"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Ja tu zaglądam i tez mialam pisac CO TAK CICHO
jo zaraz bedzie ze weny nie maja.....to ja tu nie powinnam miec weny bo od piatku czekam na @ a ta dziwka sie ze mna droczy!!!! Meldowac sie!!!
Caro i reszta no gdzie Wy?
Ptak mnie dzis osral.....ciekawe czy to na szczescie czy na ptasia grype...Posok82 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lagus a jak @ nie przyjdzie? Jak się nie doczekasz? Co wtedy zrobisz??
Mi godzinę temu Tii zaproponowal żebym jutro sikala haha. Myślałam ze padnę ze śmiechu z jego tekstu
no to sie chyba zsikam ze szczescia, ale raz juz tak mialam ze sie spozniala 3 dni ja szybko na bete cala w skowronkach a tu wynik <1 ...szybko do gina i jak pogrzebal i dal lutke to tego samego dnia przylazla....ale teraz grzebanie nie pomaga..nawet alko pije na rozrzedzenie krwi a tu nic hahhaahhhahah
no ale czemu nie masz siknac???? a to juz cas u Ciebie???? to lej ciotka, ja tez rano bede sikactrzeci raz juz w ciagu ostatniego tygodnia
kupilam tanie testy to mi nie szkoda...
-
No u mnie jeszcze czas chyba. Toż to 20dc dopiero. Niby termin @ na środę wypada. Pierwszy termin byl na 19go wrzesnia. Poza tym tez nie czuje sie zapylona. Tylko w dole brzucha mnie ciagle gmera cos
cycki wiszą jak skarpetki sflaczale. Nic, null.
A i co chwile sprawdzam czy franca juz przylazla bo mokro ciagle mam. -
Gizmo wrote:A i co chwile sprawdzam czy franca juz przylazla bo mokro ciagle mam.
no ja juz sobie picze tak obtarlam od tego sprawdzania ze na sam widok papieru toaletowego mnie boli hahahahahahhaha
a jutro to wczesnie bo kolo 6 rano pewnie....jakby co to dam znac a jak sie nie bede odzywac to negatyw. Tak tylko mowie na zas, bo czuje ze bedzie wojna rano, bo stary musi jakies papiery drukowac jak zwykle na ostatnia chwile wiec mnie do kompa nie dopusci
-
Gizmo wrote:Punkt 6mierze temp wiec od razu tu zaglądam
Na Tel nie działa Ci OF???Gizmek ale co? tez sikasz?
-
nick nieaktualnyNo laski ja was podczytuje cały czas i poprostu pluje ekran smarfona haaha , Wasze teksty poprostu mnie zabijają:- P
Lago podziwiam Cie o no jak po terminie i nie sikasz
Oj chciałabym żeby no choć raz mi się spóźnila haha :- P
No ja mam trochę stracha przed jutrzejszą wizyta bo mam wrażenie że moja szyjke obsiadly paciorki z różańca tylko mniejszych gabarytów:-/Lago lubi tę wiadomość
-
Hejo Ona
Tez bym chciala choc raz przegapić termin fr@ncy. Tylko jak na złość przylezie zawsze przed i nawet nie można przez chwilkę poczuć sie zapyloną
Teksty najlepsze to chyba Malina walitylko dzis gdzies zaginela w akcji. Kaca pewnie leczy i bzyka niczym królik
Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość