X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Ana. Jak tam postepy? Udalo,sie cos załatwić z histeroskopia?

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo Ana. Jak tam postepy? Udalo,sie cos załatwić z histeroskopia?
    Hej. Niestety Ale Nie. Trudno kolejny miesiąc czekania . chyba że jeszcze W poniedziałek coś się ruszy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej. Niestety Ale Nie. Trudno kolejny miesiąc czekania . chyba że jeszcze W poniedziałek coś się ruszy
    U mnie tez nie dalo rady załatwić czy nie dzwonilas?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    U mnie tez nie dalo rady załatwić czy nie dzwonilas?
    U ciebie Nie próbowałam bo myślałam że mi 2 ginow pomoże. I jeszcze mi powiedzieli że W Ciechanowie Nie ma histeroskopu. Nie znają się A gadają

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    U ciebie Nie próbowałam bo myślałam że mi 2 ginow pomoże. I jeszcze mi powiedzieli że W Ciechanowie Nie ma histeroskopu. Nie znają się A gadają
    Jak nie ma??? Jak jest :) i taki wielki monitor wjeżdża na sale. Jak tv 32 calowy :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jak nie ma??? Jak jest :) i taki wielki monitor wjeżdża na sale. Jak tv 32 calowy :D
    No Widzisz. Szkoda że tak późno pomyslalam tam u ciebie. No Ale Trudno. W przyszłości będę mądrzejsza

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    No Widzisz. Szkoda że tak późno pomyslalam tam u ciebie. No Ale Trudno. W przyszłości będę mądrzejsza
    Oj tam. Na nic nie jest za późno. Tak jak i na Nasze macierzyństwo :) przyjdzie odpowiednia pora to wszystko sie uda :) My tu uczymy sie pokory i cierpliwosci. Nikt Nam w tym nie dorówna. Bo jak nie My to kto?? ;)
    Takze Ana, nosek w gore i idziesz dalej. Aby do przodu :-*

ana1122 lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się. musimy uczyć się cierpliwośc. No A polip nigdzie Nie ucieknie. Więc prędzej czy później dorwe drania...

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... OF wyznaczyło owulację na 3 dni temu..
    tylko trochę ten cykl mi nie pasuje.. bo OF będzie go uwzględniał w prognozach..

Judi zgadzam sie z dziewczynami, powinnaś zacząć od mniejszej dawki.. od połówki tak jak pisały

Gizmo pewnie że Ci powiem :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 08:06

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka

Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach. :)

Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finał :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Siemka

Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach. :)

Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finał :D
    oooo oki ! tak zrobię

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo Twój wykres jest nie banalny... kolorowy jak tęcza ! haha serduszek bez litu haha i piekna druga faza... wiesz ze zajeżdża grochem?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępniłam wykres mój....
    zbieram punkty :)

kozamonia lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Jak sobota mija? :) My dzisiaj na grilla do znajomych małża z pracy idziemy. :) Znów 29 stopni w cieniu ma być. Już czuję jak się topię, na samą myśl :D
    A Wy jakie macie plany? :) Miłego dnia! ^_^

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej Dziewczyny! Jak sobota mija? :) My dzisiaj na grilla do znajomych małża z pracy idziemy. :) Znów 29 stopni w cieniu ma być. Już czuję jak się topię, na samą myśl :D
    A Wy jakie macie plany? :) Miłego dnia! ^_^
    Cześć!
    Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezy :) także nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie :)
    Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystać :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć!
    Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezy :) także nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie :)
    Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystać :)

Teraz jak człowiek powoli czuję już jesień głowie i szykuje się do "przezimowania" najgorszych miesięcy, zrobiło się cieplej niż w wakacje notabene. :D
    Korzystajcie w każdym razie ile się da! :D U nas to taki umiarkowany optymizm bo idzie z nami synek ale i tak zamierzam się dobrze bawić. :) Oczywiście o ile mały dziś dla odmiany pomęczy troszkę tatusia :D hahaha. ^_^

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Ostatnie chwile słońca trzeba łapać. Chociaż mamy jeszcze tydzień urlopu pod koniec września i liczę jeszcze na jakieś ciepłe dni :) chcemy zaliczyć energylandię no i mamy 2 rocznicę ślubu <3

zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy jeszcze trzy tygodnie! :D Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę :D

Ile u Ciebie trwa faza lut.? :) Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał. :D <3

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo Twój wykres jest nie banalny... kolorowy jak tęcza ! haha serduszek bez litu haha i piekna druga faza... wiesz ze zajeżdża grochem?
    Gdzie Ty widzisz tą piękną druga fazę haha a tym bardziej grocha hahahaha.
    Rzygasz tęcza Gadulka :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My mamy jeszcze trzy tygodnie! :D Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę :D

Ile u Ciebie trwa faza lut.? :) Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał. :D <3
    Ostatnio jakoś tak z 14-15 dni, ale nawet nie myślę o teście, bo mój miał takie wyniki, że to chyba musiałby być cud :D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ