"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:zawsze się podpisuje takie zgody.. w razie W... bo nie tylko macice mogą wycianąc
ale spokojnie .. będzie dobrze hehe
zbadaj TSH wraz z ft4 i ft3 pamiętaj to ważne!!
co do testów to też to przerabiałam hahah testowanie zaraz po owu ! haha
I no to nieźle:-/ ale miałam a raczej rozmawiałam z lekarzem , mówi do mnie tak żeby było jasne szukamy przyczyny niepłodności? Laparoskopia pod względem niepłodności chodzi pani p to że zajsc w ciaze pani nie może? Haha no więc mu mówię że tak , dlatego zdaje mi się że mięśniaki zostaną no chyba że stwierdza podczas laparo że trzeba usunąć
OK Gadi masz mnie! Haha hcg też zrobiłam no tak w razie czego hahaahahahaha
No no no tak mam to zapisane ft3 ft4 tsh
To mi to potem zinterpretujesz
Nagi mąż oo rzadki widok haha prędzej my latamy nieubrane:-P -
Ona29 wrote:I no to nieźle:-/ ale miałam a raczej rozmawiałam z lekarzem , mówi do mnie tak żeby było jasne szukamy przyczyny niepłodności? Laparoskopia pod względem niepłodności chodzi pani p to że zajsc w ciaze pani nie może? Haha no więc mu mówię że tak , dlatego zdaje mi się że mięśniaki zostaną no chyba że stwierdza podczas laparo że trzeba usunąć
OK Gadi masz mnie! Haha hcg też zrobiłam no tak w razie czego hahaahahahaha
No no no tak mam to zapisane ft3 ft4 tsh
To mi to potem zinterpretujesz
Nagi mąż oo rzadki widok haha prędzej my latamy nieubrane:-Ppewnie że tak
ale hcg teraz robilas?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:No jest już
nic się tam nie dzieje:- P
Ciekawe że temp taka stała no ..
Właśnie nie pomyslalam o temperaturze przecież ona jest nisko a ja test robiłam ha ha
i bete badałaś teraz? heheh w okresie/plamieniach... ?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:masz termometr owulacyjny ? czy zwykły?
i bete badałaś teraz? heheh w okresie/plamieniach... ?
No wiem teraz mnie zjebiesz ale napiszę że mam zwykły Haha
Nie no nie betę testa robiłam:-P bezpodstawnie i wiem że teraz każdy pierd będzie powodem do zrobienia testu haha
Karolinko napewno !!! Nie smutaj sięprzytulam
Spróbuj coś odłożyć grosza i zrób komplet badań od czegoś trzeba zacząć
Ooo a ja Ci życzę komplet badań ciężarówki:P
Jeszcze Ci przypomnę jak będziesz marudzić przed lub po badaniu na cukier hahaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaką babeczkę to bym wsunęła mniamiii i pewnie niedługo to zrobię bo @ przylezie i mnie zmusi
Ona to toć Gadi mnie tak wkurwiła że teraz zamiast dokończyć to ja idę zrobić wszystkie hormony!
Gadua a ja liczę że jak otrzymam wszystkie wyniki to mi pomożesz w ich rozwikłaniu teraz! -
Karolina2787 wrote:Taką babeczkę to bym wsunęła mniamiii i pewnie niedługo to zrobię bo @ przylezie i mnie zmusi
Ona to toć Gadi mnie tak wkurwiła że teraz zamiast dokończyć to ja idę zrobić wszystkie hormony!
Gadua a ja liczę że jak otrzymam wszystkie wyniki to mi pomożesz w ich rozwikłaniu teraz!hyhyhy
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No bo już myślałam że chcesz się mnie pozbyć
Ja dziś piję drina a co tam w końcu urodziny mam ktoś coś? Gadi???
sstrasznie dziś zamulam...
ale Twoje zdrowieżyczę Ci żebyś szybko zaszła w ciąże ! i miała zdrowe dzieciątko
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Melduję się, że wszystko u nas w porzadku. W poniedziałek mam USG polowkowe i już się nie mogę docZekać.
Z remontu zostało nam złożenie szafy także powoli zbliżamy się do końca.
Ostatnio nałogowo chodze po lumpeksach i kupuję ciuszki dziecięce. Jaju nawet nie wiecie jakie perełki tam można znaleźć za grosze!
Przykro mi, że te głupie małpy, szmaty itd znowu przylazly.
Gizmu to plamienie u Ciebie troche dziwne. Może coś tu jest na rzeczy
karola wszystkiego naj, naj kochana. Spełnienia marzen, a w szczególności tego jednego największego
Gadu Jak samopoczucie? Gotowa i zwarta na nowy cykl?
Lago co u Ciebie?
Samara Jak wynik drugiej bety? Też oglądałam kiedyś chirurgow nałogowo, ale ostatnie 2 sezony sobie darowalam. Jak dla mnie za duzo już namieszali. Brakuje starych bohaterów.
ona na śmierć zapomniałam o castangusie dla Ciebie. Ostatnio słabo u mnie z pamięcią. Obiecuję, że w przyszłym tygodniu to ogarne.
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny