"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:codziennie moge jesc
u mnie dzis cannelloni ze szpinakiem pod beszamelem, yeah!
-
nick nieaktualnyLago ja to wszystko wiem ale co mam siedzieć i nic nie robić? przez rok siedziałam i nic nie robiłam i też nic się nie wydarzyło. Teraz gdy w końcu zdecydowałam się iść przebadać wyniki wychodzą ok ale nie mówię że coś nie przeszkadza tak samo może tkwić w nasieniu u mojego P. ale chcąc wiedzieć muszę się badać. Nigdy nie miałam robione żadne badania w tym kierunku więc raz muszę zrobić wiem, że tanio nie jest dlatego też muszę je robić na wyrywki
no ale staram się jak mogę. Nie wiem też czy inny lekarz nie potraktuje mnie olewająco tak samo może być więc na razie póki ona mi zaleciła to niech ona coś powie na temat tych wyników. Ja wiem że dieta czy cwiczenia gówno dają ale poprawić nasienie od tego się może bo ja na pewno nie zaciąże od żarcia zdrowego ale wspieram swojego i też wpierdzielam bo co mi tam tylko na zdrowie idzie. Co ma być to będzie jak nie jest mi dane zostać matką to trudno ale walczyć chyba warto
-
Karolina a ja to myślę jeszcze sobie.. że tak Cię gink traktuje jak jej na to pozwalasz... czyli.. nie robisz badań wszytskich jednym rzutem... Ona nie ma odniesienia .... badania się robi wszytskie razem.. dlaczego? dlatego że one są zmienne.. niektóre dobowo... niektóre godzinowo... i co powiedz da Ci robiona 3 miesiace temu prolaktyna i miesiąc temu progesteron 17 oh skoro dziś podejrzewam ze wartości są zupełnie inne.... ja bym nie traktowała do końca poważnie pacjentki która mi przynosi wyniki w ratach... to się kompletnie mija z celem...
dlatego Lago Ona ma takie podejście o jakim Ty piszesz...
jesli lubisz swoją ginke okay.. ale daj jej pracować porządnie...
to jest jak malarz bez dobrego pędzla.... robota nie idzie....
i z całego serca Ci życzę ciąży.. wiesz o tym... ale takim trybem to będzie Ci ciężko.. tymvardziej że jakieś tam hormony Ci fisiująFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:DziękiFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz. I sie tez "czepne" ale Samary
Kobito cos Ty taka małomówna
Tylko bez urazy ale lubię jak ktos duzo gadaa zauwazylam ze strasznie cichutko tu jestes. Skromna taka czy niesmiala??
Chciałabym poznać lepiej dziewczyny, które tu przybyly pod moja nieobecność
I gdzie jest FOCH AVATAROWY? Foszku pokaz sie plissssWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:45
-
nick nieaktualnyKarolina ja teraz mam komplet hormonów do zrobienia konkretnie prolaktyna estradiol progesteron testosteron Lh Fsh tsh f3 f4
I byłam wczoraj pytać i ten o to komplet wyniesie mnie niecałe 150 zł- żadna tragedia
Także rób co masz robić miej to czarne na białym
Wy tu o maratonie a ja właśnie z zakupów wróciłam ooo i na byłam dla mnie nowość makaron szpinakowy jutro wyprobuje
Mam pytanko jakie jecie witaminy?
Kupilam sobie dziś zestaw z OLIMPA ogólnie cenie sobie tą firmę za chelat właściwie wszystko mają chelatowane
Fajny skład zapotrzebowanie witamin wszystkie 100% , składników mineralnych różnie ale tak czy siak dodaje osobno magnez wszystko ok ale na opakowaniu doczytałam że w ciąży nie można ich jeść ochwięc jakie lykacie Wy tabsy?
-
Hello melduję się. Nałogowo po pracy oglądam chirurgów więc zniknęłam na jakiś czas, a w ciągu dnia to wiadomo work work work.
Nie jestem nieśmiała, ale z upływem lat stałam się bardziej małomówna, lubię słuchać.
Co byś chciała wiedzieć. Łatwiej mi odpowiadać, jeżeli ktoś zada pytanieGizmo lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:No i juz.
Siemanko oczekujacaw przeciągu dwóch dni jestes tu trzecia starajaca sie drugi cykl. Dwie Twoje poprzedniczki zrezygnowaly z Nas bo... My tu mamy oddział psychiatryczny
i pierdzielimy czasem głupoty
Hahaahahah poprostu ogień
Ogólnie ja się nie przestraszyłam a nawet fajnie ze mogę poczytać o pierdach cyckach seksach sluzachdowiedzieć się o fajnym filmie czy zdobyć ciekawy przepis na obiad zapytać o poradę czy ja poprostu otrzymać a w ciężkim dniu ( czyli pierwszym " szmaty " haha ) dostać wsparcie:-)
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamara wrote:Hello melduję się. Nałogowo po pracy oglądam chirurgów więc zniknęłam na jakiś czas, a w ciągu dnia to wiadomo work work work.
Nie jestem nieśmiała, ale z upływem lat stałam się bardziej małomówna, lubię słuchać.
Co byś chciała wiedzieć. Łatwiej mi odpowiadać, jeżeli ktoś zada pytanie
Samara a powiedz mi bo widzę że też łatwo nie było , miałaś jakieś konkretne powody przez które ciężko było zajsc ? -
Samara wrote:Hello melduję się. Nałogowo po pracy oglądam chirurgów więc zniknęłam na jakiś czas, a w ciągu dnia to wiadomo work work work.
Co byś chciała wiedzieć. Łatwiej mi odpowiadać, jeżeli ktoś zada pytanieskąd jestes
moze się okaże ze My sąsiadki
Mi niedługo stuknie 37latek, troje mamutów mam w domu. 18, 13 i 10taki.
No i resztę o mnie to w podpisie i na wykresie widać