"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Ale czemu wogole tak jest ze ludzie spac ne moga??? Mozliwe ze nie reaguje, a wogole to ja chyba za szybko zyje bo nawet ne wiem kiedy jest ta pelnia
niższy poziom melatoniny... ja mam tak, że czasami 2 noce przed pełnią nie śpię - reaguję i tak już bywaa czemu tak jest? naukowcy jeszcze nie odkryli (chyba) powodów, coś z przyciąganiem ziemskim
ja nie obserwuje kiedy jest w kalendarzu, jak źle zaczynam spać, to już wiadomo, że albo się zbliża, albo jestWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:35
Lago lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:niższy poziom melatoniny... ja mam tak, że czasami 2 noce przed pełnią nie śpię - reaguję i tak już bywa
a czemu tak jest? naukowcy jeszcze nie odkryli (chyba) powodów, coś z przyciąganiem ziemskim
ja nie obserwuje kiedy jest w kalendarzu, jak źle zaczynam spać, to już wiadomo, że albo się zbliża, albo jest
no to juz wiem ze mnie problem nie dotyczy, ja zawsze i wszedzie moge spac......wczoraj gdyby nie to, ze jestem kilka dni po @ to bym ciaze podejrzewala bo dzien piekny, slonce swieci a ja jakbym tylko glowe polozyla na poduszke to bym odplynela -
Hej laseczki
Jejku, ale szatanska strona wątku!
Właśnie prawie mężu zrobił śniadanko i pijemy kawkę
Na mnie pelnia tak działa, że snia mi się dziwne rzeczy. Ale ogólnie kiedyś zauważyłem, ze niektórzy ludzie inaczej się zachowują jak jest pełnia.
Gizmu Trzymam kciuki!!!Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:no to juz wiem ze mnie problem nie dotyczy, ja zawsze i wszedzie moge spac......wczoraj gdyby nie to, ze jestem kilka dni po @ to bym ciaze podejrzewala bo dzien piekny, slonce swieci a ja jakbym tylko glowe polozyla na poduszke to bym odplynela
ja za to w pełni funkcjonuje jak zoombie
pamiętam, że kiedyś jakiś program był o tym, iż w pełnię popełnia się więcej przestępstw, niż w innych fazach księżyca... ale,ale... często wypadała w weekend, więc jak ludzie zabalują, to i głupota większa i odwaga -
LILITH.P wrote:ja za to w pełni funkcjonuje jak zoombie
pamiętam, że kiedyś jakiś program był o tym, iż w pełnię popełnia się więcej przestępstw, niż w innych fazach księżyca... ale,ale... często wypadała w weekend, więc jak ludzie zabalują, to i głupota większa i odwaga
czyli troche prawdy w horrorach o Zombie jest -
nick nieaktualnyU mnie mama była i niedawno pojechała więc mnie nie było.
Gadua w poniedziałek bd robiła wszystkie hormony co mi zaleciła gina (te co ostatnio i te co miałam zrobić) a 1.10 mam wizytę u ginki.
Gizmo już szmata wredna jesttakże przeprawiam wykres na nowy ech... tylko czemu taka tempka? Nie wiem teraz jest jakoś słabiej niż rano bo rano było mocniej ale mimo to zaznaczę początek cyklu i w poniedziałek skoczę na badania. Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana i obyś wysikała zieloność
Natsik rzeczywiście mamy stronkę ''666''[img][/img]
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:U mnie mama była i niedawno pojechała więc mnie nie było.
Gadua w poniedziałek bd robiła wszystkie hormony co mi zaleciła gina (te co ostatnio i te co miałam zrobić) a 1.10 mam wizytę u ginki.
Gizmo już szmata wredna jesttakże przeprawiam wykres na nowy ech... tylko czemu taka tempka? Nie wiem teraz jest jakoś słabiej niż rano bo rano było mocniej ale mimo to zaznaczę początek cyklu i w poniedziałek skoczę na badania. Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana i obyś wysikała zieloność
Natsik rzeczywiście mamy stronkę ''666''[img][/img]
Nareszcie!!!
Cieszę się bardzo
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Halo, halo
jest tu kto czy wszystkie się weekenduja?
Karola nie lubię za malpe, ale fajnie, ze masz wizytę u ginki
Może coś się jej uda wymyślić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 22:30
Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej witam się i ja w tą pochmurna niedzielę
Małż poszedł biegać a ja walcze w kuchni o !!
Jutro badania ciekawe co pokażą hormony
Jeśli chodzi o castangusa to oprócz tego że mnie przymula zauważyłam że moje PMS jak wcześniej było tydzień przed @ teraz było 3 dni przed , plamienia są krótsze ale i czerwone nie brązowe aaa i moja @ wyglądała na normalną chociaż tu no niewiem czy to zasługa tabletek czy palca grzebalca doktorka haha
Meldowac się kobietki
Karolina to co rano jutro pozbywamy się troszku krwi ?
Gizmo co tam ? Plamienia odeszły? Kiedy testuje sz?
Nats pokój gotowy ?
Gadi będziesz miała jutro trochę pracywyniki chyba powinny być po południu
Lago kolejny cykl podchodzicie teraz do IUI ? Ile płacicie za wszystko ?
Młoda a Ty co ? Uciekłas? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny