"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Samara a powiedz mi bo widzę że też łatwo nie było , miałaś jakieś konkretne powody przez które ciężko było zajsc ?
Wg wyników badań jestem okazem zdrowia, jedyny problem był z owulacja, lenila się i o ile była, to zbyt późno.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Gizmo wrote:Tak standardowo ile masz wiosen
skąd jestes
moze się okaże ze My sąsiadki
Mi niedługo stuknie 37latek, troje mamutów mam w domu. 18, 13 i 10taki.
No i resztę o mnie to w podpisie i na wykresie widać
Mam 27 lat, mieszkam na Pomorzu w małym zadupiu niedaleko Chojnic. Mężatka od 3 lat. 0 dzieci...Gizmo lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ona ja nie biorę żadnych absolutnie żadnych wspomagaczy. Zero kwasu foliowego, lnu na śluz czy wiesiolka.... Null. 100% naturliś jestem
Japierdziu a ja latam jak dzik po aptekach no ale ja nie dorabana jestem i czegoś napewno mi brakuje bo ja nie jem albo inaczej bardzo mało jem owoców trochę więcej warzyw
A na sluza to ja mam conceive wyprobowany aż 1 raz haha:-) -
Ona29 wrote:Karolina ja teraz mam komplet hormonów do zrobienia konkretnie prolaktyna estradiol progesteron testosteron Lh Fsh tsh f3 f4
I byłam wczoraj pytać i ten o to komplet wyniesie mnie niecałe 150 zł- żadna tragedia
Także rób co masz robić miej to czarne na białym
Wy tu o maratonie a ja właśnie z zakupów wróciłam ooo i na byłam dla mnie nowość makaron szpinakowy jutro wyprobuje
Mam pytanko jakie jecie witaminy?
Kupilam sobie dziś zestaw z OLIMPA ogólnie cenie sobie tą firmę za chelat właściwie wszystko mają chelatowane
Fajny skład zapotrzebowanie witamin wszystkie 100% , składników mineralnych różnie ale tak czy siak dodaje osobno magnez wszystko ok ale na opakowaniu doczytałam że w ciąży nie można ich jeść ochwięc jakie lykacie Wy tabsy?
FabianCyprian
Tymuś
-
Samara wrote:Mam 27 lat, mieszkam na Pomorzu w małym zadupiu niedaleko Chojnic. Mężatka od 3 lat. 0 dzieci...
Ja zadupie zwane Ciechanowem
A i szyje miałam ucieta w 2009r. Cytologia zla byla i wypieprzyli to co tam bylo zaatakowane
Nie mezatka a rozwodka jestem ale mam juz długo Tii przy sobie -
Ona29 wrote:Japierdziu a ja latam jak dzik po aptekach no ale ja nie dorabana jestem i czegoś napewno mi brakuje bo ja nie jem albo inaczej bardzo mało jem owoców trochę więcej warzyw
A na sluza to ja mam conceive wyprobowany aż 1 raz haha:-) -
Gizmo wrote:Jestem juz. I sie tez "czepne" ale Samary
Kobito cos Ty taka małomówna
Tylko bez urazy ale lubię jak ktos duzo gadaa zauwazylam ze strasznie cichutko tu jestes. Skromna taka czy niesmiala??
Chciałabym poznać lepiej dziewczyny, które tu przybyly pod moja nieobecność
I gdzie jest FOCH AVATAROWY? Foszku pokaz sie plissss
Teraz jest placzacyzmienilam focha na rozpacz
rozpacz z powodu oczekiwania na @ lub test
zalukajcie moj wykres...szaleje z niecierpliwosci ;(
Placzaca macica to moj stan :<
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Teraz jest placzacy
zmienilam focha na rozpacz
rozpacz z powodu oczekiwania na @ lub test
zalukajcie moj wykres...szaleje z niecierpliwosci ;(
Placzaca macica to moj stan :<z daleka myślałam ze to słoń
Wybacz mój śmiech ale dzis tak mam
A tak serio Laila, jak długie miewasz cykle?? I skąd pomysl na wyznaczenie sobie owu akurat tego dnia???
Nie wpatrzylam sie mega dlugo w wykres ale czy owu nie wypadla pozniej przypadkiem???
Nie smutaj :-* cycki do przodu, doopa do tylu i idziesz jak dama z podniesiona głową. -
Gizmo wrote:O jeny
z daleka myślałam ze to słoń
Wybacz mój śmiech ale dzis tak mam
A tak serio Laila, jak długie miewasz cykle?? I skąd pomysl na wyznaczenie sobie owu akurat tego dnia???
Nie wpatrzylam sie mega dlugo w wykres ale czy owu nie wypadla pozniej przypadkiem???
Nie smutaj :-* cycki do przodu, doopa do tylu i idziesz jak dama z podniesiona głową.
niedlugo ide jeszcze sikanca zrobie
cykle dlugie miewam.. teraz z 36 dni pewnie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 20:38
aniołek 01.02.2016r -
Popatrzę tylko jak kompa odpalę bo na Tel ciagle jestem i nie widzę notatek
przejrzałam i... 21dc cyt. "19,8 mm tyle z zalozenia powinien miec" i no wlasnie powinien ale nie wiadomo ile mial i czy pekł wogole. Bardziej bym obstawiala owu miedzy 27-30dc. A to plamienie moglo byc wynikiem podraznionej otrzewnej np. przez plyn z pecherzyka.
moim zdaniem owu nie odbyla sie wtedy jak masz zaznaczone na wykresie tylko pozniej. Zwłaszcza, że jesteś długodystansowcemZastanawia mnie jeszcze czemu tak długo bierzesz Dupka.
W każdym razie kibicuje Ci szczerze i kciukam za pozytywnego sikanca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 22:14
laila_25 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Popatrzę tylko jak kompa odpalę bo na Tel ciagle jestem i nie widzę notatek
przejrzałam i... 21dc cyt. "19,8 mm tyle z zalozenia powinien miec" i no wlasnie powinien ale nie wiadomo ile mial i czy pekł wogole. Bardziej bym obstawiala owu miedzy 27-30dc. A to plamienie moglo byc wynikiem podraznionej otrzewnej np. przez plyn z pecherzyka.
moim zdaniem owu nie odbyla sie wtedy jak masz zaznaczone na wykresie tylko pozniej. Zwłaszcza, że jesteś długodystansowcemZastanawia mnie jeszcze czemu tak długo bierzesz Dupka.
W każdym razie kibicuje Ci szczerze i kciukam za pozytywnego sikanca
ja taki dystansowiec bez przesady.. najdluzej 36dni mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 22:23
aniołek 01.02.2016r -
A nie uważasz ze to dupek Ci tak temp utrzymuje? Zauważ, że odkąd go zaczełaś brać to i temp poszybowała.
Ale to już Twoja decyzja co zrobisz i jak dlugo masz zamiar go jeszcze łykać.
Dla mnie jesteś interesującym "przypadkiem"tylko się nie gniewaj za moj dobor słow. Ciekawy pokrecony wykres,w miarę szczególowy i te notatki a o ilosci testow to już nie wspomne
aż mnie ciekawi co to wyjdzie na koniec
tylko niech ten koniec bedzie za jakies 8miesiecy
-
Gizmo wrote:A nie uważasz ze to dupek Ci tak temp utrzymuje? Zauważ, że odkąd go zaczełaś brać to i temp poszybowała.
Ale to już Twoja decyzja co zrobisz i jak dlugo masz zamiar go jeszcze łykać.
Dla mnie jesteś interesującym "przypadkiem"tylko się nie gniewaj za moj dobor słow. Ciekawy pokrecony wykres,w miarę szczególowy i te notatki a o ilosci testow to już nie wspomne
aż mnie ciekawi co to wyjdzie na koniec
tylko niech ten koniec bedzie za jakies 8miesiecy
aniołek 01.02.2016r -
No ja się nie dziwie ze sie boisz odstawić bo sama bym stracha miala. Dlatego wole nic nie brać. Jak ma byc Kropek to da rade bez wspomagaczy i sie przyklei do mamusi
Ps Dziwna porę na mierzenie sobie wybralasleżysz godzinę bez ruchu przed mierzeniem?
-
Gizmo wrote:No ja się nie dziwie ze sie boisz odstawić bo sama bym stracha miala. Dlatego wole nic nie brać. Jak ma byc Kropek to da rade bez wspomagaczy i sie przyklei do mamusi
Ps Dziwna porę na mierzenie sobie wybralasleżysz godzinę bez ruchu przed mierzeniem?
Bardzo bym juz chciala,żeby moja sytuacja sie wyjasnila. Wykres to wyglada po prostu ciazowo..ale testy sa caly czas ujemne. Chociaz w poprzedniej ciazy do 14dpo mialam ujemne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 23:03
aniołek 01.02.2016r -
Gizmo wrote:Faktycznie na tym 33dc jakby cień cienia byl
albo mam juz jakies mroczki przed oczami
Lecę w kimono. A Ty Foszku odzywaj sie tu jutro. W kupie zawsze raźniej
Dobranczyk i kolorowych senkow
dobranoc jak cos sie zmieni dam znac :*
aniołek 01.02.2016r -
I ja się witam w słoneczny czwartek.
Laila - strasznie późno mierzysz temperaturę. W godzinach między 17 a 19 temperatura organizmu jest najwyższa i to może Ci fałszować wynik. Najlepiej mierzyć po przebudzeniu.Gizmo lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.