"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Ja dostałamzalecenie brania rano i wieczorem po 1tabletce. Boje się jazdy skutków ubocznych . Czy to zbyt nie za duzo jak na początek ?
/
dostinex np jest drogi.. ale bierze sie go tylko raz w tyg... w małych dawkach...nie wiem czemu lekarze męczą Was tymi dupowatymi akurat formamiFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no trochę tak... i czemu akurat to ?
dostinex np jest drogi.. ale bierze sie go tylko raz w tyg... w małych dawkach...nie wiem czemu lekarze męczą Was tymi dupowatymi akurat formami
Powiedzial że od tego chce zacząć i zobaczyc efekty.
Kurcze sama nie wiem jak to teraz brać. -
nick nieaktualny
-
Lulianna wrote:nie tylko mój, ale moich paru znajomych lekarze też
ale może jak prywatnie chodzisz, to im wsio ryba, bo i tak płacisz za badania
nie mam pojęcia od czego to zależy...
-
Gizmo wrote:Albo takich niedouczonych lekarzy mamy ze żaden nie wpadnie na pomysł ze obciążenie duzo pokazuje
nie wiem, która opcja bardziej optymistyczna...
jeżeli jesteście z Wawy lub okolic, to mogę Wam dać namiar na mojego endo (ja trafiłam do niego, bo jest szefem mojej koleżanki w placówce naukowej). Mega człowiek, ma poczucie humoru i wiedzę, że hoho i mało tego, to temat zajścia w ciążę, nie możności zajścia czy poronień jest mu bliski i tu wielki szacunek mam do niego, bo pokierował mną rewelacyjnie.
Jednak bycie człowiekiem od reklamy zostaje we krwi, nawet w opisie lekarzaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Judi Nie bierz od razu takiej dawki. Musisz stopniowo powiększać. I ta 1 tabletka rano trochę ryzykowne. Jakoś duża dawkę dostalas. ja biore na noc 1 tab żeby przespac skutki uboczne.
-
ana1122 wrote:Judi Nie bierz od razu takiej dawki. Musisz stopniowo powiększać. I ta 1 tabletka rano trochę ryzykowne. Jakoś duża dawkę dostalas. ja biore na noc 1 tab żeby przespac skutki uboczne.
-
Ja miałam prl ok 60. Zaczynalam brać bromka od 1/4 przez tydzień później pół tabletki i brałam z parę miesięcy ale spadło mi do 36 Więc endo zwiększył na 1. Więc znowu tydzień 3/4 I potem 1 tabletke