X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    może nie reagujesz na nią..
    ja prawie zawsze...

Ale czemu wogole tak jest ze ludzie spac ne moga??? Mozliwe ze nie reaguje, a wogole to ja chyba za szybko zyje bo nawet ne wiem kiedy jest ta pelnia

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ale czemu wogole tak jest ze ludzie spac ne moga??? Mozliwe ze nie reaguje, a wogole to ja chyba za szybko zyje bo nawet ne wiem kiedy jest ta pelnia

niższy poziom melatoniny... ja mam tak, że czasami 2 noce przed pełnią nie śpię - reaguję  i tak już bywa ;) a czemu tak jest? naukowcy jeszcze nie odkryli (chyba) powodów, coś z przyciąganiem ziemskim

ja nie obserwuje kiedy jest w kalendarzu, jak źle zaczynam spać, to już wiadomo, że albo się zbliża, albo jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:35

Lago lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    niższy poziom melatoniny... ja mam tak, że czasami 2 noce przed pełnią nie śpię - reaguję  i tak już bywa ;) a czemu tak jest? naukowcy jeszcze nie odkryli (chyba) powodów, coś z przyciąganiem ziemskim

ja nie obserwuje kiedy jest w kalendarzu, jak źle zaczynam spać, to już wiadomo, że albo się zbliża, albo jest :)

no to juz wiem ze mnie problem nie dotyczy, ja zawsze i wszedzie moge spac......wczoraj gdyby nie to, ze jestem kilka dni po @ to bym ciaze podejrzewala bo dzien piekny, slonce swieci a ja jakbym tylko glowe polozyla na poduszke to bym odplynela

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :D
    Jejku, ale szatanska strona wątku!
    Właśnie prawie mężu zrobił śniadanko i pijemy kawkę :)
    Na mnie pelnia tak działa, że snia mi się dziwne rzeczy. Ale ogólnie kiedyś zauważyłem, ze niektórzy ludzie inaczej się zachowują jak jest pełnia.
    Gizmu Trzymam kciuki!!! :-)

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no to juz wiem ze mnie problem nie dotyczy, ja zawsze i wszedzie moge spac......wczoraj gdyby nie to, ze jestem kilka dni po @ to bym ciaze podejrzewala bo dzien piekny, slonce swieci a ja jakbym tylko glowe polozyla na poduszke to bym odplynela

ja za to w pełni funkcjonuje jak zoombie :D

pamiętam, że kiedyś jakiś program był o tym, iż w pełnię popełnia się więcej przestępstw, niż w innych fazach księżyca... ale,ale... często wypadała w weekend, więc jak ludzie zabalują, to i głupota większa i odwaga ;)

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ja za to w pełni funkcjonuje jak zoombie :D

pamiętam, że kiedyś jakiś program był o tym, iż w pełnię popełnia się więcej przestępstw, niż w innych fazach księżyca... ale,ale... często wypadała w weekend, więc jak ludzie zabalują, to i głupota większa i odwaga ;)

czyli troche prawdy w horrorach o Zombie jest :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik moje ulubione komody z serii Malma z ikea :) lubuje się z nich hehe
    bardzo piękny pokoik ! <3

Nats lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Natsik moje ulubione komody z serii Malma z ikea :) lubuje się z nich hehe
    bardzo piękny pokoik ! <3
    Jak już skończę to Wam pokaże przed i po :P mieliśmy wcześniej wściekłe zielone ściany :P

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mama była i niedawno pojechała więc mnie nie było.

Gadua w poniedziałek bd robiła wszystkie hormony co mi zaleciła gina (te co ostatnio i te co miałam zrobić) a 1.10 mam wizytę u ginki.

Gizmo już szmata wredna jest :( także przeprawiam wykres na nowy ech... tylko czemu taka tempka? Nie wiem teraz jest jakoś słabiej niż rano bo rano było mocniej ale mimo to zaznaczę początek cyklu i w poniedziałek skoczę na badania. Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana i obyś wysikała zieloność :)

Natsik rzeczywiście mamy stronkę ''666'' smileys-devil-828560.gif[img][/img]

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Witam się z wami weselnie :) jesteśmy u kolegi męża na ślubie, ale mój jest jako kierowca więc cierpi nie opisane katusze, bo napić się nie może...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie mama była i niedawno pojechała więc mnie nie było.

Gadua w poniedziałek bd robiła wszystkie hormony co mi zaleciła gina (te co ostatnio i te co miałam zrobić) a 1.10 mam wizytę u ginki.

Gizmo już szmata wredna jest :( także przeprawiam wykres na nowy ech... tylko czemu taka tempka? Nie wiem teraz jest jakoś słabiej niż rano bo rano było mocniej ale mimo to zaznaczę początek cyklu i w poniedziałek skoczę na badania. Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana i obyś wysikała zieloność :)

Natsik rzeczywiście mamy stronkę ''666'' smileys-devil-828560.gif[img][/img]

Nareszcie!!!
    Cieszę się bardzo

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo :-) jest tu kto czy wszystkie się weekenduja?
    Karola nie lubię za malpe, ale fajnie, ze masz wizytę u ginki :-)
    Może coś się jej uda wymyślić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 22:30

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do was zerkam co jakiś czas :) mój na trzeźwo to średnio zabawowy jest...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja do was zerkam co jakiś czas :) mój na trzeźwo to średnio zabawowy jest...
    Hehe biedny chłop :D
    Ja w czerwcu też miAłam wesele na trzeźwo. Ciężko się patrzy czasem na tych ludzi po % :P

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja w tą pochmurna niedzielę:-/
    Małż poszedł biegać a ja walcze w kuchni o !!
    Jutro badania ciekawe co pokażą hormony :-/
    Jeśli chodzi o castangusa to oprócz tego że mnie przymula zauważyłam że moje PMS jak wcześniej było tydzień przed @ teraz było 3 dni przed , plamienia są krótsze ale i czerwone nie brązowe aaa i moja @ wyglądała na normalną chociaż tu no niewiem czy to zasługa tabletek czy palca grzebalca doktorka haha :-P
    Meldowac się kobietki
    Karolina to co rano jutro pozbywamy się troszku krwi ? ;-)

Gizmo co tam ? Plamienia odeszły? Kiedy testuje sz?
    Nats pokój gotowy ?
    Gadi będziesz miała jutro trochę pracy :-P wyniki chyba powinny być po południu

Lago kolejny cykl podchodzicie teraz do IUI ? Ile płacicie za wszystko ?

Młoda a Ty co ? Uciekłas?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo

Testowalam i oczywiście negatyw. Jutro ide zrobic tarczycowe :)
    A teraz na działeczkę ruszam.
    Miłego dnia dziewczyny :-*

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hejka :)

Ona no jutro idziemy na odsysanie smileys-vampire-630838.gif[img][/img]

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No hejka :)

Ona no jutro idziemy na odsysanie smileys-vampire-630838.gif[img][/img]

Karolajn ja wiem! Powiemy że należy nam się czekolada i dzień wolnego haha :-)

Ohh Gizmo !! No ale @ była czy nie? Czy tylko to plamienie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no dobrze by było :)

A co tu dziś taka cisza?

‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ