"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Jakie macie endometrium w 2fazie?
Bo ja mialam 3dni temu 8mm a dzisiaj 8.56 wiem że ciążowe powinno być grubsze nie ???
Ale czy moje nie jest za cienkie. Coś łam lekarz gadał że jest pogrubina śluzówka .
Już sama głupieje...FabianCyprian
Tymuś
-
Judi22 wrote:Ja dziewczyny już po wizycie u endo-gin a więc tak
to że prg mam 19,10 nie świadczy do końca o tym że owulka była teoria inna praktyka inna
mam brac bromka od dzisiaj 2razy dziennie a od 6dc clo przez 5dni
eh już sama nie wiem co myśleć
endo widsial pogrubioną śluzówke i raczej okres za rogiem
niedługo 9cykl starań niestety.
jeszcze mowił ze gdy prolaktyna podwyższona to ciężko o ciaże.
ale teraz masz leki więc powinno coś ruszyćFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyLulianna wrote:Przy prolaktynie podwyższonej ciężko o ciąże, to prawda. Mnie lekarz (endokrynolog) przebadał od stóp do głów, zapłaciłam za badania ponad 1000 PLN. Wysłał do genetyka od razu po poronieniu. Ale jak poszłam już do gina, to mało badań dorabiałam i szybko ustaliliśmy leczenie. Aktualnie badania dobre, a TSH mam w granicach 1 (miałam już 8
).
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:jak jest wysoka prolaktyna to owulacji nie ma teoretycznie ...
ale teraz masz leki więc powinno coś ruszyć
Już mam dosyć ciagle coś u mnie jest nie tak Eh -
Judi22 wrote:Prl to do du.u mnie mam jej brać od dzisiaj Bromocorn a progesteron mialam 19.10
Już mam dosyć ciagle coś u mnie jest nie tak Eh
ważne jest, że wiesz co jest grane i wiesz jak to leczyćFabianCyprian
Tymuś
-
bay the way ... co Wam powiem to Wam powiem... a szczególnie do Ona
dziś rozmawiałam z dziewczyną po poronieniu.. która się też długo starała.. poroniła.. i znowu się stara... otóż prolaktyna jej wychodziła dobrze... po obiciążeniu mtc miała kosmos.. do leczenia.. jak gin zobaczył jej jajniki to wyglądały jak szwajcarski ser... pęcherzyki się w nich tłumiły...
także zachęcam do badania prolaktyny z obciążeniemFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:bay the way ... co Wam powiem to Wam powiem... a szczególnie do Ona
dziś rozmawiałam z dziewczyną po poronieniu.. która się też długo starała.. poroniła.. i znowu się stara... otóż prolaktyna jej wychodziła dobrze... po obiciążeniu mtc miała kosmos.. do leczenia.. jak gin zobaczył jej jajniki to wyglądały jak szwajcarski ser... pęcherzyki się w nich tłumiły...
także zachęcam do badania prolaktyny z obciążeniem -
Lulianna wrote:ja miałam normalnie i po metoklopramidzie. Przed leczeniem i po leczeniu. Oba razy tak samo. Inaczej to bez sensu jest trochę.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny