"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Karola no masz rację, to już w piątek
A powiem Wam, że trochę odgoniłam złe myśli, gdyż..... UWAGA!!!
Małż wyjechał dzisiaj nad ranem, miał wrócić na weekend a tu NIESPODZIANKA
Wraca w czwartek rano i mam załatwić urlop na czwartek i piątek, bo jedziemy w góry na urodzinowo-rocznicowy wyjazdAle się cieszę. To Ci Małż
Może i tam, bliżej nieba, pogadam z tym tam do Góry i przywiezimy Górala bądź Góralkę
Ale mam zmienność nastrojów. Jak prawdziwa kobita
Miłego Dnia Dziołszki
To wspaniała wiadomość. Życzę powrotu z pasażerem na gapęCaro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Marteczka93 wrote:No właśnie wróciłam i zrobił mi usg, ale ponoć jestem w normalnej I fazie cyklu..
(wmawiam sobie, że może nie chciał zapeszać i dlatego tak powiedział)
Tak więc, zostało tylko czekać do @.FabianCyprian
Tymuś
-
Melduję, ze już po polowkowych
Mamy śliczną, zdrowa córeczkę. Serduszko pięknie pika, wszystko w jak najlepszym porzadku.
Jedyna zla informacja to taka, ze łożysko jest dość nisko i mamy bana na seksy do następnej wizyty conajmniej
Ja chyba bardziej to przeżywam niz B. A wiecie jak to jest. Jak ktoś powie, że nie można to kusi dwa razy bardziej
Caro Super! Zmiana klimatu dobrze Sam zrobi
Marteczka ale ta temperatura jest zastanawiajaca. Nie masz żadnej infekcji ani nic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 20:01
Marteczka93, Samara, kozamonia, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Melduję, ze już po polowkowych
Mamy śliczną, zdrowa córeczkę. Serduszko pięknie pika, wszystko w jak najlepszym porzadku.
Marteczka ale ta temperatura jest zastanawiajaca. Nie masz żadnej infekcji ani nic?
Ale ten czas leci, już połowa za WamiWózek już wybrany?
No mnie też ta temp zastanawia właśnie.. A infekcji żadnej nie mam..
Może termometr zepsuty?
-
nick nieaktualnyHejo
Gadu zerknij na mój wykres ? WTF ?
Nats tak zawsze jak jak nie wolno to się chce ... no ale dasz radę!! Każ malzowi pantalony zakładać co Cie kusić nie będzie i będzie dobrze hehe
Marteczek kurde bo nie rozumiem czy Twój gin wie że masz taki cykl ?
Powiedziałaś mu o wysokiej tempce która świadczy o fazie lutealnej ?
-
Ona29 wrote:Hejo
Gadu zerknij na mój wykres ? WTF ?
Nats tak zawsze jak jak nie wolno to się chce ... no ale dasz radę!! Każ malzowi pantalony zakładać co Cie kusić nie będzie i będzie dobrze hehe
Marteczek kurde bo nie rozumiem czy Twój gin wie że masz taki cykl ?
Powiedziałaś mu o wysokiej tempce która świadczy o fazie lutealnej ?haha
przeważnie odpisuje "ale rollercoster" a u Ciebie mogę odpisać że to chyba nowa linia kolejowa pod Pendolindo?! haha
żarty żartami... kiedy masz wyniki wczorajsze? nie umiem jeszcze nic powiedzieć... temp stoi w miejsci... więc trzeba obserwować
eidt : KUP TERMOMETR OWULACYJNY dlatego że nim mierzysz też mamy taki chujowy obraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 07:55
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry dziewczyny
śniło mi się dziś że dom w którym byłam stanął w płomieniach... i wybuchł a ja w cetrum wybuchu z ogniem... tata mnie pozbierał.. położył a ja nie mogłam się ruszyć tylko słyszałam co do mnie mówi.... Boże jaki chory senFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Ale Ty Masz sny ...
zawsze dużo horrorów a może dużo jesz na noc ?
W poprzednim cyklu miałam podobnie myślałam że termometr popsuty ale później tempka skoczyła...
Ok dziś zamówię owulacyjny
A wyniki dopiero w piątekFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Marteczek kurde bo nie rozumiem czy Twój gin wie że masz taki cykl ?
Powiedziałaś mu o wysokiej tempce która świadczy o fazie lutealnej ?
Mój gin nie jest za robieniem wykresów, uważa że to bez sensu, bo temp nie są odpowiednim wyznacznikiem płodności - jego zdanie.
Wspomniałam mu o wysokich temp, to właśnie tak mi powiedział.
Z resztą, może któregoś dnia skoczę na betę i wtedy będzie wszystko wiadomo. -
Gaduaaa wrote:śniło mi się dziś że dom w którym byłam stanął w płomieniach... i wybuchł a ja w cetrum wybuchu z ogniem... tata mnie pozbierał.. położył a ja nie mogłam się ruszyć tylko słyszałam co do mnie mówi.... Boże jaki chory sen
Gaduaa miałam podobne sny, tak bardzo realistyczne..
Masz zmartwienia, które nie dają ci spokoju i stąd te koszmary. -
Cześć, jejciu ale macie przerażające sny, ja ostatnio nie pamiętam aby coś mi się śniło ehh ale to chyba lepiej niż umieranie we śnie...
Marta wykres masz zadziwiający jeśli gin się nie myli to może faktycznie jakaś infekcja cię dopadła może ukryta.
Ona a Ty natomiast masz tak linię prostą że aż niemożliwe. -
nick nieaktualny