"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny już po wizycie. Wszystko pięknie się rozwija
i już praktycznie na 100% wiadomo,że będzie córeczka
bardzo się cieszę. Nadrobie Was w domu wieczorem, bo jeszcze jadę do pracy zwolnienie zawieźć
Karolina2787, Caro, Gaduaaa, zapachmalin, Marteczka93, kozamonia, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Wiecie co ja mam takie pytanie męczy mnie to od dłuższego czasu a mianowicie JESTEM WIECZNIE ZMĘCZONA ciągle bym spała
Czasem mam tak że siedzę i zasypiam - u
Uprzedze cukier w normie
Fakt pracuje nie lekko szybko wstaje 11 godzin samej pracy nie siedzę, właściwie nie umiem wstaje 4 30 zasypiam 22 czasem wcześniej ...
Przecież wszyscy pracują nie obstawiam tu zmęczenia ... ale martwi mnie to bo nawet jak urlop miałam to spalam po kilkanaście godzin i po południu jeszcze drzemki sobie robiłam
Wypijam 3 kawy dziennie... Tylko rano ( niepełne szklanki ) może to to ? Wstaje kawa po 4 30 potem około 7 kawa i około 10 i to tyle ... mąż mówi że one mnie zamulaja a nie pobudzają
Nie mam pojęcia ale często o tym myślę...
Posłucham opinii innych
czasami też drzemię popołudniami.. ale sporadycznie.. wtedy wiem ze TSH leci na łeb nisko... i ja wiem że ja tak mam przez tarczycę... na podstawie mojej sennosci wiem jaki może miec poziom heh
kawa nie zamula... jeśli pijesz normalną to zaczyna działanie po 30min i utrzymuję się do 4 godz ... i kofeina tyle czasu pracuje...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Karolcia sorki Kochana- to nie miało zabrzmieć chamsko, naprawdę. Po prostu też liczyłam, że ten ból może jednak coś znaczy, że warto mieć nadzieję... heh. I wyszło jak zawsze. Mam nadzieję, że ten termometr serio przyjdzie szybko bo zaś połowa cyklu nie mierzona. haha. Potem nie mogę udostępnić i nie zbieram punktów.
buuuu.
Malinko dopiero przeczytałam i nie gniewam się bo nie mam za co spoczko kochanaJa wiem jak to jest z tą nadzieją niestety nadzieja matką głupich przynajmniej w moim przypadku. Ja co miesiąc doszukuję się czegoś nowego co by mogło być zwiastunem dzidzi
wiem że to idiotyczne ale tak długo to już trwa
a ja szaleję jak głupia zawsze po owu ech... nie potrafię nie myśleć
-
Nats wrote:Dziewczyny już po wizycie. Wszystko pięknie się rozwija
bardzo się cieszę. Nadrobie Was w domu wieczorem, bo jeszcze jadę do pracy zwolnienie zawieźć
Luuuuuubię to
To co, będzie Zuzia?Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nats wrote:Dziewczyny już po wizycie. Wszystko pięknie się rozwija
bardzo się cieszę
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karola rozumiem Cię. Kurde mam nadzieję, że porobisz te wszystkie badania które masz jeszcze zrobić i będzie coś w końcu wiadomo. Bo to jest aż niemożliwe normalnie. I wtedy jak już lekarz dostanie wszystkie wyniki badań to udzieli konkretnej odpowiedzi i pomocy a potem zielona kropeczka będzie już tylko formalnością.
Natsik gratki raz jeszcze, bardzo się cieszę
Ona jesteś pewna, że to nie kwestia tarczycy? Tak jak Gadi mówi u mnie za to tsh obwiniam na przykład.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 20:46
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Caro tak, tak - będzie Zuzia
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Karola Ja też sie doszukiwalam zawsze objawów, a mój udany cykl całkowicie mnie zaskoczył, bo był porabany na maksajedyne co to właśnie zapamiętałam ten bol podczas stosunku. Nawet w notatkach to zapisałam i właśnie to by się pokrywalo z terminem poczęcia i owulki jaki wychodzi z USG, jeżeli chodzi o wiek dziecka. Wiadomo, że nie U każdej jest tak samo, ale akurat u mnie to chyba zadziałało
Gadu Dobrze, ze wszystko wraca do normy. Teraz to pewnie będzie jedna z najbardziej wyczekanych Twoich @
Caro Jak 7dpo to Ty już zagniezdzona jesteśKarolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyMalinko ja też mam taką nadzieję. Już dosyć czekania teraz trzeba coś działać bo cas ucieka a jak gina mnie wkurzy to już mam innego lekarza na oku w razie co
Natsik chciałabym bardzo żeby i u mnie okazał się to znak na groszka ale... czas pokaże -
Natsik jaka tam zagnieżdżona. Jakoś nie odczuwam żadnych objawów, null. Więc bez nastawiania się. Nawet nie pojawia się u mnie o dziwo faza "ciąży urojonej". Nachodzą raczej myśli "ile jeszcze i czy w ogóle". Zaraz będzie 10cs. Nigdy, przenigdy nie pomyślałam bym, że to "takie trudne".. Noo posmęciłam.
Małża znowu nie ma.. I znowu ma delegacje idealnie w kolejną owulkę.. Noo takie życie.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry ja już w pracy prawie 3godziny
U mnie dziś 7dpo i dość dość skok tempki tyle że na zagniezdzenie to chyba spadek powinien być:- P tak się ludze że żołnierze przetrwały 3 dni
Nats to super
Także z Zuzia Rosnijcie zdrowo mała jeszcze niewie ile będzie miała ciotek ha ha -
Hejka
no to też witam się piątkowo...
dla poinformowanych wcześniejlinie lotnicze zgodziły się zwrócić mi kasę za bilety, te co kupiłam na pogrzeb i nie poleciałam
także już pierwszy zwrot dostałam.. zawsze to jakieś małe pocieszenie w całej tej tragedii...
no dziś już piątek to czekamy na Gizmo - obiecała się w weekend odezwać
a gdzie Marteczka, Luilianna a Posok a Ty długo się będziesz jeszcze urlopować ?Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:co chcesz wiedzieć?
Od tego cyklu zaczęłam się badać i sądziłam że dobrze to robię, jednak przez cały cykl szyjka nie może być przecież otwarta a u mnie tak właśnie jest albo nie wiem jak wyczuć że zamkniętaczuję ten otworek pod palcem ale cały czas otwarta? Jak wygląda zamknięta czy też czuć ten otworek tylko ciaśniejszy czy całkiem się zamyka i znika jak to z tym jest?