X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do zdrowego odżywiania się - idę właśnie nawpierniczać się makaronu, a co mam ochotę :D

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Clo od 3 do 7 dnia, później pregnyl.

A co do zdrowego odżywiania, to od lipca jestem pod kontrolą dietetyka.

ale to byl pierwszy cykl z Clo?

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    co do zdrowego odżywiania się - idę właśnie nawpierniczać się makaronu, a co mam ochotę :D

codziennie moge jesc :D u mnie dzis cannelloni ze szpinakiem pod beszamelem, yeah!

Posok82, Gaduaaa, Ona29 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    codziennie moge jesc :D u mnie dzis cannelloni ze szpinakiem pod beszamelem, yeah!
    ja miałam najzwyklejszy makaron wstążki z czosnkiem ostrą papryczka i dużą ilością bazylii, trochę za ostre mi wyszło ale i tak pochłonęłam, a teraz idę z psiakiem na długi spacer :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ja to wszystko wiem ale co mam siedzieć i nic nie robić? przez rok siedziałam i nic nie robiłam i też nic się nie wydarzyło. Teraz gdy w końcu zdecydowałam się iść przebadać wyniki wychodzą ok ale nie mówię że coś nie przeszkadza tak samo może tkwić w nasieniu u mojego P. ale chcąc wiedzieć muszę się badać. Nigdy nie miałam robione żadne badania w tym kierunku więc raz muszę zrobić wiem, że tanio nie jest dlatego też muszę je robić na wyrywki :/ no ale staram się jak mogę. Nie wiem też czy inny lekarz nie potraktuje mnie olewająco tak samo może być więc na razie póki ona mi zaleciła to niech ona coś powie na temat tych wyników. Ja wiem że dieta czy cwiczenia gówno dają ale poprawić nasienie od tego się może bo ja na pewno nie zaciąże od żarcia zdrowego ale wspieram swojego i też wpierdzielam bo co mi tam tylko na zdrowie idzie. Co ma być to będzie jak nie jest mi dane zostać matką to trudno ale walczyć chyba warto

• Samara Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale to byl pierwszy cykl z Clo?

Nie już od stycznia łykałam

Lago lubi tę wiadomość

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina a ja to myślę jeszcze sobie.. że tak Cię gink traktuje jak jej na to pozwalasz... czyli.. nie robisz badań wszytskich jednym rzutem... Ona nie ma odniesienia .... badania się robi wszytskie razem.. dlaczego? dlatego że one są zmienne.. niektóre dobowo... niektóre godzinowo... i co powiedz da Ci robiona 3 miesiace temu prolaktyna i miesiąc temu progesteron 17 oh skoro dziś podejrzewam ze wartości są zupełnie inne.... ja bym nie traktowała do końca poważnie pacjentki która mi przynosi wyniki w ratach... to się kompletnie mija z celem...
    dlatego Lago Ona ma takie podejście o jakim Ty piszesz...

jesli lubisz swoją ginke okay.. ale daj jej pracować porządnie...
    to jest jak malarz bez dobrego pędzla.... robota nie idzie....

i z całego serca Ci życzę ciąży.. wiesz o tym... ale takim trybem to będzie Ci ciężko.. tymvardziej że jakieś tam hormony Ci fisiują

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki
    Tu się nie ma co łamać... tylko trza dupe w troki wziąć i zaczać działać.. może zamiast robić co miesiac jakieś badanie to odłożyć przez ten czas pieniażki... i za odłożone zrobić komplet ? uważam że będzie to 100 razy trafniejsze

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje dziewczyny. No bd musiała tak zrobić bo co mi pozostało.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz. I sie tez "czepne" ale Samary :P
    Kobito cos Ty taka małomówna :D

Tylko bez urazy ale lubię jak ktos duzo gada :) a zauwazylam ze strasznie cichutko tu jestes. Skromna taka czy niesmiala??

Chciałabym poznać lepiej dziewczyny, które tu przybyly pod moja nieobecność :P

I gdzie jest FOCH AVATAROWY? Foszku pokaz sie plissss :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:45

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko baby no co jest??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja teraz mam komplet hormonów do zrobienia konkretnie prolaktyna estradiol progesteron testosteron Lh Fsh tsh f3 f4
    I byłam wczoraj pytać i ten o to komplet wyniesie mnie niecałe 150 zł- żadna tragedia
    Także rób co masz robić miej to czarne na białym :-)

Wy tu o maratonie a ja właśnie z zakupów wróciłam ooo i na byłam dla mnie nowość makaron szpinakowy jutro wyprobuje :-)

Mam pytanko jakie jecie witaminy?
    Kupilam sobie dziś zestaw z OLIMPA ogólnie cenie sobie tą firmę za chelat właściwie wszystko mają chelatowane
    Fajny skład zapotrzebowanie witamin wszystkie 100% , składników mineralnych różnie ale tak czy siak dodaje osobno magnez wszystko ok ale na opakowaniu doczytałam że w ciąży nie można ich jeść och :-/ więc jakie lykacie Wy tabsy?

• Samara Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello melduję się. Nałogowo po pracy oglądam chirurgów więc zniknęłam na jakiś czas, a w ciągu dnia to wiadomo work work work.
    Nie jestem nieśmiała, ale z upływem lat stałam się bardziej małomówna, lubię słuchać.
    Co byś chciała wiedzieć. Łatwiej mi odpowiadać, jeżeli ktoś zada pytanie :)

Gizmo lubi tę wiadomość

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się oddajemy przyjemnościom :) najpierw <3, dobre jedzonko i zaraz jedziemy na zakupy ;)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No i juz.

Siemanko oczekujaca :P w przeciągu dwóch dni jestes tu trzecia starajaca sie drugi cykl. Dwie Twoje poprzedniczki zrezygnowaly z Nas bo... My tu mamy oddział psychiatryczny :D i pierdzielimy czasem głupoty

Hahaahahah poprostu ogień:-)
    Ogólnie ja się nie przestraszyłam a nawet fajnie ze mogę poczytać o pierdach cyckach seksach sluzach ;-) dowiedzieć się o fajnym filmie czy zdobyć ciekawy przepis na obiad zapytać o poradę czy ja poprostu otrzymać a w ciężkim dniu ( czyli pierwszym " szmaty " haha ) dostać wsparcie:-)

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    My się oddajemy przyjemnościom :) najpierw <3, dobre jedzonko i zaraz jedziemy na zakupy ;)

No to piękny dzień!! :-) wszystko to co my kobiety lubimy:-)

kozamonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Hello melduję się. Nałogowo po pracy oglądam chirurgów więc zniknęłam na jakiś czas, a w ciągu dnia to wiadomo work work work.
    Nie jestem nieśmiała, ale z upływem lat stałam się bardziej małomówna, lubię słuchać.

Samara a powiedz mi bo widzę że też łatwo nie było , miałaś jakieś konkretne powody przez które ciężko było zajsc ?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Tak standardowo ile masz wiosen :P skąd jestes :) moze się okaże ze My sąsiadki :D

Mi niedługo stuknie 37latek, troje mamutów mam w domu. 18, 13 i 10taki.
    No i resztę o mnie to w podpisie i na wykresie widać :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja nie biorę żadnych absolutnie żadnych wspomagaczy. Zero kwasu foliowego, lnu na śluz czy wiesiolka.... Null. 100% naturliś jestem :D

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ