"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:A nic ciekawego.....Lykam Clostibegyt na zmiane z migdalami i zapijam winem
Tego wina zazdroszczę. Napilabym się lampkę wytrwanego
Podobno w Piotrze i Pawle sprzedają teraz wino bezalkoholowe. Może się skuszęLago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej laseczki
Melduję się, że wszystko u nas w porzadku. W poniedziałek mam USG polowkowe i już się nie mogę docZekać.
Z remontu zostało nam złożenie szafy także powoli zbliżamy się do końca.
Ostatnio nałogowo chodze po lumpeksach i kupuję ciuszki dziecięce. Jaju nawet nie wiecie jakie perełki tam można znaleźć za grosze!
Gadu Jak samopoczucie? Gotowa i zwarta na nowy cykl?
first one: super że remont dobiega końca !! bardzo się cieszęi trzymam mocno kciuki za połówkowe
czekam na foty !
a ja czy zwarta? hmmm ja już od myślenia to cała głupia jestem...
mnie tu Gizmo nakręca na wpadkę kurdę ! hahaha
a ja mam nadzieję że za 4-5dni dostanę @
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:pssst Lago opis drinka weź kopsnij bo zdjątko znalazłam ale Ty wiesz co tam się mieści skoro lubisz to zapodaj skład
Ta jaka szybka hahahhaha
wodla, rum kokosowy, likier czekoladowy, Frangelico (likier migdalowy), syropczekoladowy i platki migdaowe do umoczenia szklanki -
Gadi - w dwupaku ciągle bym tylko spała. Cycki chcą pod swoim rozmiarem odpaść. A tak ogólnie to całkiem nieźle.
Nats - dzisiejsza beta 297,6.
Morfologia też nie najgorsza, tylko MCV i MCH mam za niskie (cokolwiek to jest - wujek google ruszy zaraz do akcji) a za wysokie mam RDW (cokolwiek to jest).
Zaraz sobie posprawdzam, ale znając wujka google i ciocie wiki pewnie rak
Co do chirurgów to nie mogę im darować Cristiny... Ale mimo to oglądam bo już się wciągnęłam. Teraz zaczęłam od początku, bo kupuje serie dvd do kolekcji.
Karola - Pozwól, że zaśpiewam: "Sto lat, Sto lat, niech żyje, żyje nam!" - ładnie?Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Samara wrote:Gadi - w dwupaku ciągle bym tylko spała. Cycki chcą pod swoim rozmiarem odpaść. A tak ogólnie to całkiem nieźle.
Nats - dzisiejsza beta 297,6.
Morfologia też nie najgorsza, tylko MCV i MCH mam za niskie (cokolwiek to jest - wujek google ruszy zaraz do akcji) a za wysokie mam RDW (cokolwiek to jest).
Zaraz sobie posprawdzam, ale znając wujka google i ciocie wiki pewnie rak
Co do chirurgów to nie mogę im darować Cristiny... Ale mimo to oglądam bo już się wciągnęłam. Teraz zaczęłam od początku, bo kupuje serie dvd do kolekcji.
Karola - Pozwól, że zaśpiewam: "Sto lat, Sto lat, niech żyje, żyje nam!" - ładnie?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:first one: super że remont dobiega końca !! bardzo się cieszę
i trzymam mocno kciuki za połówkowe
czekam na foty !
a ja czy zwarta? hmmm ja już od myślenia to cała głupia jestem...
mnie tu Gizmo nakręca na wpadkę kurdę ! hahaha
a ja mam nadzieję że za 4-5dni dostanę @wpadka staraczki to byłby hit całego OF
a masz jakieś objawy?
O tak już powoli wychodzimy z największego bałaganu
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Widzę, że ktoś na Groszka Endo hoduje
Tego wina zazdroszczę. Napilabym się lampkę wytrwanego
Podobno w Piotrze i Pawle sprzedają teraz wino bezalkoholowe. Może się skuszę
raz takie pilam....w puszce w dodatku. NIGDY WIECEJ hahahhah, ale to w P&P pewnie jest inne
A wiecie, ze jak my jechalismy do Hiszpani to unikalam bzykania w plodne zebym mogla pic wino na wakacjach? hahahah goopek ze mnie:DNats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Hehe
wpadka staraczki to byłby hit całego OF
a masz jakieś objawy?
O tak już powoli wychodzimy z największego bałaganu
generalnie raczej nie "wpadliśmy" bo R. sie zapomniał.. hmm 3 dnie po pozytywnym teście owu....
ale różnie bywa....FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:raz takie pilam....w puszce w dodatku. NIGDY WIECEJ hahahhah, ale to w P&P pewnie jest inne
A wiecie, ze jak my jechalismy do Hiszpani to unikalam bzykania w plodne zebym mogla pic wino na wakacjach? hahahah goopek ze mnie:DFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Samara Super Beta
ja już im nie mogłam darować Marka. To była moja ulubiona postać. W ogóle od katastrofy samolotu zaczęło się pieprzyc wszystko. Ale kolekcja na DVD to super pomysł. Pierwsze sezony najlepsze
Lago ten Twój drink to jakiś mega słodki musi być. Pewnie 1 się wypije i ma się dość
Gizmu Ty chyba Lucyfera oglądasz, co nie? W każdym razie w przyszłym tygodniu rusza nowy sezon3500 g 54 cm -
Lago wrote:raz takie pilam....w puszce w dodatku. NIGDY WIECEJ hahahhah, ale to w P&P pewnie jest inne
A wiecie, ze jak my jechalismy do Hiszpani to unikalam bzykania w plodne zebym mogla pic wino na wakacjach? hahahah goopek ze mnie:D
Gadu Może coś faktycznie jest na rzeczy skoro się zapomniał chlopina3500 g 54 cm