"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Bry bry
U mnie nie dość ze "szmata" (haha) zbliża sie wielkimi krokami to jeszcze OF zajumał mi owulację. Po wpisaniu dzisiejszej temp system stwierdził ze cykl byl bezowulacyjny
A to drań...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Gizmo wrote:
znow mnie śmiech ogarnia
Podoba mi sie jak komentujesz posty. Krótko i na temat
Lepiej powiedz jak się czuje Nasza Mamusiai Tatuś jak się wczoraj dowiedział
Wczoraj się nie dowiedział, bo wrócił późno i już spałam. Dziś się dowiedział, no i się ucieszył, ale bez przesadnej euforii. Ustaliliśmy, że do 12 tyg nikt nie będzie wiedział. Co by w razie W uniknąć współczujących spojrzeń.Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się i ja. Po bromocorn czuję się dobrze nawet
a od jutro będe brała CLO ciekawe jak on zadziała.Do mnie jakaś infekcja się przyplątała ból gardła wi katar Eh:/
W tym cyklu mialam okropnie bolesną i obfita@ aż ze skrzepami w pewnym momencie.
No nic 9cykl przed nami ostatnia liczba jednocyfrowa ciekawe jak się zakończy czy bedzie mi dane zakończyć starania zakończyć na 9miesięcy w 9cyklu czy rozpocząć liczbą 2cyfrową hehe -
I ja się z wami witam!
Ale niestety dzień mam dzisiaj z dupy, nie wyspałam się bo kot po mnie całą noc wędrował, znowu multum klientów w pracy i jeszcze głowa do tego wszystkiego boli
Co za kumulacja... -
A ja się w końcu dodzwonilam do nc+ i...powiedzieli mi dokladnie to samo co przed godziną Tii wyslalam w smsie. A mianowicie ze...Monia słuchaj
Trzeba ustawić dekoder na kanał TVP1HD i poczekać aż pojawi sie komunikat ze pobierane sa nowe uprawnienia karty.
Ot cala filozofia
Cieszę sie ze dodzwonilam sie do nich po 13minutach słuchania muzyczki czekając na konsultantaale i dumna z siebie jestem ze doszukalam sie takiego info zanim odebrali telefon ode mnie.
Teraz aby poczekam do wieczora aż Tii wróci z pracy i sprawdzi czy faktycznie ten sposób zadziałakozamonia lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny witam się i ja. Po bromocorn czuję się dobrze nawet
a od jutro będe brała CLO ciekawe jak on zadziała.Do mnie jakaś infekcja się przyplątała ból gardła wi katar Eh:/
W tym cyklu mialam okropnie bolesną i obfita@ aż ze skrzepami w pewnym momencie.
No nic 9cykl przed nami ostatnia liczba jednocyfrowa ciekawe jak się zakończy czy bedzie mi dane zakończyć starania zakończyć na 9miesięcy w 9cyklu czy rozpocząć liczbą 2cyfrową hehe3mam kciuki żeby wszystkie preparaty zadziałały jak powinny w tym cyklu i się udało
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Monia
Tule sie mocno mocno. Koleżanka nagle zmarła czy chorowala na cos? -
kozamonia wrote:Chorowała, od grudnia była na l4. Ostatnio zdiagnozowali jej tocznia. Ale nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, bo ostatnio było lepiej.
Ile miala lat? Dzieci miala? -
Gizmo wrote:Toczeń to chyba ciężko jest wykryć, zdiagnozowac o ile dobrze pamiętam. Moze za późno sie zorientowali ze na to choruje.
Ile miala lat? Dzieci miala?
W grudniu zaczęła chorować to lekarze nie wiedzieli co jej jest i dopiero przed wakacjami wykryli tocznia.Miała mieć operację na dniach, no ale niestety już jej nie doczekała.
W przyszłym tygodniu miała obchodzić 39 urodziny. Mąż z synem zostali sami. -
kozamonia wrote:Z tego co kojarzę to dobrze pamiętasz. I właśnie chyba nie można go do końca wyleczyć.
W grudniu zaczęła chorować to lekarze nie wiedzieli co jej jest i dopiero przed wakacjami wykryli tocznia.Miała mieć operację na dniach, no ale niestety już jej nie doczekała.
W przyszłym tygodniu miała obchodzić 39 urodziny. Mąż z synem zostali sami. -
kozamonia wrote:Z tego co kojarzę to dobrze pamiętasz. I właśnie chyba nie można go do końca wyleczyć.
W przyszłym tygodniu miała obchodzić 39 urodziny. Mąż z synem zostali sami.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ah ja dopiero usiadłam... obiadek.. chłopaków ze szkoły, lekcje z nimi ...
No tak Gadi nie ma lekko, zaczęły się obowiązki od września dla nichhehe.
Kurde jak ten czas szybko leci, znów jest czwartek, zaraz weekend. Normalnie nie nadążam.
-
zapachmalin wrote:No tak Gadi nie ma lekko, zaczęły się obowiązki od września dla nich
hehe.
Kurde jak ten czas szybko leci, znów jest czwartek, zaraz weekend. Normalnie nie nadążam.
FabianCyprian
Tymuś