"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Przepraszam Was od razu, że się tak nie odzywałam, ale Małż wrócił na weekend i chciałam znowu spędzić go z NimZ moich skrzętnych obliczeń wynika, że kolejny cykl do dooopy..
Owu w ciągu tygodnia wypada jednak, a Małża nie będzie.. Armia napewno nie przetrwa, bo nie będzie miała jak. Narazie o tym nie myślę, bo i tak mi się już ryczeć chce na to wszystko..
Muszę Wam nadrobić.
Gizmo widzę, że tak jak obiecałaś - odezwałaś się. Cieszę sięSzkoda. że @ nie zrobiła surprise i się nie zjawiła.. Ale może nadzieja się jeszcze tli
Natsik nie zdążyłam obczaić fotek poremontowych, ale wierzę że jest przepięknie
Karola - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin, spóźnione ale jak najbardziej szczereSpełnienia marzeń przede wszystkim
Ahh, czyli jednak wredna Red Małpa się pojawiła.. Przykro. TulęI trzymam kciuki za badania! Działaj, bo mnie to już się nie chce..
Gaduaaa a co u Ciebie? Badałaś tsh? Czy źle doczytałamKiedy wyniki? A jakie szaleństwo na wykresie widzę?
Samara gratuluję pięknej bety!
Lago jak tam na froncie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 22:57
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyPuk Puk!
Mogłabym spać do 10-ej ale właśnie siedzę w laboratorium;-)
Kurde mam trochę obawy bo małż wrócił po 2-iej i nakarmil mnie mleczkiem ciepła bułka z nutella oo pyszne było mam nadzieję że to nie wpłynie na wynik wstałam teraz i jestem na czczo hehe
Gadu jak myślisz? Strawione czy nie ma sensu robić ? -
Ona29 wrote:Puk Puk!
Mogłabym spać do 10-ej ale właśnie siedzę w laboratorium;-)
Kurde mam trochę obawy bo małż wrócił po 2-iej i nakarmil mnie mleczkiem ciepła bułka z nutella oo pyszne było mam nadzieję że to nie wpłynie na wynik wstałam teraz i jestem na czczo hehe
Gadu jak myślisz? Strawione czy nie ma sensu robić ?FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry babeczki !
witam poniedziałkowo
mi tempka idzie w dół więc @ się czai hyhy
Gizmo co tak drogo? pokazywałaś mi tańsze wczoraj ...
Caro nigdy nie wiesz kiedy pęknie jajo... trzeba trzymac kciuki że jak najprędzej.. armia jesli ma dobre warunki potrafi troszkę posiedzieć w koszarachżeby potem zaatakować
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry!
Dawno się nie udzielałam. Ale to dlatego, że u mnie żadnych nowości.
Dzisiaj mam wizytę kontrolną u ginekologa na godz 16I w końcu dowiem się czy ten mój obecny cykl jest normalny mimo takich wysokich temp, czy też jest kontynuacją tego poprzedniego.
Pozdrawiam Was wszystkie -
Marteczka93 wrote:Dzień dobry!
Dawno się nie udzielałam. Ale to dlatego, że u mnie żadnych nowości.
Dzisiaj mam wizytę kontrolną u ginekologa na godz 16I w końcu dowiem się czy ten mój obecny cykl jest normalny mimo takich wysokich temp, czy też jest kontynuacją tego poprzedniego.
Pozdrawiam Was wszystkieFabianCyprian
Tymuś
-
Hej Marta
kilka razy podgladalam Twój wykres i w sumie juz chciałam komentarz strzelić
czemu żeś testa nie zrobila????
Gadi no nie wiem czemu takie ceny. Moze cennik nie aktualny na stronie.
Krew oddana jutro wynik po 12ejtakze badz czujna bo tez Cie zatrudnię do analizy
-
I ja się zglaszam
Ale pogoda. Z pięknego lata zrobiła się pozna jesień.
Caro Gadua ma rację. Nigdy nie wiadomo kiedy jajko peknie. Takze proszę bez czarnych myśli :*
Marta Ploniesz kobietofaktycznie dziwna sprawa z tą temperatura
Ona, Karola, Gizmu Kciuki za wyniki badań!Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Hejo.
Tez siedzę w poczekalnirobie dzis tsh i efteki. Tylko Kuźwa jaka cena :-o po 25 zl za każde. W innym labo mi krzyknęli 25za tsh i po 30 za każde ft.
Kurcze ja placilam 17 zł za hormony kobiece tzn za 1 a za tsh 14 zł plus ft3 ft4 łącznie mnie wyszło 147 zł w tym 3 zł pobranie krwi ...
Gadu serio nie trzeba być na czczo ?
Marteczka a dolega Ci coś? ? Jakieś bóle masz ?
No fajny dzień dziś dostałam sms z rtv euro agd że w ramach reklamacji mogę sobie wymienić szybkowar na nowy lub wziąść kasiorke:-D oczywiście będzie nowy niewiem czy nie dopłacę i nie wezmę lepszego bo żyć bez tego gara nie umiem
A i trochę mnie to zdziwiło ale wyniki dopiero w piątek...
-
Ona29 wrote:Kurcze ja placilam 17 zł za hormony kobiece tzn za 1 a za tsh 14 zł plus ft3 ft4 łącznie mnie wyszło 147 zł w tym 3 zł pobranie krwi ...
Gadu serio nie trzeba być na czczo ?
Marteczka a dolega Ci coś? ? Jakieś bóle masz ?
No fajny dzień dziś dostałam sms z rtv euro agd że w ramach reklamacji mogę sobie wymienić szybkowar na nowy lub wziąść kasiorke:-D oczywiście będzie nowy niewiem czy nie dopłacę i nie wezmę lepszego bo żyć bez tego gara nie umiem
A i trochę mnie to zdziwiło ale wyniki dopiero w piątek...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHejka
Jest tu kto? Mam chwilkę mogę poklikaćWłaśnie paczuszkę odebrałam z inofemem ale cholera na gratisy się już nie załapałam a był nim 1 test owu i 1 test ciążowy asz...
Dziękuję Caroniedługo Ty świętujesz
Natsik ja też nie widziałam zdjątek ale na pewno supcio
Wszystkie dziś jakieś badania z tego co widzę
Caro lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Jak narazie bolą mnie jedynie piersi już od kilku dni i mam takie chwilowe bóle podbrzusza (jakby miesiączkowe).
Lada moment się dowiem, co w trawie piszczy i dam Wam znać
W takim razie czekamy z niecierpliwością32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Karola no masz rację, to już w piątek
A powiem Wam, że trochę odgoniłam złe myśli, gdyż..... UWAGA!!!
Małż wyjechał dzisiaj nad ranem, miał wrócić na weekend a tu NIESPODZIANKA
Wraca w czwartek rano i mam załatwić urlop na czwartek i piątek, bo jedziemy w góry na urodzinowo-rocznicowy wyjazdAle się cieszę. To Ci Małż
Może i tam, bliżej nieba, pogadam z tym tam do Góry i przywiezimy Górala bądź Góralkę
Ale mam zmienność nastrojów. Jak prawdziwa kobita
Miłego Dnia DziołszkiMarteczka93, Gaduaaa, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Aaaa no i trzymam kciuki za zadowalające wyniki wszystkich upuszczających dzisiaj krew
Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)