"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń.
Troszkę Ci tu własną twórczością pojadę jeśli pozwolisz:
"Życie człowieka to teatr,
To piękno przeżytych dni...
Począwszy od urodzenia,
Poprzez radości i łzy...
Więc w ten tak ważny dla Ciebie dzień,
Chciałabym prosić Cię,
Byś przyjęła te życzenia,
Niech spełni się to czego pragniesz,
Twoje najskrytsze pragnienia!"
Czyli jednym "słowem" TEGO Ci życzę :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eb562dd2a68.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 20:57
Lago, Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Domowe USG to byłby hit
Ale kiedyś patrzylam na allegro to za 20 tyś można już kupić normalne
A jak mialam IUI to mowie do lekarza "niech Pan desantuje tych zolnierzy jak najblizej jajka, bo jak sa slabi to bedzie im latwiej" a ten do mnie :"sama Pani zobaczy" i mi kazal trzymac ta glowice usg na brzuchu, ale zanim ja sie zczailam o co tam chodzi to juz bylo po ptokach...no u Ciebie Nats to widac ze czlowieczek maly, ale jak widze jakies chmury to nie ogarniam tego.....plyny, jajka, sluzowki...co to kurwa jest???? hahahahNats lubi tę wiadomość
-
Na tym 4d czy tam 3D to coś widać, ale na takim normalnym to też trochę dla mnie czarna magia. Jak mieliśmy prenatalne to dr z tekstem "A tu jest pęcherz i zoladek" A ja do niego: gdzie? - no tutaj. Nie widzi Pani?
Tak szczerze to nie widziałam
dopiero jak już glowke pokazał i rączki to widać, ze tam gdzieś człowiek jest
Lago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Witam się wcześnie porannie...
eh.. spać nie mogłam.. nie wiem czy to pełnia czy co...
całą noc dalej bolała mnie głowa... mam wrażenie że będę chora.. a jestem pewna że mój układ immunologiczny z czymś walczy... drugi dzień się magaśnie pocę...
Natsik ja już patrzyłam za weterynaryjnym heheehesą trochę tańszę !
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hejka
Gadi to po wczorajszym forumowym driniaczuhehe ale powiem Ci że ja też spać nie mogłam i się kręciłam jak smród w gaciach.
Co do mnie to już mam plamienie więc bye bye marzenia i kolejny cykl czas zacząć...
biedna! tule <przytulas>
a plan już masz? na kolejny cykl?
oczywiście badaniowy planWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 07:49
FabianCyprian
Tymuś
-
Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Hejka
Gadi ekspertko od tarczycy czy to nie jest tak ze przy nadczynności występuje nadmierna potliwość? Moze znow Ci tsh skacze
Nic juz nie wspomne o tym jaki ostatnio mialas wynik i wiesz co bylo hihi
Hormony szaleją
Karola jeszcze nic nie przesądzone. Plamienie to nie szmata
Wczoraj moje plamienie chyba się skończyłowieczorem jeszcze szyje pogmeralam i o dziwo twarda jest tylko ze nie wysoko. Ale czyściutka byla. Nawet odrobinki zabarwionego śluzu ni nic. A dzis temp odbila i nawet OF zwrócił mi moją owu haha. I termin @ mam znow na przedwczoraj hahaha
I ja się pytam CO JEST ZE MNA GRANE??????? -
Gizmo wrote:Hejka
Gadi ekspertko od tarczycy czy to nie jest tak ze przy nadczynności występuje nadmierna potliwość? Moze znow Ci tsh skacze
Nic juz nie wspomne o tym jaki ostatnio mialas wynik i wiesz co bylo hihi
Hormony szaleją
Karola jeszcze nic nie przesądzone. Plamienie to nie szmata
Wczoraj moje plamienie chyba się skończyłowieczorem jeszcze szyje pogmeralam i o dziwo twarda jest tylko ze nie wysoko. Ale czyściutka byla. Nawet odrobinki zabarwionego śluzu ni nic. A dzis temp odbila i nawet OF zwrócił mi moją owu haha. I termin @ mam znow na przedwczoraj hahaha
I ja się pytam CO JEST ZE MNA GRANE???????chyba
ej.... zrób że test jutro z porannegoFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Witam się wcześnie porannie...
eh.. spać nie mogłam.. nie wiem czy to pełnia czy co...
całą noc dalej bolała mnie głowa... mam wrażenie że będę chora.. a jestem pewna że mój układ immunologiczny z czymś walczy... drugi dzień się magaśnie pocę...
Natsik ja już patrzyłam za weterynaryjnym heheehesą trochę tańszę !
Ja Cie chorobsko jakies bierze to zakropl do ucha tak z 5 kropli wody utlenionej i polez tym uchem do gory z 5 minut. Zdrugiej strony tak samo. Przeziebienie przechodzi od razu i lekow nie trzeba lykac -
Lago wrote:Ja Cie chorobsko jakies bierze to zakropl do ucha tak z 5 kropli wody utlenionej i polez tym uchem do gory z 5 minut. Zdrugiej strony tak samo. Przeziebienie przechodzi od razu i lekow nie trzeba lykacFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:gadasz? pierwsze slysze o tej metodzie
serio serio, znam ten sposob od bratowej i kiedys stary zaczal jeczec ze go w kosciach lamie wiec kazalam mu to zrobic, ale on jest mega sceptykiem wiec najpierw sprawdzil w necie. Od tamtej pory jak widze ze lezy uchem do gory a wokol niego pelno papieru toaletowego to wiem ze sie kuruje hahhahahaah -
Lago wrote:serio serio, znam ten sposob od bratowej i kiedys stary zaczal jeczec ze go w kosciach lamie wiec kazalam mu to zrobic, ale on jest mega sceptykiem wiec najpierw sprawdzil w necie. Od tamtej pory jak widze ze lezy uchem do gory a wokol niego pelno papieru toaletowego to wiem ze sie kuruje hahhahahaah
wiem że mój dziadek wlewał wodę utlenioną do ucha ale nigdy nie pytałam po co hehFabianCyprian
Tymuś
-
Witam się i ja.
Ja również dziś nie pospałam. Księżyc był piękny jak wschodził.
Gizmo będę trzymała kciuki, żebyś dziś miała czysto w majtach i co by tempka była wysoko.Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05