X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez słoneczko od rana. Najpierw Dudi na trening zawioze i zaraz mamusie po zakupy. :/ przylazla z rana i juz mi zrzędzi te swoje pierdoly. Kuźwa jak ja to uwielbiam :(
    Potem obiad z dziewczynami i kolo 15 rusze do centrum handlowego. Jakies legginsy dla bab moze trafie z promocji i ochraniacze na kolana dla Dudi musze kupic bo przeciez nówki bźdzągwa zgubila na obozie.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ostatnio jakoś tak z 14-15 dni, ale nawet nie myślę o teście, bo mój miał takie wyniki, że to chyba musiałby być cud :D
    Monia toż ta stronka, to forum to dzielnica cudów jest :)
    Sikaj jutro :P bede kibicowac mooocnooo <3

kozamonia, zapachmalin lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nic małpowego się nie pojawi do max poniedziałku, to siknę we wtorek :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 10:33

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gdzie Ty widzisz tą piękną druga fazę haha a tym bardziej grocha hahahaha.
    Rzygasz tęcza Gadulka :D
    Ej no taki skok.. potem spadeczek.. i fl jak na Ciebie długa :D haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Jak nic małpowego się nie pojawi do max poniedziałku, to siknę we wtorek :D <3
    kciukam :)

kozamonia lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale cuda się zdarzają Kochana! :)

"Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda!" <3 ;)

Poproszę o szybszy termin, ja nie wytrzymam do wtorku :D hahaha.

kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No ale cuda się zdarzają Kochana! :)

"Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda!" <3 ;)

Poproszę o szybszy termin, ja nie wytrzymam do wtorku :D hahaha.
    Jak ja wytrzymam to ty też :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Jak ja wytrzymam to ty też :D

Będę walczyć ale niczego nie obiecuję :D hahahaha. ^_^

kozamonia lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ mnie znalazła! Co za sucz wredna! Się wprosiła i jest - wrrrr! mój humor wisielczy, bo napiernicza mnie brzuchol, a poza tym to kolejny cykl przede mną więc musi być gites! W tym cyklu zmieniamy taktykę i bzykamy się jak króliki, a ja nie mówię nic o dniach ani niczym innym ;) zobaczymy jak będzie - może małą góralkę albo górala przywieziemy ;) :D

Gaduaaa, Ona29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej melduje sie i ja ;-)
    Piękna pogoda była a ja co praca potem obowiązki sobota to i w domu pracy co nie miara ehhh

Gadu
    Tak zrobię w poniedziałek lecę do lab zapytać czy mają tabletkę bo wizytę mam na 13 to w razie czego przepisze receptę
    Druga sprawa myślałam o mojej tarczycy przeczytałam wszystko co możliwe czym się objawia a także te horrorowate hasimoto - muszę koniecznie powtórzyć badania bo wiele mam objawów... od pewnego czasu baaa od dłuższego czasu mam przyspieszone tętno wczoraj np 100 w spoczynku ale od 90 w górę

Monia
    Polecam energylandie!! Jeśli tam nie byłaś to naprawdę warto - zależy to wszystko od stopnia wariactwa mój A no skorzystał z 2 karuzel haha w tym takie samolociki dla malutkich dzieci ha ha ja natomiast szalał na wszystkich prawie co mi z dołu zdjęcia robili haha;-)

U mnie dziś spadek tempki o 0.1 ale i zapomniałam się i sobie budzik wcześniej nastawilam o 20 min pewnie to dlatego ;-)

Lulianna wredna @ nieproszona! Ale pomysł mi się podoba :-P
    Wszystkiego trzeba próbować;-)

Napisze Wam dziś rozmowę 2 starszych moich klientek opowiadają historie co młodej dziewczynie odebrali 3 dzieci ( patologia)
    Druga usłyszała i mówi: aaa ta kurwa !!!
    A ta jej odpowiada : ona nie kurwa ino pipka chachor !!
    Hahaha myślałam że padne

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewcZyny:-)
    rpostanowiłam brać po pół tabletki wieczorem i pół rano. Jak narazie pierszy dzień jakoś w miarę. Byłam senna i głowa mnie bolała poza tym to w miare. Troche łapały mnie dzisiaj skurcza brzucha żeomyślałam że okres już jest. Jak narazie to za nim czekam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i troche mialam mdłości chwilowe odruchy i przechodziło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    No i troche mialam mdłości chwilowe odruchy i przechodziło.
    Ja pamiętam mój pierwszy cykl z bromergonen i zarazem ostatnia wizytę u mojej poprzedniej gin
    Po bromku ja poprostu nie żyłam! Zataczalam się w głowie się kręciło próbowałam na noc brać to rano jak do pracy wstawalam to miałam zimne poty no maskara dla mnie kapa 0.5 tabletki
    Zadzwoniłam do gin powiedziałam o co chodzi powiedziała organizm się przyzwyczaji nie pani pierwsza nie ostatnia, więc jej mówię chce zamienić lek na ten drozszy ( bo jakis tam jest )bo ja muszę pracować a opuściłam w tyg chyba dwa dni pracy
    Wydarla się na mnie ze to lek jak od babci i dziadka jeśli nie chce to mam go nie brać doczekam się mlekotoku ale w razie czego przepisał a mi skierowanie na prl mówi może te parę tabletek pomogło i podejrzewam że już więcej pani nie przyjdzie to tyle że za wizytę nie zapłaciłam;-)
    Judi dasz radę mówią parę dni i organizm się przyzwyczaji
    Duża twoja dawka faktycznie może na każdego inaczej działa

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam niedzielnie, kawka w ruchu ... głupi sen miałam... śniło mi się,że słysze kroki duchów na piętrze... tata mówił ze to moja pra babcia tam chodzi.. masakra !!

Judi po coto się męczyć.. od razu jak się gorzej człowiek czuje po jakiś tabletkach o warto wziąć zamiennik.. przecież mamy XXI wiek.. i jest kilka leków na zbicie prolaktyny.. nie tylko bromki..
    skoro medycyna udostepnia lekki lżejsze to jakim prawem mamy się katować tymi co mają najwięcej skutków ubocznych...
    to jest coś jak na zasadzie znieczulenia podczas porodu.. jest dostepny fajny epidural a 3/4 lekarzy każe się męczyć bez znieczulenia bo tak!

Ona badaj, badaj.. bo to rożnie bywa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu
    Ja to się tylko boję że @ przyjdzie szybciej, od wczoraj mnie brzuch nawala tak jakbym miała ja dostać, mam PMS takie ze wczoraj mój mąż się dowiedział że mam głupie życie a sama siedziałam w oknie chyba z godzinę!! Powiedziałam mu ze uciekne!! Masakra chyba do łba dostaje :-O
    Jak przyjdzie szybciej to lipa z badań bo mam taką pracę że muszę być... poniedziałki mi pasują jak najbardziej i tak owu wyznaczyło mi @ na sobotę co poniedziałek będzie 3dc i byłoby idealnie ale co jak mnie już tak brzuch boli pewnie klapa będzie:-/

Co do domu o jej ja to tam w duchy wierzę sama w mieszkaniu szczerze mam duszka- zawsze się smiejemy że przyszedł coś zjeść bo wrażenie ogólne że chodzi wieczorem / w nocy po kuchni ha ha :-P
    Na szczęście u Ciebie to tylko sen :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 09:07

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Gadu
    Ja to się tylko boję że @ przyjdzie szybciej, od wczoraj mnie brzuch nawala tak jakbym miała ja dostać, mam PMS takie ze wczoraj mój mąż się dowiedział że mam głupie życie a sama siedziałam w oknie chyba z godzinę!! Powiedziałam mu ze uciekne!! Masakra chyba do łba dostaje :-O
    Jak przyjdzie szybciej to lipa z badań bo mam taką pracę że muszę być... poniedziałki mi pasują jak najbardziej i tak owu wyznaczyło mi @ na sobotę co poniedziałek będzie 3dc i byłoby idealnie ale co jak mnie już tak brzuch boli pewnie klapa będzie:-/

Co do domu o jej ja to tam w duchy wierzę sama w mieszkaniu szczerze mam duszka- zawsze się smiejemy że przyszedł coś zjeść bo wrażenie ogólne że chodzi wieczorem / w nocy po kuchni ha ha :-P
    Na szczęście u Ciebie to tylko sen :-P
    co ma być to będzie.. zobaczymy... jak dostaniesz @ to trudno.. nie przeskoczysz tego.. może się uda zrobić w następnym cyklu ... ale wierzę że się uda... a może zró przy okazji jutro progesteron i bete jak @ nie będzie.. skoro sie spóźnia haha

ja niestety tez wierzę w duchy.. i sny... to jest moja zmora... jak mi się nie śni to mi się nie śni a jak się śni to przeważnie ma przesłanie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu !!
    Okres mam dostać w przyszłym tygodniu dopiero:-/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Gadu !!
    Okres mam dostać w przyszłym tygodniu dopiero:-/
    oj to źle zrozumiałam :)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, testowania nie będzie. Cudów nie ma, jest @ ;)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Dziewczyny, testowania nie będzie. Cudów nie ma, jest @ ;)
    :( :(

‹‹ 630 631 632 633 634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ