"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:No tak mnie też to dziwne ... temperatura stała ale i nic się nie dzieje nic nie kleje nie łupie jajniki nie pracują a powinno bo mam dziś chyba 10 dc może będzie bez owu i z tad ta temperatura wkoncu nic się nie dzieje...
ehh
Faktycznie tory pod pendolino układasz. A może sprawdź innym termometrem?32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzisz Gadi na tym naprawdę trzeba się znać...
jak patrzę na wyniki patrzę na normy no ja tam nic nie Teges nie widzę... tsh niższe według norm ale jakoś wielkiego odstępstwa nie ma ...
I dlatego też pewnie każdy do Ciebie po interpretacje
Mimo to trzeba się skonsultować z lekarzem jeśli wiesz ze jest coś nie tak ...kurcze:-( tak się ta ciąża wlecze za Tobą i zapomnieć o sobie nie da:-( -
nick nieaktualnyNo a mnie coś pobolewać zaczyna oo to jajnik prawy to lewy to podbrzusze dobry znak może jutro tempka coś ruszy ....
O jej
Powiedzcie mi co jest grane ... poczułam właśnie mokro lecę do kibelka patrzę a tam jeden wielki jakby czop z galarety a raczej galareta!! Co znowWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 18:46
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry...
konsultowałam wczoraj wyniki z endokrynologiem i powiedział że zostać na obecnej dawce.. i "w kontekście całości nie budzą zastrzeżeń"
pewnie miał na myśli poronienie , że moga jeszcze takie być... także no trzeba doktorka słuchać.. póki co zostaję na mojej dawce...
ba nawet napisał że może już spokojnie myśleć o kolejnej ciąży
ale coś czuje że łatwo to nie będzie ...
dzis mi megaśnie spadła temp także @ za rogiem
Judi nie leczymy samego TSH... dlatego zawsze powtarzam że badamy całą trójcę a conajmniej ft 4 ..
u mnie ft 4 jest ładneFabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry i z mojej strony
chociaż pogoda fatalna.
Ja przemarzłam w niedzielę i poniedziałek, i niestety coś mnie zbiera. Mąż dosłownie mnie faszeruje wit C, żebym się nie rozłożyła bo we wtorek jedziemy na wyjazd rocznicowy. -
nick nieaktualnyHej hej ja jestem podczytuje cały czas ...
Karolina jak Twoje wyniki ?
Ja dziś dzwoniłam do przychodni sa do odebrania:-) popołudniu odbiorę
Gadu no to nic tylko się starać
A dlugo się staraliscie przed utratą aniołka?
Monia taki czas teraz chyba ...
Dużo herbaty z cytryna gorącej jedna za drugą na mojego zawsze to działa- spróbuj -
nick nieaktualny
-
Gaduaa super
teraz już będziecie mogli na nowo zacząć starania
Mnie coś od wczoraj kłuje lewy jajnik i mam takie bóle miesiączkowe, więc też się ciesze bo myślę, że będzie szybka naturalna owuaż wykorzystałam męża wczoraj!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej ho
Marta Ja też czekam na Twój wyniktrzymam kciuki!
A czas bardzo szybko nam leci. Dopiero co odbieralam betę,a teraz już jestem po polowkowym. Wózek mam już upatrzony, ale jeszcze nie kupuję
Gadu czyli jak wszystko dobrze pójdzie to dzisiaj jest pierwszy dzień Twojej ciazy!
Ona u mnie taka galareta to był rodzaj sluzu plodnego
A ja dzisiaj muszę iść na jakieś zakupy, bo okazuje się, ze wszystkie kurtki jesienne są na mnie za małe... W cyckachcoś coś lumpie muszę poszukać, bo i tak to tylko na chwilę.
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny