"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Od tego cyklu zaczęłam się badać i sądziłam że dobrze to robię, jednak przez cały cykl szyjka nie może być przecież otwarta a u mnie tak właśnie jest albo nie wiem jak wyczuć że zamknięta
czuję ten otworek pod palcem ale cały czas otwarta? Jak wygląda zamknięta czy też czuć ten otworek tylko ciaśniejszy czy całkiem się zamyka i znika jak to z tym jest?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:czuć otworek.. tylko własnie... tak jak mówisz jest ciaśniej.. i jak zmienia położenie szyjka to też on jest różnie wyczuwalny..
Kurczęto ja dalej z tym problem mam ech... poddaję się w tym cyklu z dalszym sprawdzaniem.
Dziękuję Gadi -
Karolina2787 wrote:Kurczę
to ja dalej z tym problem mam ech... poddaję się w tym cyklu z dalszym sprawdzaniem.
Dziękuję Gadi
jedynie co rozpoznaje to czy twarda czy miekka... bo i połozenie jest dla mnie cały czas takie samo heheFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja mam zawsze otwartą... ale ja jestem po porodach i podobno tak już mają kobiety które rodziły... i dopiero po poronieniu wyczułam co oznacza otwarta szyjka,.... to było czuć ewidentnie....
jedynie co rozpoznaje to czy twarda czy miekka... bo i połozenie jest dla mnie cały czas takie samo hehe
Trudne to cholera czytałam tyle o tym a i tak guzik mi wychodzi dlatego zrezygnuję jednak bo z tą otwartością to masakra jakaś. Ja nie bd specem od szyjkimoże złą pore obrałam na to bo z rana po wstaniu z łóżka no sama nie wiem.
-
Karolina2787 wrote:Trudne to cholera czytałam tyle o tym a i tak guzik mi wychodzi dlatego zrezygnuję jednak bo z tą otwartością to masakra jakaś. Ja nie bd specem od szyjki
może złą pore obrałam na to bo z rana po wstaniu z łóżka no sama nie wiem.
bo jak leżę to jej nie mogę wyczuć w ogóleFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś tam próbowałam sprawdzać szyjkę, ale też dla mnie każdego dnia cyklu była taka sama
a jak przed @ wyczułam, że jest taka małpowa a nie ciążowa i mnie to zdołowało to się pożegnałam ze sprawdzaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 09:50
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:A'propo szyjki to ja nawet nie wiem gdZie ja mam
kiedyś próbowałam wyczuć, ale jakoś nie potrafię jej zlokalizować
Karola - lepiej nie grzebać i skupić się na sluzie i ewentualnie testy owu
Ha! czyli nie jestem sama!32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
zapachmalin wrote:Martuś rób testa! Już 13dpo. A wygląda super!!
Jutro zrobię chyba
Ale znam już swoje wykresy i mimo, ze są praktycznie zawsze ładne to i tak dupa blada. Wiec, jutro będzie spadek temp i @ (bo tak mam zawsze po odstawieniu luteiny). -
Karolajn, ty wczoraj wspominałaś o bólu podczas
?
Bo mnie wczoraj też tak bolał jajnik przy, jak nigdy w tej części cyklu. Jakbym była przed owulacją. Boję się, że stymulowałam jajeczka, ale bez zastrzyku nie pękły
i coś mi się z tego zrobiło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże w owulke trafilyscie;-)
Gadua czyli tak w skrócie to normalne i możliwe poprostu że za mało snu
Tsh mam ok parokrotnie badane plus usg tarczycy
A co do domu o którym wcześniej pisałam poprzednie państwo nie dostali kredytu i byłby nasz ale małż się jego wielkością przerazil trochę mi to nie w sos bo zawsze marzyłam o dużym pięknym domu ale może ma rację... niewiem niesmak czuje
4 pokoje dość duże na piętrze plus łazienka na dole kuchnia salon sypialnia ilazienka... dom ogólnie fajny duży pokoje salonowe ale nas jest niestety tylko dwoje -
nick nieaktualnyOna u mnie to był 5dpo bo zazwyczaj mam owulację 12/13dc więc u mnie to nie mogła być owu ale co tam raz się zdarzyło może poprostu coś tam się otarło nie tak jak trzeba i tyle
Poczekaj, poczekaj chwilkę tempka u Ciebie się wzbija jeszcze trochę i teścikjuż nie będzie Was dwoje tylko troje, albo czworo no albo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ona u mnie to był 5dpo bo zazwyczaj mam owulację 12/13dc więc u mnie to nie mogła być owu ale co tam raz się zdarzyło może poprostu coś tam się otarło nie tak jak trzeba i tyle
Poczekaj, poczekaj chwilkę tempka u Ciebie się wzbija jeszcze trochę i teścikjuż nie będzie Was dwoje tylko troje, albo czworo no albo...
No wzbija się sama w szoku jestem, ale nic żadnych objawów cycki bola to tyle mogło by brzuch pociągnąć co bym mówiła że @ się zbliża
Ohh ja raczej nie testuje raczej nigdy nie zdążę bo @ przychodzi albo w terminie albo i 1 dzień przed - jakby się choć raz spóźnila choć jeden dzień to dałaby nadzieję hehe
Aaa to 5 dpo czyli jakby moment w którym jajo szykowalo sobie lokum na 9- miesięcy:-) -
nick nieaktualnyOna bo u Ciebie to cisza przed burzą
w sensie że burza to grochu
nadciąga po cichutku.
Gadi progesteron 7dpo się robi tak? Czytałam że od 21 do 23dc chciałam zrobić jutro ale w soboty labo nie czynnemyślisz że 23dc to nie będzie za późno bd wtedy miała 10dpo no albo 22dc to 9dpo zapomniałam o poniedziałku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 14:12
-
nick nieaktualnyPowiem Wam tak ...
To już tyle lat , że nawet się nie spodziewam nawet tak do końca nakręcić soe nie umiem
Myślę sobie tyle lat i nic ? I teraz nagle by miało się coś zmienić?
Z drugiej strony biorę casta i używałam tego żelu concencive i z tad się pojawia nadzieja bo to nowość w staraniach ale podkreśle powinnam to sobie wyobrazić żeby coś mieć trzeba to sobie wyobrazić a ja nie potrafię