"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Hejo Ana. Jak tam postepy? Udalo,sie cos załatwić z histeroskopia?
-
Gizmo wrote:U mnie tez nie dalo rady załatwić czy nie dzwonilas?
-
Gizmo wrote:Jak nie ma??? Jak jest
i taki wielki monitor wjeżdża na sale. Jak tv 32 calowy
-
ana1122 wrote:No Widzisz. Szkoda że tak późno pomyslalam tam u ciebie. No Ale Trudno. W przyszłości będę mądrzejsza
przyjdzie odpowiednia pora to wszystko sie uda
My tu uczymy sie pokory i cierpliwosci. Nikt Nam w tym nie dorówna. Bo jak nie My to kto??
Takze Ana, nosek w gore i idziesz dalej. Aby do przodu :-*ana1122 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry... OF wyznaczyło owulację na 3 dni temu..
tylko trochę ten cykl mi nie pasuje.. bo OF będzie go uwzględniał w prognozach..
Judi zgadzam sie z dziewczynami, powinnaś zacząć od mniejszej dawki.. od połówki tak jak pisały
Gizmo pewnie że Ci powiem:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 08:06
FabianCyprian
Tymuś
-
Siemka
Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach.
Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finał -
Gizmo wrote:Siemka
Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach.
Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finałFabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny! Jak sobota mija?
My dzisiaj na grilla do znajomych małża z pracy idziemy.
Znów 29 stopni w cieniu ma być. Już czuję jak się topię, na samą myśl
A Wy jakie macie plany?Miłego dnia!
Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezytakże nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie
Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystaćzapachmalin lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Cześć!
Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezytakże nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie
Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystać
Teraz jak człowiek powoli czuję już jesień głowie i szykuje się do "przezimowania" najgorszych miesięcy, zrobiło się cieplej niż w wakacje notabene.
Korzystajcie w każdym razie ile się da!U nas to taki umiarkowany optymizm bo idzie z nami synek ale i tak zamierzam się dobrze bawić.
Oczywiście o ile mały dziś dla odmiany pomęczy troszkę tatusia
hahaha.
-
Dokładnie! Ostatnie chwile słońca trzeba łapać. Chociaż mamy jeszcze tydzień urlopu pod koniec września i liczę jeszcze na jakieś ciepłe dni
chcemy zaliczyć energylandię no i mamy 2 rocznicę ślubu
zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
My mamy jeszcze trzy tygodnie!
Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę
Ile u Ciebie trwa faza lut.?Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał.
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Gizmo Twój wykres jest nie banalny... kolorowy jak tęcza ! haha serduszek bez litu haha i piekna druga faza... wiesz ze zajeżdża grochem?
Rzygasz tęcza Gadulka -
zapachmalin wrote:My mamy jeszcze trzy tygodnie!
Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę
Ile u Ciebie trwa faza lut.?Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał.