"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski
U nas pogoda dalej do dupy - ciągle kropi, szaro, pochmurno i do dupy.
Byłam dzisiaj u fryzjera i ciachnelam włosy konkretnie. Mój jak wróci wróci pracy będzie miał niespodziankę - ciekawe czy zauważy Ale mi się mega podoba.
Popołudniu mamy randkę i idziemy do kina na bridget. Dzisiaj chyba ostatni dzień jak to grają
Karola Daj znać jak u lekarza!
Gadu pięknie tempka rośnie. Widzę, ze wczoraj było to chyba R. nie zasnął. No chyba, że chlopa na spiocha wykorzystalasGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej Dziewczyny,
Siedzę cicho. Stresuję się.. Dzisiaj byłam oddać krew na drugą betę. Wyniki odbiorę jutro, bo dzisiaj nie mam jak, a nie chce nikomu mówić.. Ogólnie strasznie się boję. Nie mam jakichś wielkich objawów.. Wczoraj lekko plamiłam, jednorazowo. Zwiększyłam sama Dupka, wzięłam żelazo. Pozostało czekać.. Odezwę się jutro.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro Trzymam kciuki z całych sił! Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Musi być! A plamienie w terminie miesiączki jest normalne. Ja w 6 tygodniu plamilam na brązowo i wszystko było było porzadku.
Ja wierzę z całych sił w tego góralskiego Groszka!
Mi gin przepisal suplement *szelazo*. Zawiera dodatkowe witaminy i podobno super się wchłania.
Trzymaj się Caro!
3500 g 54 cm -
Ja ostatnio ciągle pije herbatę z cytryną. Do tego jeszcze dodaje plaster imibiru i kardamon. No i slodze miodem
W ogóle już się nie mogę świat doczekac. Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale najchętniej już zaczelabym piec pierniki
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja ostatnio ciągle pije herbatę z cytryną. Do tego jeszcze dodaje plaster imibiru i kardamon. No i slodze miodem
W ogóle już się nie mogę świat doczekac. Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale najchętniej już zaczelabym piec piernikiFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Oj tam, oj tam jakoś trzeba sobie humor poprawiać jak taka pogoda za oknem
Gadu a kiedy Lago wraca? Masz od niej jakieś info?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jakoś chyba w niedziele albo poniedziałek.. no właśnie nie mam info od niej.. kurcze..
Właśnie wróciliśmy z kina - Brodget super. Usmialismy się jak nie wiem
Marta ojjj taki głupi okres teraz się zaczyna. Kuruj się tamMarteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski
Gadi no po prostu szału można dostać. Ja już przygotowana pojechałam do Ol a ten mi dzwoni zaraz że nie da rady się wyrwać bo szef nie chce go puścić bo za dużo roboty poszłam do maka ze złości hehe U Ciebie widzę że owu chyba 21dc była co?
-
Karolina2787 wrote:Hej laski
Gadi no po prostu szału można dostać. Ja już przygotowana pojechałam do Ol a ten mi dzwoni zaraz że nie da rady się wyrwać bo szef nie chce go puścić bo za dużo roboty poszłam do maka ze złości hehe U Ciebie widzę że owu chyba 21dc była co?
ja obstawiam że wczoraj była bo mnie strasznie jajniki do późnego popołudnia bolały...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie wiem.. no bo temp stanęła... w miejscu...
ja obstawiam że wczoraj była bo mnie strasznie jajniki do późnego popołudnia bolały...
tak czy siak serducha były więc teraz tylko czekać na zielonego grochalka
A jak z pogodą dziś u Was dziewczyny. U mnie z rana przymrozek! Wychodziłam o 6:30 to samochody wszystkie oszronione brrr zimnica. Rękawiczki wyciągnęłam. -
Karolina2787 wrote:tak czy siak serducha były więc teraz tylko czekać na zielonego grochalka
A jak z pogodą dziś u Was dziewczyny. U mnie z rana przymrozek! Wychodziłam o 6:30 to samochody wszystkie oszronione brrr zimnica. Rękawiczki wyciągnęłam.Fabian Cyprian Tymuś