X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Ana. Jak tam postepy? Udalo,sie cos załatwić z histeroskopia?

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo Ana. Jak tam postepy? Udalo,sie cos załatwić z histeroskopia?
    Hej. Niestety Ale Nie. Trudno kolejny miesiąc czekania . chyba że jeszcze W poniedziałek coś się ruszy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej. Niestety Ale Nie. Trudno kolejny miesiąc czekania . chyba że jeszcze W poniedziałek coś się ruszy
    U mnie tez nie dalo rady załatwić czy nie dzwonilas?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    U mnie tez nie dalo rady załatwić czy nie dzwonilas?
    U ciebie Nie próbowałam bo myślałam że mi 2 ginow pomoże. I jeszcze mi powiedzieli że W Ciechanowie Nie ma histeroskopu. Nie znają się A gadają

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    U ciebie Nie próbowałam bo myślałam że mi 2 ginow pomoże. I jeszcze mi powiedzieli że W Ciechanowie Nie ma histeroskopu. Nie znają się A gadają
    Jak nie ma??? Jak jest :) i taki wielki monitor wjeżdża na sale. Jak tv 32 calowy :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jak nie ma??? Jak jest :) i taki wielki monitor wjeżdża na sale. Jak tv 32 calowy :D
    No Widzisz. Szkoda że tak późno pomyslalam tam u ciebie. No Ale Trudno. W przyszłości będę mądrzejsza

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    No Widzisz. Szkoda że tak późno pomyslalam tam u ciebie. No Ale Trudno. W przyszłości będę mądrzejsza
    Oj tam. Na nic nie jest za późno. Tak jak i na Nasze macierzyństwo :) przyjdzie odpowiednia pora to wszystko sie uda :) My tu uczymy sie pokory i cierpliwosci. Nikt Nam w tym nie dorówna. Bo jak nie My to kto?? ;)
    Takze Ana, nosek w gore i idziesz dalej. Aby do przodu :-*

ana1122 lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się. musimy uczyć się cierpliwośc. No A polip nigdzie Nie ucieknie. Więc prędzej czy później dorwe drania...

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... OF wyznaczyło owulację na 3 dni temu..
    tylko trochę ten cykl mi nie pasuje.. bo OF będzie go uwzględniał w prognozach..

Judi zgadzam sie z dziewczynami, powinnaś zacząć od mniejszej dawki.. od połówki tak jak pisały

Gizmo pewnie że Ci powiem :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 08:06

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka

Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach. :)

Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finał :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Siemka

Gadi jest chyba opcja żeby odhaczyć cykl aby go nie uwzglednialo w prognozach. Wejdź w ustawienia, zakladka CYKLE i tam masz te ptaszki czy uwzględniać w analizach. :)

Mnie zaczyna dobijać temp. Czwarty dzien z rzędu mam 36,4 po przebudzeniu. Ale mniejsza o to. Trza czekać i tak na finał :D
    oooo oki ! tak zrobię

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo Twój wykres jest nie banalny... kolorowy jak tęcza ! haha serduszek bez litu haha i piekna druga faza... wiesz ze zajeżdża grochem?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępniłam wykres mój....
    zbieram punkty :)

kozamonia lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Jak sobota mija? :) My dzisiaj na grilla do znajomych małża z pracy idziemy. :) Znów 29 stopni w cieniu ma być. Już czuję jak się topię, na samą myśl :D
    A Wy jakie macie plany? :) Miłego dnia! ^_^

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej Dziewczyny! Jak sobota mija? :) My dzisiaj na grilla do znajomych małża z pracy idziemy. :) Znów 29 stopni w cieniu ma być. Już czuję jak się topię, na samą myśl :D
    A Wy jakie macie plany? :) Miłego dnia! ^_^
    Cześć!
    Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezy :) także nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie :)
    Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystać :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć!
    Ja dzisiaj w pracy do 13, a później zawozimy i w nocy odbieramy moich rodziców z imprezy :) także nie za dużo czasu mam dzisiaj dla siebie :)
    Słoneczko też u mnie jest także w tych kilku wolnych godzinach planujemy trochę z niego pokorzystać :)

Teraz jak człowiek powoli czuję już jesień głowie i szykuje się do "przezimowania" najgorszych miesięcy, zrobiło się cieplej niż w wakacje notabene. :D
    Korzystajcie w każdym razie ile się da! :D U nas to taki umiarkowany optymizm bo idzie z nami synek ale i tak zamierzam się dobrze bawić. :) Oczywiście o ile mały dziś dla odmiany pomęczy troszkę tatusia :D hahaha. ^_^

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Ostatnie chwile słońca trzeba łapać. Chociaż mamy jeszcze tydzień urlopu pod koniec września i liczę jeszcze na jakieś ciepłe dni :) chcemy zaliczyć energylandię no i mamy 2 rocznicę ślubu <3

zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy jeszcze trzy tygodnie! :D Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę :D

Ile u Ciebie trwa faza lut.? :) Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał. :D <3

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo Twój wykres jest nie banalny... kolorowy jak tęcza ! haha serduszek bez litu haha i piekna druga faza... wiesz ze zajeżdża grochem?
    Gdzie Ty widzisz tą piękną druga fazę haha a tym bardziej grocha hahahaha.
    Rzygasz tęcza Gadulka :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My mamy jeszcze trzy tygodnie! :D Wszystko przez ten wypadek małża. Ale prawdopodobnie ostatni tydzień września/pierwszy października postaramy się wpaść do pl. A co z tego wyjdzie to się okażę :D

Ile u Ciebie trwa faza lut.? :) Bo coś mi się wydaje, że teścior by się przydał. :D <3
    Ostatnio jakoś tak z 14-15 dni, ale nawet nie myślę o teście, bo mój miał takie wyniki, że to chyba musiałby być cud :D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ