtorku. Ostatnim razem @ przylazla 3 dni po odstawieniu,ale czytalam ze czasem do tygodnia trzeba czekac
    Moj stary tez dzis sobie jakiegos cudaka na obiad zrobil i marudzil ze mu dziwne smakuje. Ja tam rosol zjadlam i jak zwykle byl pyszny hahahahahah
    Uuu kochana to chyba cos się święci jednak u Ciebie ;) i te plamienia zaznaczone.

Kiedy teraz testujesz??? :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ciotka a co z Twoim gardlem? Zagoilo sie?

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Uuu kochana to chyba cos się święci jednak u Ciebie ;) i te plamienia zaznaczone.

Kiedy teraz testujesz??? :P

juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmo ciotka a co z Twoim gardlem? Zagoilo sie?
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprobowalam :D
    Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzień :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 15:26

Lago, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    juz 2 razy testowalam i nawet malutkiej nadziei nie bylo. Jak do jutra sie nie pojawi to chyba na bete pojde. Najgorsze jest to, ze ja nie mam zadnych objawow, ani na @ ani na ciaze. Nic po prostu. Obawiam sie ze przez luteine progesteron mi wywalilo w gore i teraz po prostu bardzo wolno spada stad to opoznienie, bo plamienie jakby mialo byc to chyba codziennie a nie tak ze co drugi i to tak marnie...
    A wiesz ze brak objawów to tez objaw? :) oj nadal Ci poprostu kibicuje <3

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam :D
    Ale w podniebieniu dziura nadal jest. Taka wielkości tej watki od patyczka do uszu. Zrosnac juz się chyba nie zrosnie. Ale cykam sie isc na te szycie. Jak mi znowu co spierdola i co wtedy. Albo znow nie bede jesc z tydzień :/

ale w podniebieniu w sensie ze nad jezykiem masz ta dziure???? I jedzenie Ci nie wypada nosem jak jesz? sorka ale moja wyobraznia robi nadgodziny chyba...

a wez do innego szpital
    a moze? bo to chyba niebezpieczne jest z taka dziura chodzic co?
    albo wez ich do sadu, ze spowodowali uszczerbek na zdrowiu

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gardło tak. Nawet lodzika juz sprowalam :D
    hyhy lodzik powinien tak uleczyć że i dziura powinna zostać zatkana hahaha

Lago, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A wiesz ze brak objawów to tez objaw? :) oj nadal Ci poprostu kibicuje <3

wiem wiem, Gadi tez mi to ciagle powtarza z tymi objawami :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hyhy lodzik powinien tak uleczyć że i dziura powinna zostać zatkana hahaha

hahahahhahahaha ale Ty goooopia jestes hahahahahahahhahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86f52aad3337.jpg

Gardło nie moje ale zaznaczylam gdzie dziurę mam i mniej wiecej takiej wielkości. Doktor nazwala to łukiem podniebienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 15:33

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86f52aad3337.jpg

Gardło nie moje ale zaznaczylam gdzie dziurę mam i mniej wiecej takiej wielkości. Doktor nazwala to łukiem podniebienia
    a czy to w czymś przeszkadza?

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

ale mowili czy to niebezpeiczne? w sensie ze jakbys nie zaszyla

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nic mi nie mówili. Tylko ze pod koniec miesiąca mam się zgłosić. Jak nie zarośnie to w zniwczuleniu miejscowym dwa szwy założą. Ja nie mam pojecia czy ta dziura do gardla jedzenie przechodzi, czy może gdzies w tą kueszonke po migdale. Tylko tyle ze sobie mysle po swojemu, jak ma się zdrowe wygojone ciało zrosnac. Chyba będą i tak musieli naciąć żeby żywe mięso mogli zszyc. No Kuźwa zielona juz jestem
    ja pierdziule Ty to się masz !
    w każdym razie lepiej to sprawdzić bo kto wie o co tam chodzi

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ