X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :-)
    U nas pogoda dalej do dupy - ciągle kropi, szaro, pochmurno i do dupy.
    Byłam dzisiaj u fryzjera i ciachnelam włosy konkretnie. Mój jak wróci wróci pracy będzie miał niespodziankę - ciekawe czy zauważy :D Ale mi się mega podoba.
    Popołudniu mamy randkę i idziemy do kina na bridget. Dzisiaj chyba ostatni dzień jak to grają :-)
    Karola Daj znać jak u lekarza!
    Gadu pięknie tempka rośnie. Widzę, ze <3 wczoraj było to chyba R. nie zasnął. No chyba, że chlopa na spiocha wykorzystalas :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Siedzę cicho. Stresuję się.. Dzisiaj byłam oddać krew na drugą betę. Wyniki odbiorę jutro, bo dzisiaj nie mam jak, a nie chce nikomu mówić.. Ogólnie strasznie się boję. Nie mam jakichś wielkich objawów.. Wczoraj lekko plamiłam, jednorazowo. Zwiększyłam sama Dupka, wzięłam żelazo. Pozostało czekać.. Odezwę się jutro.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro trzymaj się! a ja mooooocno zaciskam kciuki! Na pewno będzie dobrze, musi być!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:50

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro Trzymam kciuki z całych sił! Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Musi być! A plamienie w terminie miesiączki jest normalne. Ja w 6 tygodniu plamilam na brązowo i wszystko było było porzadku.
    Ja wierzę z całych sił w tego góralskiego Groszka!

Mi gin przepisal suplement *szelazo*. Zawiera dodatkowe witaminy i podobno super się wchłania.

Trzymaj się Caro! <3

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro trzymam kciuki, musi być dobrze ja w to wierzę <3

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro będzie dobrze - zobaczysz !! <3

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co tam kobitki taka cisza??

u mnie chłodno.. 14 stopni.. chyba piec odpalę bo aż mam paluchy zmarźnięte... zaraz jadę po chłopaków to skoczę do sklepu po cytrynę i po powrocie sobie zrobię herbatki z cytrynką hihih

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio ciągle pije herbatę z cytryną. Do tego jeszcze dodaje plaster imibiru i kardamon. No i slodze miodem :D
    W ogóle już się nie mogę świat doczekac. Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale najchętniej już zaczelabym piec pierniki :D

Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja ostatnio ciągle pije herbatę z cytryną. Do tego jeszcze dodaje plaster imibiru i kardamon. No i slodze miodem :D
    W ogóle już się nie mogę świat doczekac. Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale najchętniej już zaczelabym piec pierniki :D
    hihih też często dodaje imbir ale nie zawsze... a słodzę aż 2 łyżeczki cukru... buu

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hihih też często dodaje imbir ale nie zawsze... a słodzę aż 2 łyżeczki cukru... buu
    Oj tam, oj tam :D jakoś trzeba sobie humor poprawiać jak taka pogoda za oknem :D
    Gadu a kiedy Lago wraca? Masz od niej jakieś info?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Oj tam, oj tam :D jakoś trzeba sobie humor poprawiać jak taka pogoda za oknem :D
    Gadu a kiedy Lago wraca? Masz od niej jakieś info?
    jakoś chyba w niedziele albo poniedziałek.. no właśnie nie mam info od niej.. kurcze.. :(

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dopadło mnie przeziębienie :(

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jakoś chyba w niedziele albo poniedziałek.. no właśnie nie mam info od niej.. kurcze.. :(
    Buduje dziewczyna napięcie :D
    Właśnie wróciliśmy z kina - Brodget super. Usmialismy się jak nie wiem :D

Marta ojjj taki głupi okres teraz się zaczyna. Kuruj się tam :-)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Niestety z dzisiejszej wizyty nici tak się wściekłam że masakra :( mój musiał zostać w pracy nie chcieli go puścić buuu.... :( bd go zapisywać na inny termin.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki moje

Karolina no to dupa... pewnie poczekacie znowu trochę na kolejną wizytę
    Marteczek kocyk, herbatka z cytrynką i imbirem i się kurować :) no i polopirynka na noc :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Gadi no po prostu szału można dostać. Ja już przygotowana pojechałam do Ol a ten mi dzwoni zaraz że nie da rady się wyrwać bo szef nie chce go puścić bo za dużo roboty :( poszłam do maka ze złości :P hehe U Ciebie widzę że owu chyba 21dc była co? :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej laski

Gadi no po prostu szału można dostać. Ja już przygotowana pojechałam do Ol a ten mi dzwoni zaraz że nie da rady się wyrwać bo szef nie chce go puścić bo za dużo roboty :( poszłam do maka ze złości :P hehe U Ciebie widzę że owu chyba 21dc była co? :)
    nie wiem.. no bo temp stanęła... w miejscu...
    ja obstawiam że wczoraj była bo mnie strasznie jajniki do późnego popołudnia bolały...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie wiem.. no bo temp stanęła... w miejscu...
    ja obstawiam że wczoraj była bo mnie strasznie jajniki do późnego popołudnia bolały...

tak czy siak serducha były więc teraz tylko czekać na zielonego grochalka :)

A jak z pogodą dziś u Was dziewczyny. U mnie z rana przymrozek! Wychodziłam o 6:30 to samochody wszystkie oszronione brrr zimnica. Rękawiczki wyciągnęłam.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    tak czy siak serducha były więc teraz tylko czekać na zielonego grochalka :)

A jak z pogodą dziś u Was dziewczyny. U mnie z rana przymrozek! Wychodziłam o 6:30 to samochody wszystkie oszronione brrr zimnica. Rękawiczki wyciągnęłam.
    u mnie no też chłodno.. w dzień 12-14 stopni... a rano to chyba 6 dziś było.. przymrozków jeszcze nie ma ale zimno jest...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    słońce pięknie świeci tylko jest pieruńsko zimno, poranny spacer z psem był bardzo szybki bo nawet jemu nie chciało się chodzić i wystawiać dupę na przymrozek :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ